• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Üst kattaki komşum sulu sulu balkona halı sermiş...

canım allah sabır versin sana ne diyim bilemedim,anlayışsız insanlarla asla konuşamazsında derdinide anlatamazsın,bak ne medeni bir şekilde söylemişsin zaten
haber verseydiniz çamaşırımı toplardım demişsiniz daha bunun üstüne ne denirki!

bu arada bayıldım halıyı aşağı çekmene:52::52::52:
bi keresinde üstümdeki kadın sofra bezini mutfak balkonumdan aşağı silkeledi allah ne ararsan var

ben ne yaptım bir güzel süpürdüm balkonumu küreğe topladım pisliği çelik kapısının mermerine bir güzel döktüm,sonrada zili çaldım kapıyı bir açtı aaaaaaaaa
sen ne yapıyorsun böyle,bende öyle olmaz böyle olur dedim başladım saydırmaya ağzı açık kaldı:47:

Valla ben bişey öğrendim...

Ev tutacaksan..en önemlisi de ev alıcaksan...gittiğin semtte başını yukarı kaldırıp bakıcaksın...eğer balkonlardan,teraslardan,

halılar...salkım saçak çamaşırlar sarkıyorsa...hemen kaçın derim.

Bu o semtte oturanların yaşam tarzını gösterir.

Yaz kış farketmez...mutlaka bişeyler sarkar zaten...hatta..bazı yerlerde kafanızı yukarı kaldırmasanızda olur...sokakta yürürken

yüzünüze kafanıza çarpar zaten.... :))

.

eeeee bune şimdi yaaa nasıl bir cvp,sen çamaşırlarını nerde kuruttuyorsun
aaaaa pardon senin yaşam tarzında kurutma makinesimi var yoksam...
halımıda asıyorum çamaşırımıda ama saygılı ve görgülü bir şekilde altımdakini düşünerek hareket ediiyorum
tövbe tövbeeee,anlayamıyorum yaaa bu tarz düşünenleri

evi alırken gözünüz nerdeydi diyen arkadaşa cevap.bazı şeyler tecrübeyle yaşayınca anlaşılıyor.o zaman bu yaşta bu görüşte olgunlukta değildik.bütçemizde sınırlıydı.napalım.yöneticiye gelince,al birini vur ötekine.ne diyeyim ki.o da en üst kattan yapacağını yapıyor.Allahtan arada bu çatlak var da pek bişey gelmiyor.ama bu yukardakini artık napıcam bilemiyorum

halımıda asıyorum çamaşırımıda ama saygılı ve görgülü bir şekilde altımdakini düşünerek hareket ediiyorum

Bizim semtte hicbir balkonda camasır ipi yok. Herkes çamasır askılarında kurutuyor. Hic hos değil bence de sen makinadan cıkardığın nemli çamaşırlarını asıyorsun, üstteki elde yıkadığı ıslak çamasırları. Şıp şıp damlıyo üstüne :S

evi alırken gözünüz nerdeydi diyen arkadaşa cevap.bazı şeyler tecrübeyle yaşayınca anlaşılıyor.o zaman bu yaşta bu görüşte olgunlukta değildik.bütçemizde sınırlıydı.napalım.yöneticiye gelince,al birini vur ötekine.ne diyeyim ki.o da en üst kattan yapacağını yapıyor.Allahtan arada bu çatlak var da pek bişey gelmiyor.ama bu yukardakini artık napıcam bilemiyorum

onuda aşağı çekeceksin:1::1:toprakla bütünleşsin:1:

Anlayamamış olman çok normal canım...konu sahbinin üst katındaki halı yıkayıp sarkıtan hanım da anlayamazdı. !!!

Hayır canım...kurutma makinem yok...ama çamaşırlık denen aparatlar var...bilmiyorum deme sakın..nerdeyse bakkalda bile

satılıyor artık.. :))

İster evin içine koy..istersen balkonun içine.Eğer yetmiyor dersen de...ikitane alırsın...biri içerde biri dışarda...

O çamaşırları..başkasının görmesi çok çirkin zaten.

Evet...bizim tarzımız böyle canım...tüm mahallede aynı...balkona çamaşır asmak yasak zaten...

Hele halı yıkamak!

Halı silkmek görgüsüzlüğün en hasıdır !

Mademki müşterek hayatta yaşıyoruz...kurallara uymak zorundayız.
.
.

Bizim semtte hicbir balkonda camasır ipi yok. Herkes çamasır askılarında kurutuyor. Hic hos değil bence de sen makinadan cıkardığın nemli çamaşırlarını asıyorsun, üstteki elde yıkadığı ıslak çamasırları. Şıp şıp damlıyo üstüne :S

üstteki msj da anlattım tabiiki yaptığı çok yanlış bişi şap şup damlamaSI HALI YADA çamaşır ,ama yok çamaşır sarkıyorsa falan kaçacaksın bu tarz kelimeler hiçde hoş değil,makineden çıkan çamaşır neden asılmasınki benim oturduğum semtte asılıyor, şimdi benim yaşam tarzım çokmu kötü,gayette nezih insanlar semtimizdekiler.

ben çok halı çırparım...komşularımda....görgüsüzler apt :1:
çırpma günümüz var ....ertesi günde balkon cam sileriz....

Son düzenleme:

neresiymiş o sizin semt ben de geleyim

Anlayamamış olman çok normal canım...konu sahbinin üst katındaki halı yıkayıp sarkıtan hanım da anlayamazdı. !!!

Hayır canım...kurutma makinem yok...ama çamaşırlık denen aparatlar var...bilmiyorum deme sakın..nerdeyse bakkalda bile

satılıyor artık.. :))

İster evin içine koy..istersen balkonun içine.Eğer yetmiyor dersen de...ikitane alırsın...biri içerde biri dışarda...

O çamaşırları..başkasının görmesi çok çirkin zaten.

Evet...bizim tarzımız böyle canım...tüm mahallede aynı...balkona çamaşır asmak yasak zaten...

Hele halı yıkamak!

Halı silkmek görgüsüzlüğün en hasıdır !

Mademki müşterek hayatta yaşıyoruz...kurallara uymak zorundayız.
.
.

ne kadar komik duruma düştüğünün farkındamısın bilmem ama işi hakaret boyutuna getirme canım asla senin seviyene inemem
çamaşırımıda asarım,halımıda varmı diyeceğin medeniyet görgüsüzlüğünede luzum yok canım

ben çok halı çırparım...komşularımda....görgüsüzler apt :1:
çırpma günümüz var ....ertesi günde balkon cam sileriz....

Halı süpürgesi...halı yıkama makinesi neden icad edilmiştir sizce???

Çünki artık müstakil evlerde oturmuyoruz....

Balkonlarda memleket çayırı maksatlı yapılmamıştır!

..

Son düzenleme:
Konu içeriği nedeniyle "Arkadaş çevresi" başlığına taşındı.
Ayrıca konu başlığı içeriği yansıtmadığı için değiştirildi.
"
sinirimden ölücem artık yaaaa!!!!!"diye bir başlık içerik anlatmıyor.

evinde shagy halı olupta çırpma ihtiyacı hissetmeyen bayanlar buuyrun topiğime:)))))
kimse gelmez heralde:)))

ne düşüncesiz insanlar var yaa.
geçen gün benim de başıma geldi.
çamaşır asmışım. başladı en üst kattaki çatıyı yıkamaya.
sular olduğu gibi çamaşırlarım üstüne.
insan önceden haber verir de ben de toplardım.
sinirlenmekte çok haklısın. kafaya takmamak lazım ama insan deli oluyor gerçekten.

ben taşınamadan konu başka yere taşındı bak sen şu işe.başlığımda taşınmış.kötümüydü ki?
ruh halimi anlatmıştım:27:

Halı süpürgesi...halı yıkama makinesi neden icad edilmiştir sizce???

Çünki artık müstakil evlerde oturmuyoruz....

Balkonlarda memleket çayırı maksatlı yapılmamıştır!

..

seninki öle yapılmışsa bilemem bnm evim dört balkonlu sadece birinden halı çırpılır onbeş günde bir bu ben gelmeden öncede böyleymiş ben geldikten sonrada ....
evimde oturduğum semtin en değerli evlerimden ......burda insanlara hakeret edemessn ayrıca balkondan halı çırpmamakla görgü olmuyo ....

Back
X