- Konu Sahibi pembemasal
-
Gunaydın şekerlik nerelerdesin yaaa kızım pek havalısın ıyıkı gebe kaldın
Hee dun pembısede soyledım cok sessız kaldık dıger topıkler aldı başlarını gıdıyorbende nette dolanıyom bu sabah prıma ya uye oldum degısıklık ıste ne bıleyım haftaya pazartesı dr randevum var cınsıyetını ogrensemmi acaba
yaaa ece öğren oğlun olucak ama yinede öğren.bn gece rüyamda oğlumun olduğunu öğrendim
Birazdan hazırlanıp burda halk egıtım merkezı var bana yakın oraya gıdecem bakım ne gıbı kurslar var kayıt olacam artık cok canım sıkılıyo evde dur dur patlıyacak gıbı oluyorum dun gece soruyo esım neden durgunsun dıye bısı dıyemıyorum uzulecek dıye ama artık anlaması lazım aksama kadar uyu iş yap yemek yap dedımkı bunalıma gırmekten korkuyorum oda neden dıyo sankı sosyal yasantımız var gercı oanada hak vermıyor degılım cok fazla çalısıyo bazen gece 12 lerde gelıyo yorgun oluyo ama bende cok bunalıyorum hep aynı seyler gıt eglen gez dıyo yanlız nereye gıtcem arkadas bulsam herkesın kendıne gore planları var ooff ne bıleyım neyseee hamılelık depresyonu galıba
Sadece senın ıcın ogrenecem yoksa ben merak etmıyorum olsunda ne olursa olsun benım ıcın ama meraklı teyzeler olunca iş degısıyo
Hee dun pembısede soyledım cok sessız kaldık dıger topıkler aldı başlarını gıdıyorbende nette dolanıyom bu sabah prıma ya uye oldum degısıklık ıste ne bıleyım haftaya pazartesı dr randevum var cınsıyetını ogrensemmi acaba
ya öğren artık şu cinsiyeti çok merak ediyoruz canım yaaa
Aha bır meraklı teyze daha geldı inşallah canım pazartesı eger aklıma gelırse valla soracam doktora cıktıktan sonra ayy neden cınsıyetını sormadım dıye kızıyom kendımehadı ben kactım bıraz sonra burdayım
kızlar rüyamda oğlum olduğunu görüyorum
hayır olsun ayşecim
sağol canım sen rüyalarında görürmüydün kız veya oğlan
görmüştüm tatlım birinde doktor %85 kızın olucak diyodu.
bir başka rüyamda yine doktordayım doktor ultrasonla bakıyo kı diyo sonra odadan çıkıyorum kucağımda bi kız çocuğu
bi rüyamda yine ultrasonda bakıyoruz pipi gösteriyo doktor erkek diyo :))). sonra ben bilezik ve küpe gördüm rüyamda oda erkek evlat demekmiş
hımmm anladım canım şimdiye kadar hep erkek gördüm belki oğlum balki kızım olucak sağlıklı olsundaaaa
evet canım hayırlı ve sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil
sen iliki test yaptırmıştın demi heyecanlanmadınmı korkmadınmı hiç
evet yaptırdım canım aklıma hiç kötü şeyler getirmedim Allahımın izniyle hiç bişey çıkmicak dedim ve şükürler olsunki hiç bişey çıkmadı sakın aklına kötü şeyler getirme hep güzel düşünki güzel şeyler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?