- 18 Aralık 2009
- 6.327
- 7.408
- 773
- Konu Sahibi balxixmnur
kaydirigubbakcemile3 Kız bi alemsin kadın sinirinden demiş öyle bizde genciz üstümüze nie alınalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya canım ilk uyardıklarımda anneleri sağdı. anneleride bir gün gelip kızları adına özür dilemedi kendileri yobaz biraz. ama bugüne kadar çok sabrettim cahilliklerine verdim. akşam yine aynı ama deseydi ki bana "ablacım özür dilerim düşünemedim kusura bakma" felan ama öyle yapmadı ukala ukala cevap veriyor. ee ne yapalım olmuş bitmiş diyo birde akşama kadar çamaşırmı dururmuş senin çamaşını beklemek zorundamıyım deyince tabi bende kızdım ve bağırdım. ben akşama kadar işteyim gittim birde kaynanama hizmetlendim siz gibi akşama kadar yatmıyorum ben dedim.
valla 20 yaş ne ki demişsin ama cnm ben 17 yaşımda çalışmaya başladım. kendi evimiz olmasına rağmen annem kızardı bak şöyle olmaz böyle olmaz diye küçücükten başlardık dikkat etmeye. bunlar terbiyesiz ve saygısız. valla 2 katta oturanlarda şikayetçi babası terbiyesini verecek başka çareleri yok.
ben 1. katta onlar ise 3. katta oturan komşum. 2 senedir evimizdeyiz ve sürekli uyarmaktan bıktım usandım bu kızları. geçen sene annesi vefat edince 1 enedir sabrediyorum hadi şöyle hadi böyle. ama dün akşam artık dozajı aştı. gerçi son zamanlarda sürekli bişeyler yapıp kızdıryorlardı. 2. kattaki komşumda şikayetçi. gece yarısı tangır tungur gürültü yapıyorlar resmen uykudan uyanıyoruz. bütün odalarımın camları ekmek ufağı oluyor sofra bezi silkeliyor daha önede uyardım camdan sofra bezi silkilmez günah dedim öğütledim ama nafile. arka bahçeye çöp atarlar aşağı indirmek o kadar zorki onlara. çeyizlik yorganlarımı havalandırmak için çıkarmıştım üzerine çekirdek çitlemişler birkaç leke olmuş felan. aman hadi bela uzak dursun dedim ama yok dün şalterler attı bende. çarşafları yıkadım astım sabah akşamda kaynanama gittiğimziden saat 10 da evdeydik toplamaya bir çıktımki yukarıdan şarıl şarıl su akıyor bir baktım tüm çarşaf pike yastık kılıfları hepsi ıslanmış. çıktım ayıp günah değilmi daha öncede uyardım seni neden böyle yapıyorsun bi aşağı bakar insan dedim. ben gece gece nerden göreyim senin çamaşırlarını olmuş bitmiş ne kızıyon diyo bana. kızmasımı var bak ben yeniden yıkamak zorundayım sabah astım gittim kurumuş çamaşırları ıslatmışsın diye söylendim. iyi nabalım olmuş bitmiş bir daha yapmayız diye ukala ukala konuşuyor. hem akşama akdar çamaşırmı durur ben senin çamaşırını beklemek zorundamıyım diyo birde. bekleyeceksin 10 günde dursa bekleyeceksin dedim. bir daha olmasın zaten bu güne kadar babana şikayet etmedim ama bak bundan sonra edicem git et diyo. ben senin çamaşını toplamanı bekleyemem diyo birde terbiyesiz. çabuk al o çamaşırını yoksa olacaklara karışmam herşeyde uyarcazmı senin aklın fikrin yokmu. çocuk değilsin birde cvp veriyorsun özür dileyeceğine dedim. 20 yaşındaki kzı bana kafa tutuyor hem suçlu hem güçlü. babasını aramış hemen böyle böyle kzdı ben özür diledim ama bağırdı felan. bende telefonda senizn kızın yalan söylüyorsa ben ne yapayım kızının terbiyesini ver 20 yaşındaki kız bana akıl veremez dedim. komşunun komşuya zararı varmı sizde sürekli böyle yeter artık dedim. eğer benim çamaşırım varsa suyu süzülem birşey asamazsınız kızlarını uyar bir daha olmasın diye onada söylendim.
valla şimdiki gençler iş yapma özürlü komşuluk yok hiç. zaten 2. kattakilerde çok şikayetçiler onlarada zararı çok. uff hala sinirim gçemedi.
Yasadiklarinizda Allah size sabir versinde...
Altini cizdigim sözünüzü cok alakasiz buldum...
![]()
nice büyüklerimiz var ama öyle bi konuşuyorlarki dersinki daha çocuk,lafının nereye gittiğini bilmiyor cahilce konuşuyor saçma sapan şeylerle uğraşıyorlar,akıl yaşta değil baştadır,bunu unutmayalım.:umursamaz:
Yasadiklarinizda Allah size sabir versinde...
Altini cizdigim sözünüzü cok alakasiz buldum...
![]()
Şikayetlerinizde haklısınız. Fakat "20 yaşındaki kız bana akıl veremez ne demek !
Akıl yaşla mı hanımefendi.
Aynı sorunu biz de yaşadık. Üst katta oturan komşu bile demek istemiyorum bayan 25 yaşındaydı. Uyardık konuştuk,herşeyi yaptık yokk. Gürültülerinden terbiyesizliklerinden vazgeçmedi. 20 yaşındaki ben çıktım en sonunda. Bana hakaret etmeye başladı " sen benim küçüğümsün bana karışamazsın " diye. Ama ben yine terbiyemi bozmadım. Halbuki o büyük benden. Demek ki herşey yaş değilmiş. Açıkcası rahatsız oldum bu ifadelerinizden.
Konuya gelince apartman yöneticisi varsa ona şikayet edin. Yoksa da polis çağırın.
iş yapma özürlü çünkü oturma odasından sofra bezi silkeliyor. arka bahçeye bitişik bahçeye çöp atıyor aşağıya indirmek zor çünkü. birde insan şöyle bir bakar aşağıya komşumun bişey varmı balkonunda diye. birde yaşlı teyzemiz var kapının önündeki gazeteyi alda atıver kızım demişde demediğini bırakmamış hiç bile alamam kendin inde at demiş. sadece bana yapmıyor bütün apartmandakilere yapıyor. terbiyesiz bir kız yani.
lafı cımbızla çekiyorsunuz. bu kız bana dedi ki çamaşır akşama kadar durmaz senin çamaşır toplamanımı bekliyecem ben dedi. bende bana akılmı öğretiyorsun dedim. ve yineliyorum. değil 20, 50 yaşındaki kadın bile bana bunu diyemez kaldıki ben yoğun çalışan bir bayanım. ukala bir şekilde bana ne yapmam gerektiğini söyledi. ben onu uyarıyorum kaale bile almıyor sende çamaşırlarını topla diyor. ben işten gidecem evimede çamaşırmı toplayıp geri dönecem. tövbe tövbee. kaldıki ben çamaşır sermesine bişey demiyorum öyle ıslakmış ki bemin çarşafımdan bile su sızıyordu.
çamaşır meselesini çok doğru anlayamamış olabileceğimi düşünüyorum. çamaşırlarını bahçeye mi serdin? onun suyu nasıl pisletti çamaşırları? ama şu ekmek kırıntıları, domates kabukları meselesi falan.. insanlık dışı bir hareket. 10 yasındaki çocuk yapmaz. hem masa yok mu be bunların evinde?
neyse canım umarım bir daha sorun yaşamazsın..