How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Kizlar moralim cok bozuk dun kanam geldi apar topar dr gittik bebegin kalp atislarini duyduk dr 2gun istirat verdi eger 2 gun icerisinde kanamam gecmezse dr tehlikeli olabilicegini soyledi.bide dun benim normalde adetimin ilk baslangic gunu kanamamin bunla alakasi olabilir mi.ne olur kizlar benim icin cok dua edin iki gundur olu gibiyim.

ayşecim,İnşallah kanaman duru ve bebişin sana sıkı sıkıya bağlanır.Allah ın izniyle herşey yoluna girer.Dualarım senin için canım.Bol bol dinlen yorma kendini canım.Allah'a emanet olun sen ve bebişin.

Selam kızlar bu gun cok mutluyum doktordan gelıyorum pco gıttmıssssssss cok cok az ucacık kıstler kalmıs onlar da hıc sorun olmaz dedı doktor MasALLAHIN var hersey cok guzel memnunum dedı esıme spermatografı testı yaptırmamı ıstedı ondan sonra hersey yolunda olucak ınsAllah kızlar sıze tafsıyem doktorumla da konustum hamıle kalmak ısteyenler sekerı hayatınızdan cıkarın 5 aydır kahve cay sekersız ıcıyorum pcoysanız zayıflayın ben 4 ay ıcınde buyuk bır fark attım ve yendım pcoyu Allahıma sukurler olsun Annemın duaları sızlerın duaları hersey ıcın sızden Allah razı olsun kızlar cok mutluyum anlatamam Yuce Allah hepımıze hayırlı zamnada hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın ınsAllah Amin:16:

Hadi bakalım Pembiş,gözün aydın olsun canım.Allah ım inşallah tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat nasip eder sana da.Herşey gönlünce olsun bacım:))

selam kızlar ben de uzun zamandır giremedim ailem gelmişti yanıma bayramdı derken geçti gitti günler...
ben de büyüttüm bebişi çok şükür. bası bedeni belirgin artık. erkek olabilirdedi doktor da. her neyse. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkl akucagmıza almayı nasip etsin inşallah.
AYŞEMM geçmiş olsun canım. umarım her şey yoluna girecek yeter ki sıkıntı yapma ve kalkma yerinden... dualarım seinle arkadaşım..

selam kızlar ben de uzun zamandır giremedim ailem gelmişti yanıma bayramdı derken geçti gitti günler...
ben de büyüttüm bebişi çok şükür. bası bedeni belirgin artık. erkek olabilirdedi doktor da. her neyse. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkl akucagmıza almayı nasip etsin inşallah.
AYŞEMM geçmiş olsun canım. umarım her şey yoluna girecek yeter ki sıkıntı yapma ve kalkma yerinden... dualarım seinle arkadaşım..

maşallah canım bi erkeğimiz daha geliyo demek

Kizlar moralim cok bozuk dun kanam geldi apar topar dr gittik bebegin kalp atislarini duyduk dr 2gun istirat verdi eger 2 gun icerisinde kanamam gecmezse dr tehlikeli olabilicegini soyledi.bide dun benim normalde adetimin ilk baslangic gunu kanamamin bunla alakasi olabilir mi.ne olur kizlar benim icin cok dua edin iki gundur olu gibiyim.
aysecim çok geçmiş olsun cnm...sakın stres yapma..arkadaşların dediqi gibi mümkün oldukça yat dinlen tatlım...
bu topikte yazmıştım bi kere bi kız var pek sevmem kızı ama kararına çok saygı duymuştum diye anlatmıştım belki hatırlarsınız. 9 aylık yaşama umudu bile olmayan engelli bebeğini doğurmuştu. geçenlerde bi olay duydum çok üzüldüm. sizinle de paylaşayım. kız henüm 19 yaşında. 18 de evlendirmişler sevdiğiyle. kız bebeğini ölü doğum yapalı 3 ay olmuştu eşi de vefat etti 3 gün önce duyduk. ben cesaret edip te gidemedim başın sağolsun demeye:( çok üzüldüm kızlar. eşim olmasa yanımda ben ne yaparım. nasıl yaşarım. Allah bana asla yaşatmasın onun yokluğunu.
çok üzücü...Rabbim sabır versin...
Senacımmm Allah razı olsun bacımmm.Allah ım herkesin dualarını kabul etsin inşallah..Bende seni çokk öpüyorum canım :)):54:
amin canım inşallah..akılan geldikçe bizler için dua edersen seviniriz tatlım :16:
hayırlısı olsun cnm...
burdayım iyiyim çok şükür. sen nasılsın peki? ikili testler için gittim.sonuc haftaya belli olcak. bebiş 55.6 mm boyunda. çok komik dimi. mucize bu mucize:))

gerçekten bir mucize...daha önce hamile kaldıqımda neyin nasıl olduqunu bilmiyordum pc falan yoktu heryerde ozamanlar...şimdi okudukça öqrendikçe Rabbimin büyüklüqüne defalarca şahit oluyorum...

burdayım iyiyim çok şükür. sen nasılsın peki? ikili testler için gittim.sonuc haftaya belli olcak. bebiş 55.6 mm boyunda. çok komik dimi. mucize bu mucize:))

kesinlikle mucize. benimkinin boyunu bilmiyorum doktor söylemeyi unuttu ben de sormayı:) tek bi hücreden bi canlıya dönüştüler. ikili testi ben de yaptırdım doktorum gerek görmediğini söyledi ama ben yine de yaptırdım işte benim sonuç ta haftaya çıkacak. benimki kendini bi atıyodu yukarı doğru bense şaşkın şaşkın hareket mi ettiiii diye doktora bakıyorum.muhtemelen kız dedi benimkine eşim alice masalındaki kedi ye döndü ağzı kulaklarında:)

günaydın kızlarr:16::16::16:
hava yaqmurlu ben yaqmurlu havaları çok severim ama içimde nedensiz bir hüzün var...aqlamak geliyor içimden...

benim ağlama günüm dündü. kendimi o kadar kötü hissediyordum ki tutamıyordum gözyaşlarımı. arada ağlamak iyi gelir bana. hele ki yağmurun puslu havasında çok bilirim elime çay yada kahve alıp camın dibine gittiğimi.

Bu ay çörekotu+bal karışımını deneyeyim diyordum ama reglin ikinci günü başlamak lazımmış. Benim geçti çoktan :43: Buna üzülürken forumu okudum. Aşırı kilo alan ve kist oluşan olmuş bu karışım yüzünden :53: Zaten kilo problemim var ve kiste meyilliyim. Acayip gözüm korktu.

Soğan kürü aklıma yattı o da adet bitimi başlıyormuş ama ben şehir dışında ocak bulamayacağım bir yerde olacağım. Bunu da PKO için önermişler.

Benim reglim düzenli (bu ay hariç :37:) ve yumurtlama dönemini akıntıdan anlayabiliyorum. Acaba hiçbir şey yapmadan şu altı ayı geçirsem sonra da doktora gidip tam bir tetkik yaptırsam ondan sonra çıkan sonuca göre kürlere mi başlasam?

Aklım çok feci karıştı. Zaten çok hüzünlüyüm birkaç gündür. Üstüne bir de nerden çıktığı belli olmayan bir mide bulantısı çekiyorum, midem ağzıma geliyor. Çok mu stres yaptım da böyle oldu :44:

pembişim çok sevindim canım yaaa inş hamileyim diye yzdığınıda okuruz burda

Çok sevindim senin adına. İnşallah tez zamanda hayırlı haberlerini alırız

Hadi bakalım Pembiş,gözün aydın olsun canım.Allah ım inşallah tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat nasip eder sana da.Herşey gönlünce olsun bacım:))

Tesekkurler kızlar Allah sızlere de hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsın ınsAllah ben ve bı cok hamıle kalmak ısteyen arkadasım tez zamanda hamıle kalır saglıklı hayırlı evlatlar dunyya getırırız Amin

benim ağlama günüm dündü. kendimi o kadar kötü hissediyordum ki tutamıyordum gözyaşlarımı. arada ağlamak iyi gelir bana. hele ki yağmurun puslu havasında çok bilirim elime çay yada kahve alıp camın dibine gittiğimi.

bende kendimle başbaşa kalmayı severim...daha çok hüzünlü olduqum zamanlarda...aynı senin yaptıqın gibi..

Merhaba arkadaşlarım burdada yağmur var çok duygusalım bugun nette sorun vardı gıremedım sabah herneyse cuma d gıtmek ıstıyorum daha erken ama olsun gelısatını merak edıyorum bırde bırkac gundur bende nefes darlıgı cekıyorum daha cok gecelerı oksıjenım yetmıyor bana sankı 9 aylık hamıleyım gıbı onuda soracam dr a neden oluyor dıye oooff endişeler endişeler bitmiyor ne yapacaz bilmiyorum :18:

Merhaba arkadaşlarım burdada yağmur var çok duygusalım bugun nette sorun vardı gıremedım sabah herneyse cuma d gıtmek ıstıyorum daha erken ama olsun gelısatını merak edıyorum bırde bırkac gundur bende nefes darlıgı cekıyorum daha cok gecelerı oksıjenım yetmıyor bana sankı 9 aylık hamıleyım gıbı onuda soracam dr a neden oluyor dıye oooff endişeler endişeler bitmiyor ne yapacaz bilmiyorum :18:

çok geçmiş olsun canım bende meraklandım şimdi...biran önce doktora git ve gelişmeleri paylaş bizimle..inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım..

Kızlar merhaba,yazdıklarınızı okudum bende hüzünlendim burdada hava kapalı,karanlık odada hep oturayım hiç kalkmadan,kimse bana konuşmasın,bişey sormasın istiyorum..ben klomeni kullandım bitti,normalde bu zamanda yumurtlardım,akıntı olurdu suanda bi hareketlenme akıntı agrı vs yok,doktorada gitmek istemiyorum,deryafcım kullanma demiş ama kullandım bile..umarım yumurtlarım..ama psikoloji böyleyken yumurtlasan kaç yazar ,birimizin midesi bulanıo,birimizin başı ağrıyo kafaya takmaktan,birimizin nefesi daralıyor.............
Hamile olan kadınlara bakıp iç çekiyorum..ne büyük nimetmiş meğer..

Yinede umarım 4 -5 ay içinde hepimizz hamile kalırız,hayırlısı olsun..

Kızlar merhaba,yazdıklarınızı okudum bende hüzünlendim burdada hava kapalı,karanlık odada hep oturayım hiç kalkmadan,kimse bana konuşmasın,bişey sormasın istiyorum..ben klomeni kullandım bitti,normalde bu zamanda yumurtlardım,akıntı olurdu suanda bi hareketlenme akıntı agrı vs yok,doktorada gitmek istemiyorum,deryafcım kullanma demiş ama kullandım bile..umarım yumurtlarım..ama psikoloji böyleyken yumurtlasan kaç yazar ,birimizin midesi bulanıo,birimizin başı ağrıyo kafaya takmaktan,birimizin nefesi daralıyor.............
Hamile olan kadınlara bakıp iç çekiyorum..ne büyük nimetmiş meğer..

Yinede umarım 4 -5 ay içinde hepimizz hamile kalırız,hayırlısı olsun..

canım benim hiç iç geçirme. Rabbime sığın. ben ne zaman daralsam kendimi iki göz iki çeşme yalvarırken buldum. çok çektim arkadaşım bende. yeni gülüyor yüzüm. Rabbimin sınavları var her zaman herkes için. Allah aratmasın kimseye ve herkese hayırlı zamanında hayırlı evlatlar versin. sende üzülme. senin meleğin de bekliyor geleceği günü

Back