üst kat komşum

Üst kat komşusundan çekenlerdendim bende şükür kurtuldum.Ama mahkemede halen devam etmekte olan 2 ayrı davamız var.Bakalım ne olacak sonuçları.İnanın akşam işten çıkıp oğlumu alıyordum etüdden ne çocuk ne ben eve gitmek istemiyorduk.Daıre kapımızı açarken başımızdan aşağı bir kova su döktü hemde kapısının önünü sildiği pis suyu.Kadın hacıyatmaz gibiydi sabah namazla kalkıp gece 2-3 lere kadar temizlik yapılır mı?hergün evin eşyaları çekilirmi?Bizim yatak odamızın üstü onun oturma odasıydı ve gece 2 de elindeki tesbihi yere parkeye atıp alıyo atıp alıyo bildiğiniz işkence yapıyordu.Etmediği küfür hakaret kalmadı bana ve eşime. İşin üzücü yanı bütün bina bize yapılanları bilip kızım biz sana çok üzülüyoruz derken mahkemeye gelip şahit olmadılar.Neymiş kadın deliymiş de başlarına bela olurmuşta neler neler...İki alt katındaki kadın ev sahibi olduğu halde evini satıp gitti ben bunlarla uğraşamam diye.Biraz kaba olacak ama babam derki köpeksiz köye düşmüş değneksiz geziyor diye aynen öyle yıldırmışlar herkesi kimse bir şey diyemiyodu.Ben bir hukuk devletinde yaşadığıma inanmak istiyorum dedim ve tek başıma savunuyorum davamı.Bakalım neler olacak mahkeme sonunda...İnsanda ne sinir kalıyor ne psikoloji..Diyeceğim kolay değil yani ben taşındım kurtuldum kiracıydım.

Üst kat komşusundan çekenlerdendim bende şükür kurtuldum.Ama mahkemede halen devam etmekte olan 2 ayrı davamız var.Bakalım ne olacak sonuçları.İnanın akşam işten çıkıp oğlumu alıyordum etüdden ne çocuk ne ben eve gitmek istemiyorduk.Daıre kapımızı açarken başımızdan aşağı bir kova su döktü hemde kapısının önünü sildiği pis suyu.Kadın hacıyatmaz gibiydi sabah namazla kalkıp gece 2-3 lere kadar temizlik yapılır mı?hergün evin eşyaları çekilirmi?Bizim yatak odamızın üstü onun oturma odasıydı ve gece 2 de elindeki tesbihi yere parkeye atıp alıyo atıp alıyo bildiğiniz işkence yapıyordu.Etmediği küfür hakaret kalmadı bana ve eşime. İşin üzücü yanı bütün bina bize yapılanları bilip kızım biz sana çok üzülüyoruz derken mahkemeye gelip şahit olmadılar.Neymiş kadın deliymiş de başlarına bela olurmuşta neler neler...İki alt katındaki kadın ev sahibi olduğu halde evini satıp gitti ben bunlarla uğraşamam diye.Biraz kaba olacak ama babam derki köpeksiz köye düşmüş değneksiz geziyor diye aynen öyle yıldırmışlar herkesi kimse bir şey diyemiyodu.Ben bir hukuk devletinde yaşadığıma inanmak istiyorum dedim ve tek başıma savunuyorum davamı.Bakalım neler olacak mahkeme sonunda...İnsanda ne sinir kalıyor ne psikoloji..Diyeceğim kolay değil yani ben taşındım kurtuldum kiracıydım.

bölelerini balkondan aşşa atacaksın .....hukuk mücadelende başarılar...

yukarıdaki bayan kiracı ise apartmandan uzaklaştırılabilir..tüm yazıları okumadım gerçi ama eğer kendi eviysede çok ileri derece rahatsızlık veriyorsa mahkemeye bile verilip gerekeni yaparlar..

kendi evi yaa ama insanlıktan anlarlarsa eğer bu kadar olayların büyümesi taraftarı değilim ama anlarlarsa tabiiii

ayy canım bizdede aynı sorun vardı.. ki üstteki öz mü öz amcamlar.. :):)
ilk tasındıklarında hayat bize zehir olmustu.. ve 4 tane boy boy cocukları var kafamızda bi oraya bi buraya kosuyolar tv nin sesi full acık onlr ne izliyosa biz alttan dinliyoruz, balkonda camasır varken halı silkelemeler... vsvsvs..bir uyardık iki uyardık üç uyardık olmadı... kavgalar ettk olmadı... derken bu yıl 4. yılımız ve yavas yavas apartmnda oturmya alısıyorlar..:):)
üstte cıkıp katliam yapamayız :):) evden atamayız :):) sadece uyarıyoruz ..
insallh atlatırsın komsu olyını ..ama sen site de oturduguna göre git yöneticiye fln söyle.. toplu ortmlarda uyumlu yasamk zorunda o kadın !!!!!! :KK47:
nokta

yok ben tanımadığım halde üste çıkıp kavga etmem ama yöneticiye şikayet edicem

bölelerini balkondan aşşa atacaksın .....hukuk mücadelende başarılar...

Teşekkür ederim.Apartman yasaları yeniden düzenlenmeli öyle boşluklar varki insan haklıyken haksız konuma düşebiliyor.Sayelerinde hayatımda gitmediğim karakolun mahkemenin yolunu öğrendim.

nasıl yani yaaa evi sildiğim suyu ben wc ye dökerim zaten normal olan budur bazılarında görüyorum balkondan aşağı döküyorlar
bir kere ben sokakta yürüyorum sevgilicimle buluşmaya gidiyorum o zamanlar tabir-i caizse fıstık gibi giyinmiştim
veeee 1 kova pis su başımdan aşağı döküldüüü sokakta ağlamıştım yaaa o kadar yolu o pis halimle eve döndüm
sevgilime şimdiki eşim söyleyememiştim baştan utanmıştım
ilk zamanlarımızdı kızdı bana gitmedim diye sonra kızma yaa böyle böyle oldu dedim inanmadı :) inandıktan sonrada çok gülmüştü

benim taşınmamda imkansız gibi bişey ooofff yaaa napıcam kendi tepiniyor ama biz adım adınca yukarıdan vuruyor

bu arada bende hukuk mücadelende başarılar diliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Lojmanda oturoyum,üst katımda anne kız kalıyor.Her sabah kadın kanepe örtüleri var polar gibi onları silkeliyor cam açık evlerin yeni temizlemişim kadın bi silkeledi pamukçuk gibi şeyler düştü yere kafamı çıkardım camdan afadersiniz ama pencere açık dedim ayyy kurua bakma falan dedi daha dikkatli olurum dedi amaa nerdeee,sabah 8 penceri açtım azcık hava alsın kapatırım dedim soğuktu hava anaa bi baktım bu gene örtü sikeliyor pencereyi kapattım düşte bi daha silkeleyeme dedim bi aaaaaa sesi duydum aha dedim düştü :KK53: apartmadan bi patırdı koptu açtım pencereyi baktım gözlüğü düşmüş parçalanmış bi daha denk gelmedi bir şey silkelemedi...
Gece 2 eşim yorgun ben yorgun tak tak diye bir ses eşim fırladı kaltı eve hırsız girdi diye yataktan kalktı antrede dikildik ses dinliyoruz üst komşu tuvaletin deliğine birşeyle vuruyor tıkanmış sanırım eşim bağırdı gece 2 ne bu terbiyesizlik dedi bir daha olmadı,ama şimdi tuvaletin borusu çıktı çıkacak ve bu hanımlar tatile gittiler bakalım gelince ne olacak...Apatmanda nasıl oturulur bilmiyorlar ve çok kızıyorum ben mustakil evde büyüdüm ama bu insanlardan daha çok dikkat ediyorum öğlen 12 olmadan süpürge açmıyorum.Altta tedş var öğlen 12,1 arası balkon yıkıyorum,akşam 9 dan sonra paspas yada kilim silkeliyorum balkondan.

Son düzenleme:
nasıl yani yaaa evi sildiğim suyu ben wc ye dökerim zaten normal olan budur bazılarında görüyorum balkondan aşağı döküyorlar
bir kere ben sokakta yürüyorum sevgilicimle buluşmaya gidiyorum o zamanlar tabir-i caizse fıstık gibi giyinmiştim
veeee 1 kova pis su başımdan aşağı döküldüüü sokakta ağlamıştım yaaa o kadar yolu o pis halimle eve döndüm
sevgilime şimdiki eşim söyleyememiştim baştan utanmıştım
ilk zamanlarımızdı kızdı bana gitmedim diye sonra kızma yaa böyle böyle oldu dedim inanmadı :) inandıktan sonrada çok gülmüştü

benim taşınmamda imkansız gibi bişey ooofff yaaa napıcam kendi tepiniyor ama biz adım adınca yukarıdan vuruyor

bu arada bende hukuk mücadelende başarılar diliyorum
Yok bu kadın bulaşık suyunuda balkondan camdan döküyodu.Neymiş aşağı bahçede çocuklar oynayıp toz yapıyormuş.Tozda üç katı bırakıp taaa 4.kata onun evine gidiyormuş oyuzden döküyormuş.Polis çağırmıştık gelen polislere ben çağırdım sizi dedi yahu suyu sen döktün bide polis mi çağırdın.Kış günü o halimizle karakolda donduk eşimle.
Teşekkür ederim İnşallah başaracağım.

ayyy canım allah sabır versin işin zor...(allahtan benim evim müstakil) dağlardan gelen ayılar apartmana yerleşiyor ne beklersinki onlardan...büyüklerimiz boşuna dememiş ev alma komşu al diye...senin üstündeki büyük ihtimal kiracıdır çünkü sana alıp almadğını kaça aldığını sormuş...bence kıskançlığından çekemediğinden yapıyor birazda...muhatap olma...durumun varsa balkonu kapattırıver cam balkon yap....hiç olmassa pek fazla halı silkeleyemes bu durumda...halı silkelediğinde yada balkonuna çamaşırın varken bişiyler döktüğünde yada görültü yaptığında yöneticiyi çağır göster şikayet et ....yönetici uyardıktan sonra yapamaz heralde diyeceğim ama allahın dağlısı kadından ne bekliyosun git ormana bağını bahçeni ek biç ne işin var senin apartmanda...kendisiylede muhatap olma kadının selam bile verme...

ayyy canım allah sabır versin işin zor...(allahtan benim evim müstakil) dağlardan gelen ayılar apartmana yerleşiyor ne beklersinki onlardan...büyüklerimiz boşuna dememiş ev alma komşu al diye...senin üstündeki büyük ihtimal kiracıdır çünkü sana alıp almadğını kaça aldığını sormuş...bence kıskançlığından çekemediğinden yapıyor birazda...muhatap olma...durumun varsa balkonu kapattırıver cam balkon yap....hiç olmassa pek fazla halı silkeleyemes bu durumda...halı silkelediğinde yada balkonuna çamaşırın varken bişiyler döktüğünde yada görültü yaptığında yöneticiyi çağır göster şikayet et ....yönetici uyardıktan sonra yapamaz heralde diyeceğim ama allahın dağlısı kadından ne bekliyosun git ormana bağını bahçeni ek biç ne işin var senin apartmanda...kendisiylede muhatap olma kadının selam bile verme...

sağol canım ben sabırlıyımdır gerçekten insanlara karşı çok sabırlıyımdır pek çok kere şans veririm ama hepte kötüye kullanılır...
aynen dediğin atasözü doğru ev alma komşu al...
üstteki hatunun da kendi evi sitede komple herkesin kendi evi sanırım varsa bi kaç kiracı vardır inşaat firmasından satılıktı çoğu ev sahibi yani
kendide zaten ben evin fiyatını söylemeyince ayy biz 134 bine aldık dedi iyi dedim güle güle oturun hayrını görün napıcaksam evi kaça aldığını
cam balkon işide yaptırmak istemeyenler var site kuralları gereği dış görünüm aynı olmalıymış ama üstteki hatun o kuralları bile takmıyor
2balkonuda cam balkon yaptırmış henüz yasak karar henüz çıkmadı ama hanım kimi takıyor ki hürgeneral resmen

allahım ne insanlar varmış okuyunca şaştım kaldım:KK53:ben eşimin işyerine ait bir lojmanda oturuyorum ufak tefek sorunlar oluyor ama herkes birbirini idare ediyor ama kimse kimseyi bu kadar çok rahatsız etmiyor çünkü ettiği takdirde lojmandan atıyorlar.bu nedenle rahatım ama yazdıklarınızı okuyunca emekli olduğumuz zaman inşallah müstakil evim olur diye dua etmeye başladım çünkü böyle sorunlu insanlarla uğraşamam:26:
allah yardımcınız olsun

bundan önce oturdugum apartmandan bıkmıştım nezih br aprtman olamsına ragemn son gelen bikaç kişiler bozdu apartmanı üsteki komşu sabah 7 dede elektirik süpürgesi açarrr temizlik yapar gece 11de klozet kapagını vururrr :KK47:altımdakii herğünç oçukalrı ilk okula gidiyorr muntazam onalraa bagırrırr ama ne bagıırmaa tren istsyonundaki vagoncular gibii bıkmışştım olmadı evimin öününde oturcak yerler var toplanıp bu kasınlar çekirdek çidtledip igece yarılarına kadarr konuşmalrr gülmelrrr neyseki çok şükü rr kendi evimize taşındık çatı katında oturuyorum çok şükürr kafam rahat hürümm..:KK66:

X