- 15 Temmuz 2011
- 3.815
- 70
- 158
- Konu Sahibi BenAyKizim
-
eğer yukarıdaki düşüncesiz bütün pisini b..kunu benim evimin üstüne silkeliyor döküyorsa ben onun pisliklerini temizlemek zorunda kalıp öööğğğğ diyorsam ve bu beni üzüyorsa o kişi kesinlikle haram işliyordur arkadaşlar.kime sorarsanız hangi hocaya,kitaba danışısanız danışın.müslüman olduğunu söyleyen biri bunu yapmamalı.
eğer yukarıdaki düşüncesiz bütün pisini b..kunu benim evimin üstüne silkeliyor döküyorsa ben onun pisliklerini temizlemek zorunda kalıp öööğğğğ diyorsam ve bu beni üzüyorsa o kişi kesinlikle haram işliyordur arkadaşlar.kime sorarsanız hangi hocaya,kitaba danışısanız danışın.müslüman olduğunu söyleyen biri bunu yapmamalı.
Konu sahibi arkadaşım başta haklıyken haksız duruma düşmüşsün.
Keşke o halıyı çekip aşağı atmasaydın ama yukarı çıkıp olabildiğince sert bi tavırla uyarabilirdin.
Bende daha önceden üst komşumla ilgili konu açmıştım burada.
Bizim site yeni olduğu için hala kurallar belirlenemedi.
Apartman görevlimize söyledim halı silkelemeye bir çare bulsun yönetici lütfen diye.
Aldığım cevap kural koyulucakta fırsat olmamış.
Sanki ülkeyi kurtarıcak.
Yaz bir yazı as panoya camlardan halı silkelemek yasaktır, ön tarafa çamaşır asmak yasaktır, bahçeye çöp atmak yasaktır diye.
Ama zor geliyor sanırım.
Bugün camlarımı siliyordum benim salonun büyük camı bahçeye açılıyor,
herkes çöplerini atmış oraya, sinir oldum.
Pazar poşeti atanlar bile var bir beyaz poşet bir o yana bir bu yana uçuyordu.
Benim camımın önü olduğu için mecburen ben temizledim.
Ayrıca halı silkelemek görgüsüzlük değil ama ''büyük şehirlerde'' yasak.
Ve bence de iyi ki de yasak...
sanırım iyi okumadın.kadını kaç kez uyardım.bu ilk değildi.bu davranışım belki onun seviyesine inmekti ama o bunu çoktan haketmişti.
dün üst katlarımda oturan bi dairenin balkonundan aşağıya kirli çocuk bezi atıldı
direkt bu konu geldi aklıma,halı silkeleyenine razıyım artık.
yakında çocuk falan bulucam balkonda diye korkuyorum.
insanlar malesef apartmanda yaşamayı bilmiyor.
iki günde bir balkonumdan boş sigara kutusu topluyorum.
yapanı görsem gidip kapısının önüne atıcam.
biz yeni bir ev aldık eve taşındık. komşumuzu da promasyon verdiler. gece gündüz ailecek bizden çıkmıyorlar. eşiminde hoşuna gidiyor. utanmasak yatağada alacağız. ahhhhhhhhhhhhhhhhhh. ahhhhhhhhhhhhhhhh.
canım bende de shaggy var ve daha önce yazdığım gibi çırpacak gücüm kudretim yok benim zaten. uzun yollukları yapmam mümkün değil hele ki. yıkatmaya veriyorum. bide dyson makinem var canavar gibi kabartıyor halıyı, aldığı kadar artık napıyım.:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?