- 22 Aralık 2016
- 1.969
- 3.903
- 133
Ev sahibini arayıp sizi şikayet edecekti kesin koştura koştura. İnşallah çok uğraşmazsınız bu kadınla.
Kesin...inşallah uğraşmAm

Tıpatıp aynısı benimde başıma geldi, bende balkonun kenarını silmiştim durulansın siye çok az su döktüm camda vardı yani orda ama silikonlu iyi değilmiş aradan sızdı aşağı aynı sizin gibi bir kaç damla. Alttaki yaşlı teyze ve kızı hemen kapıya dayandılar işte balkonu nasıl yıkarsın camların tümden battı falan diye dedim bilerek olmadı, diyorlar gelse bir bak camlara ne hale geldi. Gitmedim tabi, zaten altı üstü bir bardak su döktüm zaten çoğu kendi balkonuma damladı geri. Sonra gidip yöneticiye de şikayet etmişler, beni gördüğü yerde dedi ki burda balkon yıkamak yasak dikkat edin, dedim ben balkon Yıkamadım, dedi neyse yine de dikkat et. Çocuklardanda çok şikayet ettiler, çocuk gece uyandı uykusunda ağlıyor yanına gittim sakinleştirmeye çalıyorum, dakikasında alttan vurmaya başladılar. Ama sonra ne oldu kızı evlendi, torun oldu hemen bunlara gelince devamlı ağlama sesi bizim eve kadar geliyor, kapılarına dayanmak vardı ama ben yapmam. Allah kimseye böyle tahammülsüz komşular vermesin.
Artık yöneticiye de şikayet ederse yuh derim, bu kez bilerek dökerim yani. Ne tahammülsüz olmuş insanlar