Ah bu kendini bilmez insanlar böyle durumlarda insanların bu tarz davranışlarına göz yumduğum için kendime kızarım ben hadlerini bildirmek lazımmış bugün bir kez daha anladım ..başımdan bugün akşam saatlerinde geçen bir olayı anlatmak istiyorum o kadar sinirlendim ki hala uyuyamadım

(kendini bilmez bir komşum ilk vukuatı değil aslında ama ilk defa bu kadar ileri gitti samimiyetim Yok evine gitmişlipim veya evime davet etmişmişliğim de Yok çocuğumu sitenin parkına indirdiğim zaman rastlaşırsak muhabbet ediyoruz oda öyle samimi değil..bugün de yine rastlaştık çok konuşan bir insan İnanın çoğu şeyini dinlemiyorum bile ben tek yumurta ikizlerime hamileyim ve başından beri riskli hamilelik geçiriyorum çok şükür yarıyı geçtik ve bu durum beni zaten hassaslaştırmış vs vs neyse kadın pat demez mi benim akrabam da tek yumurta ikizine hamileydi çocuğunun birinin kolu yok

neyse ben dedim sağlık taramaları iyi şükür doktor iyi diyor sonra demezmi ona da doktor iyi diyormuş ..ya böyle bişe hamile bir insana hele hele riskli hamilelik geçiren bir insana denir mi ???Eğer bilinçli yaptıysa Allah'a havale ediyorum..etraf kendi bilmezlerle dolu canım Allah islah etsin bu kadın birde yüksek mühendis güya gün görmüş ilk vukuatı değil gerçi ama bunda pek iyi niyet bulamadığım için ayrı sinirlendim..