- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.501
Aslında heppımız hamıle oldugumuz ıcın duygusal yaklastık mantık aramadık oysakı kım ne yapmak ıstıyorsa yapsın...Ama sanırım kaybetme korkusu sardı ıcımızı
Tatlım benim ilk iki değerim 172 ve 283. Doktor artış iyi değil dışgebelik olabilir deyince paçalarım tutuştu. Bir de vücudumdaki iltihap oranım yüksek çıktı. Sİnir stres halindeydim. Kendi kadın doğum doktorum 8 ekime randevu verdi. Ona ölçtürdüğümde değerim 575 ti, 283 ten bir gün sonra.Dünkü ölçümü vücuttaki iltihap oranına bakan doktor istedi, takip olsun diye. O da şükür ki 2420 çıktı. Yoksa öyle ikide bir baktırmak gerekli değil, stresli. Beni öyle korkuttularki doktorlar gebeliğime bir gün sevinebildim.Şimdi seyrinde gidiyor gibi görünüyor. Pazartesi de kese görünürse tamamdır.canım sen neden değerine baktırıyorsun? ben 1 kez baktırdım, dr. 2.sini istemedi ben kendim baktırdım. yani merak ettiğim dr .mu istiyor değerini bilmeyi? bir şey kaçırmayalım diye soruyorum.
ins umutlarımızın kaybolmaması dileğiyle.. bnde eylül kadını olmak istiyorum :109:
Eylül bitti canım...RABBİM ekim ayının yüzü hürmetine bebegin göbüşüne bağlanır İNŞAALLAH
yaaa ne oldunuz ben görmeyelii.ben kendimle mücadele verirken topiğim elden kaçıyormu anlamadım ben sissiz bi topik istemiyorum.eceli irmegan zuzu pembik seastre dweryaf ne bileyim diğerleriniz ne olur gitmeyin beni ırakmayın anam kusacam şimdiiiii.üzüntü yaptım kendimi.söyleyin başka yerde buluşalım.lannnnnnnnnnnnnnnnn nerdesinizzz
yaaa ne oldunuz ben görmeyelii.ben kendimle mücadele verirken topiğim elden kaçıyormu anlamadım ben sissiz bi topik istemiyorum.eceli irmegan zuzu pembik seastre dweryaf ne bileyim diğerleriniz ne olur gitmeyin beni ırakmayın anam kusacam şimdiiiii.üzüntü yaptım kendimi.söyleyin başka yerde buluşalım.lannnnnnnnnnnnnnnnn nerdesinizzz
Nereye gittiniz banunun topiği nerede?canım banunun topiğinde toplandık oraya gel
buraya gelin kızlar
kızlarrr tammm bi bakayım dedim benim hatunlar ne yapıyo diyeee. anammm karışmış buralar... beni de bekleyin hatunlar... du bulayım siziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?