- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi limoncicegii
Ben kötü niyetli görmedim ama bazı insanlar gerçekten bunaltıyor, hani akıl danışmadan neden akıl verirsin, bırak yaşlıysan gençler gelsin senden fikir alsın, zorla akıl vermek doğru değil kaldı ki herkesin de kendine göre bildiği şeyler var veya genç olsa da zamanla öğreniyor, araştırıp sorarak. Merdiven silme konusunda apartmanda herkesin yardım etmesi gerektiğine inanıyorum, sonuçta apartmanın içi temiz olacak ki evler de temiz olsun, huzur olsun yaşanılan yerlerde. Merdiven silmek için bence ihtiyacı olan birini tutun her hafta gelip silsin, diğer komşular da tamam derse. Veya komşularınızdan biri silsin sizin yerinize siz parasını verin. Tamam teyzecim deyip geçin tavsiyem, inatlaşmayın, kalp kırmak da doğru olmaz ki ev sahibinden önce komşusunuz, iyi geçinmek önemli. Ben bu kadarını yapabiliyorum deyin eleştirdiğinde. Kırmadan halledersiniz inşallah. Önceden gres yağı kullanılırdı kapılar için belki başka ürünler de çıkmıştır, yapı marketlerde bulunabilir diye düşünüyorum. Hem bakımı yapılmış olur hem de ses kesilir.
Bana dönüş yapmıyor apartman silme konusunda fikrimizi söyledik, eşlerimiz de görüştü konuyu. Kadın bir şey demiyor yine siliyor. Ayıpmış ben bu kadar gençkrn birini tutmam.