Üst komşum

Bir süre sonra cevap alamayınca susar. Zaten bildiğim kadarıyla kiralar artık elden ödenmiyor. Çok gerekli olursa eşiniz konuşsun. Yoksa psikolojiniz bozulacak. Çok dolmuşsunuz.

Eşim yüzüne dedi limon çiçeği silmeyecek merdiven. Öğretmenim ya şimdi tatil diyor eşime bir de. Eşim çok net konuştu. Şimdi merdiven silme konusunda hiçbir şey demiyor ama başka konular nasıl söylenir ki?

Taşımak tek çözüm
Bazı ev sahipleri öyle oluyor
Bizim komşununda ev sahibi sabah ve öğle yemeklerini sende yerim ev sahibiyim çünkü demiş
Ayrıca her geldiğinden ev akmış parkeler kirli gibi
Diyip duruyormuş
Allah herkese hayırlı komşular ve evler nasip eylesin:dua::dua:

Amin inşallah.
Bu kadın da başta komşuluk yapmak istiyor diye düşünmüştüm ama bu kadar karışırsa asla yapamayız. Çok bunaldım, acemi cahil falan görüyor galiba beni.

Ayol limon çiçeği diye ilkez isim duyuyorum
Bari ismini çiçek vuralardı
Ah eskiler düşüncesizce isim koyuyorlar

Eşim yüzüne dedi limon çiçeği silmeyecek merdiven. Öğretmenim ya şimdi tatil diyor eşime bir de. Eşim çok net konuştu. Şimdi merdiven silme konusunda hiçbir şey demiyor ama başka konular nasıl söylenir ki?
Aynı bunun gibi. Siz koyun değilsiniz o da çoban değil. Sürekli direktif veriyor böyle!? Şak şak söyleyeceksiniz. Bir kez söyleyin çekilin. Uğraşılmaz böyle tiplerle. Ben bile sinir oldum buradan :D
Mesela bana deseydi hiç sesimi çıkarmaz istediğim biberleri alır gülümseyerek ayrılırdım yanından. Öyle baksın arkamdan banane. :D Tövbe yarabbim...

Aynı bunun gibi. Siz koyun değilsiniz o da çoban değil. Sürekli direktif veriyor böyle!? Şak şak söyleyeceksiniz. Bir kez söyleyin çekilin. Uğraşılmaz böyle tiplerle. Ben bile sinir oldum buradan :KK70:
Mesela bana deseydi hiç sesimi çıkarmaz istediğim biberleri alır gülümseyerek ayrılırdım yanından. Öyle baksın arkamdan banane. :KK70: Tövbe yarabbim...

Haklısınız. Ben genelde takmıyor gibi davranıyorum, uğraşamıyorum. İşin kötüsü başkalarıyla da komşuluk yapamıyorum. Karşı komşumla konuşayım hemen balkona çıkar sohbete dahil olur. Karşı komşuya da akıl vermeye başlar... Çok sıkılıyorum...

Haklısınız. Ben genelde takmıyor gibi davranıyorum, uğraşamıyorum. İşin kötüsü başkalarıyla da komşuluk yapamıyorum. Karşı komşumla konuşayım hemen balkona çıkar sohbete dahil olur. Karşı komşuya da akıl vermeye başlar... Çok sıkılıyorum...
Bir süre sonra bıkar dediğim gibi. Eşiniz sert konuşsun siz hiç muhatap olmayın. Geçmiş olsun. :(

Öyle bir evsahibim vardı. Onun sayesinde de şu andaki evde 15 yıldır oturuyorum. Burada da kiraciyim ama kafam rahat. Huylari anlattığınız gibiydi. Her yerden bana seslenir bakmazdim da en son yalandan yere kafamı sular bornoz giyer "efendim xxxx teyze, dustaydim" derdim ki beynimden alevler çıkardı kaç kurtar kendini, en güzel günlerini mahfetme.

Çıldıracağım !!.. Tahammül edemiyorum artık lütfen akıl verin.
Başta yaptıklarını hoş görüyordum ama artık sinirlerim iyice bozuluyor. Üst komşum aynı zamanda ev sahibim. Kadın aşırı meraklı, ilk evlendiğimde çamaşır asmak için balkona çıktım o da çıktı yok öyle asma yok böyle as. Mandalın eksikse veriyim, zorla verdi. 1 yıl geçti hiçbir şey değişmedi. Kapı gıcırdıyor, yağla. Yok onu şöyle yap, bunu böyle yap. Misafirim gelir hemen balkona çıkar. Balkonda masam çiçeklerim var. Anneme bile demiş limonçiçeği masasını niye öyle koymuş neyse çiçekleri niye böyle koymuş, sonra kendi kendini düzeltmiş neyse biz karışmayalım gençlerin işine diye.
Merdivenleri silmek istemiyorum birini tutalım diyorum, çalışıyorum diyorum yeri geliyor kendi evime yetişemiyorum. Genciz hepimiz ayıp falan diyor. Hep karışıyor hep. Daha buna benzer bir sürü şey. Bugün de dedi ki sinekliğin açık kalmış, dedim rüzgardan açılıyor. Ben sopayla uzanabilseydim ittirecektim dedi :O Ya inanabiliyor musunuz üst kattan sopayla benim camıma dokunacak falan.
Geçen haftalarda eşimle balkonda akvaryum yıkıyoruz, gülüşüyoruz falan. Yukardan uzattı kafasını aşağı doğru (Nasıl bir kafa varsa) Balkonuma bakıyor bize bakıyor. (Biz tabii paçalar sıvanık saçma sapan bir haldeyiz.) Hala diyor ki şöyle yıkasanız daha kolay olmaz mı. Bıktım yemin ediyorum yaaaa.
....

Ah bu kendini bilmez insanlar böyle durumlarda insanların bu tarz davranışlarına göz yumduğum için kendime kızarım ben hadlerini bildirmek lazımmış bugün bir kez daha anladım ..başımdan bugün akşam saatlerinde geçen bir olayı anlatmak istiyorum o kadar sinirlendim ki hala uyuyamadım :((kendini bilmez bir komşum ilk vukuatı değil aslında ama ilk defa bu kadar ileri gitti samimiyetim Yok evine gitmişlipim veya evime davet etmişmişliğim de Yok çocuğumu sitenin parkına indirdiğim zaman rastlaşırsak muhabbet ediyoruz oda öyle samimi değil..bugün de yine rastlaştık çok konuşan bir insan İnanın çoğu şeyini dinlemiyorum bile ben tek yumurta ikizlerime hamileyim ve başından beri riskli hamilelik geçiriyorum çok şükür yarıyı geçtik ve bu durum beni zaten hassaslaştırmış vs vs neyse kadın pat demez mi benim akrabam da tek yumurta ikizine hamileydi çocuğunun birinin kolu yok :(neyse ben dedim sağlık taramaları iyi şükür doktor iyi diyor sonra demezmi ona da doktor iyi diyormuş ..ya böyle bişe hamile bir insana hele hele riskli hamilelik geçiren bir insana denir mi ???Eğer bilinçli yaptıysa Allah'a havale ediyorum..etraf kendi bilmezlerle dolu canım Allah islah etsin bu kadın birde yüksek mühendis güya gün görmüş ilk vukuatı değil gerçi ama bunda pek iyi niyet bulamadığım için ayrı sinirlendim..

Ah bu kendini bilmez insanlar böyle durumlarda insanların bu tarz davranışlarına göz yumduğum için kendime kızarım ben hadlerini bildirmek lazımmış bugün bir kez daha anladım ..başımdan bugün akşam saatlerinde geçen bir olayı anlatmak istiyorum o kadar sinirlendim ki hala uyuyamadım :KK43:(kendini bilmez bir komşum ilk vukuatı değil aslında ama ilk defa bu kadar ileri gitti samimiyetim Yok evine gitmişlipim veya evime davet etmişmişliğim de Yok çocuğumu sitenin parkına indirdiğim zaman rastlaşırsak muhabbet ediyoruz oda öyle samimi değil..bugün de yine rastlaştık çok konuşan bir insan İnanın çoğu şeyini dinlemiyorum bile ben tek yumurta ikizlerime hamileyim ve başından beri riskli hamilelik geçiriyorum çok şükür yarıyı geçtik ve bu durum beni zaten hassaslaştırmış vs vs neyse kadın pat demez mi benim akrabam da tek yumurta ikizine hamileydi çocuğunun birinin kolu yok :KK43:neyse ben dedim sağlık taramaları iyi şükür doktor iyi diyor sonra demezmi ona da doktor iyi diyormuş ..ya böyle bişe hamile bir insana hele hele riskli hamilelik geçiren bir insana denir mi ???Eğer bilinçli yaptıysa Allah'a havale ediyorum..etraf kendi bilmezlerle dolu canım Allah islah etsin bu kadın birde yüksek mühendis güya gün görmüş ilk vukuatı değil gerçi ama bunda pek iyi niyet bulamadığım için ayrı sinirlendim..
Kız 2014 annesiydik ya sonra 2014 anneleri buraya eller havaya topiğine hiç girmedin hamilemisin ikinciye gözün aydın... saçma sapan konuşmuş komşun takma boşver

Benim alt komşumu gördüm geçen kış taşımdık az buz uğraşmadı ben gidip gelmeyince iyice sardı bana su sesi ayak sesinden evde olup olmadığımı kestirmeler kedim var diye pis olmam ooo gırla..işin kötüsü evde sınava çalışıyordum rahat bir yağımda yok bir döenm kabus oldu bana sarıp yazın şükür yoktu şimdide rast gelmiyoruz ama zor ben kendim buldım burayı eşim istemese de taşındık oyuzden pek de bişey diyemedim

Çıldıracağım !!.. Tahammül edemiyorum artık lütfen akıl verin.
Başta yaptıklarını hoş görüyordum ama artık sinirlerim iyice bozuluyor. Üst komşum aynı zamanda ev sahibim. Kadın aşırı meraklı, ilk evlendiğimde çamaşır asmak için balkona çıktım o da çıktı yok öyle asma yok böyle as. Mandalın eksikse veriyim, zorla verdi. 1 yıl geçti hiçbir şey değişmedi. Kapı gıcırdıyor, yağla. Yok onu şöyle yap, bunu böyle yap. Misafirim gelir hemen balkona çıkar. Balkonda masam çiçeklerim var. Anneme bile demiş limonçiçeği masasını niye öyle koymuş neyse çiçekleri niye böyle koymuş, sonra kendi kendini düzeltmiş neyse biz karışmayalım gençlerin işine diye.
Merdivenleri silmek istemiyorum birini tutalım diyorum, çalışıyorum diyorum yeri geliyor kendi evime yetişemiyorum. Genciz hepimiz ayıp falan diyor. Hep karışıyor hep. Daha buna benzer bir sürü şey. Bugün de dedi ki sinekliğin açık kalmış, dedim rüzgardan açılıyor. Ben sopayla uzanabilseydim ittirecektim dedi :O Ya inanabiliyor musunuz üst kattan sopayla benim camıma dokunacak falan.
Geçen haftalarda eşimle balkonda akvaryum yıkıyoruz, gülüşüyoruz falan. Yukardan uzattı kafasını aşağı doğru (Nasıl bir kafa varsa) Balkonuma bakıyor bize bakıyor. (Biz tabii paçalar sıvanık saçma sapan bir haldeyiz.) Hala diyor ki şöyle yıkasanız daha kolay olmaz mı. Bıktım yemin ediyorum yaaaa.....
e tatlım ev mi yok taşının ben ilk evimden öyle kavgalı çıktım gıcık bir ev sahibim vardı bende gıcıklığın babasını yapıp çıktım:)

Kız 2014 annesiydik ya sonra 2014 anneleri buraya eller havaya topiğine hiç girmedin hamilemisin ikinciye gözün aydın... saçma sapan konuşmuş komşun takma boşver

Evet CNm çok şükür Allah nasip etti inş aralıkda Doğum ..yani takmıyorum ama ona o hadsizliği verdiğim için kendime kızıyorum

Back
X