Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

pembemasal

Ya nasip de RABBİNE bırak
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
2.071
1
106
- Yurtdışı
Merhaba kızlar ağustosun sonuna doglu ılk once gecen ay kı hamılelerı kutlarım artık umudunu sonbahara bırakanlara da ben de dahıl Allahın ıznıyle hayırlı saglıklı bebekler dılerım tez zamanda ...
Pco yu yendım ve artık normale Dondum cok sukur Allahıma sıze tafsıyem doktorum da bunu yıneledı kı ıster bır rahatsızlıgınız olsun ıster olmasın fazla kılolarınız varsa hamıle kalmak ıstıyorsanız once kılolarınızdan kurtulmaya bakın hem rahat hamılelık gecırırsınız hem de kolay hamıle kalırsınız bı de folık asıt ve polen arı sutunuzu her gun bır recek kasıgı yemeyı ve esınıze yedırmeyı unutmayın buna kecı boynuzu pekmezı de dahıl( bunu esınız yıyıcek)
Umutlu bu aydan umarım Allahın ıznıyle mutlu cıkarız

Eylül lıstemız
Bismillahirrahmanirrahim Allah yüzümüzü güldürsün Amin

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Bismillahirrahmanirrahim eylül lıstesı

Pembemasal 18 eylül

yeni topik yeni umutlar... umutlarımızın gerçeğe dönüşmesi dileğiyle, sevgiler...

Amin cnm polenın faydasını daha detaylı googleden bakabılırın de dogurganlıgı artırıyo yumurtalıkları gelıstırıyo ben her gun bır recel kasıgını suyla yutuyorum

anladım canım aç karnınamı yutuyosun..?
poleni az çok biliyorumda arı sütü nasıl oluyor.. ?

Kızlar bu hafta yumurtlama haftam hesaplamalara bakıncaa ne olacak bilmiyorum peki diyelim hamile kaldım eylül hamilesi mi yoksa ağustos hamilesimi olucam ben :)

pembişiiiiiiiimmmmmm kuzumm atmışın incilerii çooook sevindim.. ben uzun zamandır gitmiyorum doktora bide ben baktırsam iyi olacak aslında... neyse hakkımızda hayırlısı canımcım.. İnşallah bu ay mutlu haberleri alırızz... öpüyorum çoooooookkkkkk

evet canım benım cok sukur ıncılerım dokuldu :) Allahın ıznıyle cok mutlu oldum KOCA BIR MASALLAH dedı doktor zayıflamaya devam et hıcbır sey kaybetmesın hem daha kolay hamıle kalırsın hem de hamılelıgın kolay gecer dedı Darısın basına tatlım sende doktor kontrolerını aksatma tatlım benım InsAllah tez zamanda hepımız hamıle kalırız Allahın ıznıyle

selam kızlarrr umarım herkes iyidir.Pembiş yanie topik hepimize uğurlu gelir inşallah.Sizlerde en kısa zamanda göbüşlerinizde bebişle buralarda tur atarsınız inşallah...ben bhcg yi tekrarladım kızlar 662.50 çıkmış. sonuç iyi değilmi.Pazartesi 288.50 idi.Allah ım inşallah bu sefer sonuna kadar götürmeyi nasip eder.ben sizler için dua ediyorum lütfen sizlerde benim için dua edin olurmu bacişler :))

canım süper daha ne olsun :) Rabbim nazardan korusun doktor kontrolün ne zaman şimdi?

pembemasal PKO yu nasıl yendim..

Geçen hafta öğrendim bendede varmış 6-7 adet kadar..Soğan kürü yapıyorum şimdi.Doktor hiçbir şey vermedi tedavi için

hayırlısı olsun canım sonuç çok güzel ben bir kere yaptırdım kan testini canım doktor istemedi benden ama şuanda kalp atışlarını duyduk yaptırmam gerekiyormu ??? acaba :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…