Üst kat komşusundan çekenlerdendim bende şükür kurtuldum.Ama mahkemede halen devam etmekte olan 2 ayrı davamız var.Bakalım ne olacak sonuçları.İnanın akşam işten çıkıp oğlumu alıyordum etüdden ne çocuk ne ben eve gitmek istemiyorduk.Daıre kapımızı açarken başımızdan aşağı bir kova su döktü hemde kapısının önünü sildiği pis suyu.Kadın hacıyatmaz gibiydi sabah namazla kalkıp gece 2-3 lere kadar temizlik yapılır mı?hergün evin eşyaları çekilirmi?Bizim yatak odamızın üstü onun oturma odasıydı ve gece 2 de elindeki tesbihi yere parkeye atıp alıyo atıp alıyo bildiğiniz işkence yapıyordu.Etmediği küfür hakaret kalmadı bana ve eşime. İşin üzücü yanı bütün bina bize yapılanları bilip kızım biz sana çok üzülüyoruz derken mahkemeye gelip şahit olmadılar.Neymiş kadın deliymiş de başlarına bela olurmuşta neler neler...İki alt katındaki kadın ev sahibi olduğu halde evini satıp gitti ben bunlarla uğraşamam diye.Biraz kaba olacak ama babam derki köpeksiz köye düşmüş değneksiz geziyor diye aynen öyle yıldırmışlar herkesi kimse bir şey diyemiyodu.Ben bir hukuk devletinde yaşadığıma inanmak istiyorum dedim ve tek başıma savunuyorum davamı.Bakalım neler olacak mahkeme sonunda...İnsanda ne sinir kalıyor ne psikoloji..Diyeceğim kolay değil yani ben taşındım kurtuldum kiracıydım.