- Konu Sahibi BenAyKizim
-
Valla ben bişey öğrendim...
Ev tutacaksan..en önemlisi de ev alıcaksan...gittiğin semtte başını yukarı kaldırıp bakıcaksın...eğer balkonlardan,teraslardan,
halılar...salkım saçak çamaşırlar sarkıyorsa...hemen kaçın derim.
Bu o semtte oturanların yaşam tarzını gösterir.
Yaz kış farketmez...mutlaka bişeyler sarkar zaten...hatta..bazı yerlerde kafanızı yukarı kaldırmasanızda olur...sokakta yürürken
yüzünüze kafanıza çarpar zaten.... :))
.
eeeee bune şimdi yaaa nasıl bir cvp,sen çamaşırlarını nerde kuruttuyorsun
aaaaa pardon senin yaşam tarzında kurutma makinesimi var yoksam...
halımıda asıyorum çamaşırımıda ama saygılı ve görgülü bir şekilde altımdakini düşünerek hareket ediiyorum
tövbe tövbeeee,anlayamıyorum yaaa bu tarz düşünenleri
evi alırken gözünüz nerdeydi diyen arkadaşa cevap.bazı şeyler tecrübeyle yaşayınca anlaşılıyor.o zaman bu yaşta bu görüşte olgunlukta değildik.bütçemizde sınırlıydı.napalım.yöneticiye gelince,al birini vur ötekine.ne diyeyim ki.o da en üst kattan yapacağını yapıyor.Allahtan arada bu çatlak var da pek bişey gelmiyor.ama bu yukardakini artık napıcam bilemiyorum
eeeee bune şimdi yaaa nasıl bir cvp,sen çamaşırlarını nerde kuruttuyorsun
aaaaa pardon senin yaşam tarzında kurutma makinesimi var yoksam...
halımıda asıyorum çamaşırımıda ama saygılı ve görgülü bir şekilde altımdakini düşünerek hareket ediiyorum
tövbe tövbeeee,anlayamıyorum yaaa bu tarz düşünenleri
Bizim semtte hicbir balkonda camasır ipi yok. Herkes çamasır askılarında kurutuyor. Hic hos değil bence de sen makinadan cıkardığın nemli çamaşırlarını asıyorsun, üstteki elde yıkadığı ıslak çamasırları. Şıp şıp damlıyo üstüne :S
Bizim semtte hicbir balkonda camasır ipi yok. Herkes çamasır askılarında kurutuyor. Hic hos değil bence de sen makinadan cıkardığın nemli çamaşırlarını asıyorsun, üstteki elde yıkadığı ıslak çamasırları. Şıp şıp damlıyo üstüne :S
Anlayamamış olman çok normal canım...konu sahbinin üst katındaki halı yıkayıp sarkıtan hanım da anlayamazdı. !!!
Hayır canım...kurutma makinem yok...ama çamaşırlık denen aparatlar var...bilmiyorum deme sakın..nerdeyse bakkalda bile
satılıyor artık.. :))
İster evin içine koy..istersen balkonun içine.Eğer yetmiyor dersen de...ikitane alırsın...biri içerde biri dışarda...
O çamaşırları..başkasının görmesi çok çirkin zaten.
Evet...bizim tarzımız böyle canım...tüm mahallede aynı...balkona çamaşır asmak yasak zaten...
Hele halı yıkamak!
Halı silkmek görgüsüzlüğün en hasıdır !
Mademki müşterek hayatta yaşıyoruz...kurallara uymak zorundayız.
.
.
ben çok halı çırparım...komşularımda....görgüsüzler apt
çırpma günümüz var ....ertesi günde balkon cam sileriz....
Halı süpürgesi...halı yıkama makinesi neden icad edilmiştir sizce???
Çünki artık müstakil evlerde oturmuyoruz....
Balkonlarda memleket çayırı maksatlı yapılmamıştır!
..
ben taşınamadan konu başka yere taşındı bak sen şu işe.başlığımda taşınmış.kötümüydü ki?
ruh halimi anlatmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?