Üst komşum

Çıldıracağım !!.. Tahammül edemiyorum artık lütfen akıl verin.
Başta yaptıklarını hoş görüyordum ama artık sinirlerim iyice bozuluyor. Üst komşum aynı zamanda ev sahibim. Kadın aşırı meraklı, ilk evlendiğimde çamaşır asmak için balkona çıktım o da çıktı yok öyle asma yok böyle as. Mandalın eksikse veriyim, zorla verdi. 1 yıl geçti hiçbir şey değişmedi. Kapı gıcırdıyor, yağla. Yok onu şöyle yap, bunu böyle yap. Misafirim gelir hemen balkona çıkar. Balkonda masam çiçeklerim var. Anneme bile demiş limonçiçeği masasını niye öyle koymuş neyse çiçekleri niye böyle koymuş, sonra kendi kendini düzeltmiş neyse biz karışmayalım gençlerin işine diye.
Merdivenleri silmek istemiyorum birini tutalım diyorum, çalışıyorum diyorum yeri geliyor kendi evime yetişemiyorum. Genciz hepimiz ayıp falan diyor. Hep karışıyor hep. Daha buna benzer bir sürü şey. Bugün de dedi ki sinekliğin açık kalmış, dedim rüzgardan açılıyor. Ben sopayla uzanabilseydim ittirecektim dedi :O Ya inanabiliyor musunuz üst kattan sopayla benim camıma dokunacak falan.
Geçen haftalarda eşimle balkonda akvaryum yıkıyoruz, gülüşüyoruz falan. Yukardan uzattı kafasını aşağı doğru (Nasıl bir kafa varsa) Balkonuma bakıyor bize bakıyor. (Biz tabii paçalar sıvanık saçma sapan bir haldeyiz.) Hala diyor ki şöyle yıkasanız daha kolay olmaz mı. Bıktım yemin ediyorum yaaaa.....
Evden çıkma gibi bi düşünceniz yoksa başkona kornişle perde asın bence

Evet CNm çok şükür Allah nasip etti inş aralıkda Doğum ..yani takmıyorum ama ona o hadsizliği verdiğim için kendime kızıyorum
Nazlıkızda hamile haftaya doğumu var 2014 anneleri buraya eller havaya konusuna gel arada

Tamam da rahatsiz oluyorsaniz tasinacaksiniz .
Ev bulamiyoruz ne demek
Dag basi mi orasi ??
Ya da kesin ve net bi sekilde her seyimize karisiyorsunuz bunaliyorum diceksiniz .
O biberi alma bu biberi al dediginde
Ben bu biberi alicam tesekkurler diceksiniz
Bitti gitti yani ..

hiç cevap vermemek çözüm değil demek ki gayet rahat devam ediyor. bence tam tersi cevap verin yukardan ittirecektim derse. o benim camım lütfen böyle şeylere müdahale etmeyin rahatsız oluyorum DEYİN BİR KERE YAAA.
temizlik içinse mesela herkes kendi sırasında ne istiyosa onu yapsın haftada bir silinecekse. ben sıram geldiğinde birini tutucam karışmayın bu benim kararım siz kendi temizliğinizi isterseniz kendiniz yapın isterseniz başkasına yaptırın deyin

Çıldıracağım !!.. Tahammül edemiyorum artık lütfen akıl verin.
Başta yaptıklarını hoş görüyordum ama artık sinirlerim iyice bozuluyor. Üst komşum aynı zamanda ev sahibim. Kadın aşırı meraklı, ilk evlendiğimde çamaşır asmak için balkona çıktım o da çıktı yok öyle asma yok böyle as. Mandalın eksikse veriyim, zorla verdi. 1 yıl geçti hiçbir şey değişmedi. Kapı gıcırdıyor, yağla. Yok onu şöyle yap, bunu böyle yap. Misafirim gelir hemen balkona çıkar. Balkonda masam çiçeklerim var. Anneme bile demiş limonçiçeği masasını niye öyle koymuş neyse çiçekleri niye böyle koymuş, sonra kendi kendini düzeltmiş neyse biz karışmayalım gençlerin işine diye.
Merdivenleri silmek istemiyorum birini tutalım diyorum, çalışıyorum diyorum yeri geliyor kendi evime yetişemiyorum. Genciz hepimiz ayıp falan diyor. Hep karışıyor hep. Daha buna benzer bir sürü şey. Bugün de dedi ki sinekliğin açık kalmış, dedim rüzgardan açılıyor. Ben sopayla uzanabilseydim ittirecektim dedi :O Ya inanabiliyor musunuz üst kattan sopayla benim camıma dokunacak falan.
Geçen haftalarda eşimle balkonda akvaryum yıkıyoruz, gülüşüyoruz falan. Yukardan uzattı kafasını aşağı doğru (Nasıl bir kafa varsa) Balkonuma bakıyor bize bakıyor. (Biz tabii paçalar sıvanık saçma sapan bir haldeyiz.) Hala diyor ki şöyle yıkasanız daha kolay olmaz mı. Bıktım yemin ediyorum yaaaa.....
valla ben tamam tamam deyip geçiyordum artık hiç cvp dahi vermiyorum söylenip geçiyor yok gibi davranıyorum insanın evinin içine bu kadar müdahale edilmez ki
Konuşmuyorum ben sizde takmayın

kapı yağlama konusunda haklı kadın. o gıcırtı seni rahatsız etmez belki ama alta üste ne kadar rahatsız edici oluyo bilsen :KK11: diğer konuşmaları hep boş tabi. sen susturup haddini bildirceksin yoksa daha çok şikayet edersin. benim ev sahibim böyle herşeye karışan bi tip değil ama canımı sıkan başka şeyler olmuştu. bi güzel tersledim. şimdi dikkatimi çekiyo başkalarıyla konuşması ve benimle konuşması çok farklı. kafam rahat. sende tersle :işsiz:

kapı yağlama konusunda haklı kadın. o gıcırtı seni rahatsız etmez belki ama alta üste ne kadar rahatsız edici oluyo bilsen :KK11: diğer konuşmaları hep boş tabi. sen susturup haddini bildirceksin yoksa daha çok şikayet edersin. benim ev sahibim böyle herşeye karışan bi tip değil ama canımı sıkan başka şeyler olmuştu. bi güzel tersledim. şimdi dikkatimi çekiyo başkalarıyla konuşması ve benimle konuşması çok farklı. kafam rahat. sende tersle :işsiz:

Gıcırtı olmuyor, kapının dil bölümünde sıkıntı var rahat kapanmıyor ayrıca bunu yeni taşındığımızda söyledi. Kendi evi sonuçta madem alsın yağını gel sürelim desin ben nerden bileyim nasıl oluyor uyuz oldum

Eşim yüzüne dedi limon çiçeği silmeyecek merdiven. Öğretmenim ya şimdi tatil diyor eşime bir de. Eşim çok net konuştu. Şimdi merdiven silme konusunda hiçbir şey demiyor ama başka konular nasıl söylenir ki?
Merdiven konusunda anlaşın haftada 1 silme günü yapın siz kendi yerinize kadın tutun o gelsin silsin bütün merdivenleri kadında kendi gününde kendi siler süpürür diğer komşularında katılması gerek onlarda ister birini tutar ister kendileri siler sonuçta apartman görevlisi yoksa silinmesi gerekir merdivenlerin,diğer lafları içinde cevabınızı verin balkonuna eğilmiş bakarsa eger balkon yıkıyorsan su tut üstüne sonra yanlışlıkla oldu dersin :-) ama merdiven olayına katılmanız gerek.

Ben kötü niyetli görmedim ama bazı insanlar gerçekten bunaltıyor, hani akıl danışmadan neden akıl verirsin, bırak yaşlıysan gençler gelsin senden fikir alsın, zorla akıl vermek doğru değil kaldı ki herkesin de kendine göre bildiği şeyler var veya genç olsa da zamanla öğreniyor, araştırıp sorarak. Merdiven silme konusunda apartmanda herkesin yardım etmesi gerektiğine inanıyorum, sonuçta apartmanın içi temiz olacak ki evler de temiz olsun, huzur olsun yaşanılan yerlerde. Merdiven silmek için bence ihtiyacı olan birini tutun her hafta gelip silsin, diğer komşular da tamam derse. Veya komşularınızdan biri silsin sizin yerinize siz parasını verin. Tamam teyzecim deyip geçin tavsiyem, inatlaşmayın, kalp kırmak da doğru olmaz ki ev sahibinden önce komşusunuz, iyi geçinmek önemli. Ben bu kadarını yapabiliyorum deyin eleştirdiğinde. Kırmadan halledersiniz inşallah. Önceden gres yağı kullanılırdı kapılar için belki başka ürünler de çıkmıştır, yapı marketlerde bulunabilir diye düşünüyorum. Hem bakımı yapılmış olur hem de ses kesilir.

Back
X