Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Gunaydin hatunlarr,guzel pqazarlar dilerim. Dun dr gittim tekrar bebisim 10+6 gunluk bugunde dahil olmak uzere;-) kan pihtimiz hala orada olmasina ragmen bebegim buyumeye dvm edip onu rahim duvarina itmesini bekliyoruz o guclu bir gbebek ve bende guclu bir anneyim kanimca cunku kamisligimde yasamadigim kalmadi diyebilirim rabbim herkese hayirli saglikli gebelikler yasatsin. 2 kritik haftqam var sonradan artik korkmuyorum diyor dr um. Cok mutlu oldu gumbur gumr kalp sesini duyunca bende o yuzunun guldugu an diyorum ki hersey yolunda,benim kalbimde onun icin gumbur gumbur atiyor ve o anda diyorum ki bu bebek benim olacakkk:--) sonrasinda ikili testimi yaptiricam kritik haftalarimi atlattiktan sonraaa.. Dua edin olur mu ben hepinizin duacisiyim. Rabbim hamislerimize hayirli dogumlar bebek isteyenlerede en kisa anda bu hayallerine ulasma gucu diliyorum. Kendinize cici bakin anacim benden bukadarr;-)

Gunaydın kızlar yenı hamılelere hayırlı olsunnn nasılsınız ben fazla acamıyorum ya daha eve kapanamadım gezıyorum bol bol normal adetım 18 eylul bakalım beklemedeyım ama bu ay olursa cok sasırırım cunku agustostan adet bıtımınden berı doktor antıbotık verdı ve 3 hafta cınsel ılıskı yasak dedı sımdı bakalım bakalım kılo baya gıttı arkadasımın tabırıyle 15 yasındakı bır kız cocuguna benzedım

İnce ruhlu arkadaşım ben sana söylüyorum bu ay sende aramıza katılacan İNŞALLAH...Nasılsın topik çok sessiz şu kilo işine imreniyorum yaaa ne guzel verebıldın bizde top top altın top olduk

İnce ruhlu arkadaşım ben sana söylüyorum bu ay sende aramıza katılacan İNŞALLAH...Nasılsın topik çok sessiz şu kilo işine imreniyorum yaaa ne guzel verebıldın bizde top top altın top olduk

oyy canım benım altından daha da degerlı bısı var ıste ne guzel Allah kucagına almayı nasıp etsın verırsın cnaım kıloları hamılelıkten sonra tatlıyı yeme yeter kocakarıları dınleme su yapıyor sut meyve suyu tatlı degıl:) su ınadım bende cok ıse yarıyor kıloo vermek gıbı:) Iyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım guzel anne Kocaman bır INSALLAH YARABBIM

Günaydın arkadaşlar 6 aydır uğraşıyoruz çocuk için ama olmuyor yumurtlama testi aldım bakalım sonuç ne olacak. Bat 26 eylül bakalım bu ay ne olacak.

Günaydın zuzummm, az kaldı azıcık daha dayan her şey yolunda olacak, kan pıhtısı da neymiş pehhhh zuzumun gücüyle o da tarihin arka sayfalarına karışacak inşallahhhh :) muayene koltuğunda kadının mimiklerini ezberliyorum resmen :) çok etkiliyor insanı.

Günaydın kızlar kan testı sonucum 238.08 yanı var gebelık doktor persembe gunu gorebılırz dedi cok heycanlıyım rabbım tamamına erdırır ıns isteyen herkese bebek verırı amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Tebrikler canım ben de yarın gidiyorum kan testine aynı gün ultrasonda da bakar mı acaba aynı haftanın içindeyiz bakleyen tüm arkadaşlara da nasip olur inşallah hep dua ediyorum.

benım de bat 21 eylul.
az kaldı sukur.zaman gecmıor hıc
hergun test yapıorum hemen hemen belkı cıkar dıe
kafayı yemıs durumdayım anlayacagınız

benım de bat 21 eylul.
az kaldı sukur.zaman gecmıor hıc
hergun test yapıorum hemen hemen belkı cıkar dıe
kafayı yemıs durumdayım anlayacagınız

Anlıyorum seni canım o hayal kırıklığını çok iyi biliyorum bu testler de hiç çift çizgi göremeyeceğim diye insan ne kadar üzülüyor ama zamanı gelince göreceksin inşallah çift çizgiyi inşallah daha fazla beklemezsin daha bata çok var zaten testte çıkmaz en iyisi bat tarihini bekle inşallah bu ay aramıza katılırsın.

Günaydın arkadaşlar 6 aydır uğraşıyoruz çocuk için ama olmuyor yumurtlama testi aldım bakalım sonuç ne olacak. Bat 26 eylül bakalım bu ay ne olacak.

Daha zamanı vardır canım sitres yapma ben de 6. ayımda gebe kalabildim.Allah gönlüne göre versin

hayırlısı olsun inşallahmaşallah kilo vermek çok büyük başarı ALLAH ım banada nasib etsin

cok tesekkur ederım bu umut dolu mesajın ıcın.
beklemek zor oluor bılıorsun sen de
ya benleyse bu ay bebısım dıo ınsan
her farklılığı belırtı sanıp umutlanıo ınsan.
daha bata var evet
5 gunum kaldı
artık yapmıcam test ınsallah kendımı tutabılırsem
20-21 gıbı yapmayı dusunuorum.
esım 18-24 eylul arası yurtdısında olacak.ınsallah o yokken guzel haberı alır ve suprız hazırlayabılırım.
allahım hayırlısını nasıp etsın hepımıze

Deryafim benim ne gusel yazmissin le icimin yaglari eridi evet ins. Bende iyi seyler bekliyor ve hissediyorum... Evet cok hos bi kadin guler yuzlu puzitif genc olmasini da seviyorum sahsen icim aciliyo;-) benden once seviniyor once yuzunden okuyorum bi ohh cekiyorum bisey demeden kisa suruyor. Evet ama kisa ve net cvplar yerine daha aciklayici konustu bu hafta iyi geldi dogrusu darisi basina tatlim en kisa zamanda cok daha guzel hamilelik donemi gecirmeni diliyorum. Sen cok pozitif kimseye karsi negatif duygular besleyemeyen esit davranabilen az sayida insanlardansin. Seni ozel kilanda bu zaten bu davranisinin mukafatini en kisa zamanda goreceksindir tatlim...

o ben miyim? :)) sağol canım o senin güzel görüşün... burası bolca umut ve moral isteyen bir topik bence, bu meselenin ilk kuralı bu, pozitif olmak ve destek vermek... yoksa ağla ağla dur koca gün :))) birbirimizin halinden anlıyoruz işte canım aynı yollardan geçiyoruz aynı şeyleri istiyoruz, olacak inşallah bir gün kısmette annelik varsa. 3 gün var sevgili BATçığıma, hayırlısı bakalım. şimdi sen ne zaman gideceksin? adetin 3.günü gideceğim ben.

arkadaşlar merhaba uzun bir aradan sonra tekrar girebildim...vee 5 ay önce bebek isteyen arkadaşlarımın hamile olduklarını gördüm inanın çok sevindim...beni sorarsanız bu beş ayda bir bir türlü zorluklar geçirdik...biz kontrol amaçlı doktora gittik ve eşim varikosel hastası olduğunu öğrendik vee çocuğumuzun olması için ameliyat olması gerekiyordu vakit geçirmden ameliyat oldu ve çok zor günler geçirdik ikimizde...daha sonra eşimin tedavisi bitti herşey yoluna girdi deerken birden benim fsh hormonum çok yüksek çıktı ve çocuğunuzun olması imkansız dediler tüp bebeğe yönlerdirdiler çok kötü günlerdi yaaa neyseki artık yüce Allah a sığındık okullar kapandı ve memleketlere gidecez die tüp bebeği askıya aldık eyl
lde okullar açılınca yaptıraz dedik veeeeeeeee ben o ay hamile olduğumu öğrendim....kızlar mucize gibi yüce Allah ım bizi sevidnirdi çok şükür...ve öğretmen arkadaşlarımızın hepsi bilirki ikinci dönemi kapatmak için hazirandan hamile kalmak isterler amav denk getiremezler rabbime çok şükür ki bizi haziranda sevindirdi zamanıda çok güzel denk geldi ikinci dönemi kapatıyorum doğum izniyle...kısacası şu 5 ayı özetledim sizlere...şimdi 16 haftalık hamileyim ve oğlum olacağını öğrendik...inşallah herkese rabbim en kısa zmaanda bebek nasip eder,ham,le arkadaşlara da sağ salim bebişlerimize kavuşturmak nasip olur inşallah...iyi akşamlar...

Öncelikle hoşgeldin arkadaşım inanki yazından çok etkilendim RABBİMin mucizelerinden ne eksik!!!bak bu yazın bence tüm bekliyen kadınlarımıza örnek olsun umutlarını kaybetmesinler eğer o bebek gelecekse bu dunyada yiyecek rızkı varsa hiçbir güç ona engel olamaz ALLAH kucaklarımızada almayı nasıp etsın canım tekrar tebrıkleeeeeerrr

Heeeeeyy uyucularrr varya sizleri evine gelin olarak sokan kaynanaların vay halıne ne tembel gelinlersiniz gece yatmaz gunduz kalkmazlar, ahhh fatoo fatooo nerde o eskı gelınleeerr moree (80 leri pek seyrederımde

günaydın seker hanımlar nasılsınız bakayım ayyy artık hiç çalışmak istemiyorummmm.kocama işten çıkmak istiyorum desem göbek atıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…