How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Ramazanın Bereketi Ağustos ayıında yüzümüzü güldürsün...

Merhaba arkadaşlarım burdada yağmur var çok duygusalım bugun nette sorun vardı gıremedım sabah herneyse cuma d gıtmek ıstıyorum daha erken ama olsun gelısatını merak edıyorum bırde bırkac gundur bende nefes darlıgı cekıyorum daha cok gecelerı oksıjenım yetmıyor bana sankı 9 aylık hamıleyım gıbı onuda soracam dr a neden oluyor dıye oooff endişeler endişeler bitmiyor ne yapacaz bilmiyorum :18:

eceli bende de oluyo nefesim yetmiyo sık alıp verince de başım dönüyo ciğerlerim yanıyo. geçen hafta gitmedinse kontrole mutlaka git canım zaten. nefes darlığımı kalp rahatsızlığıma bağlıyordum ben ama sende de varsa demek ki gebelikle ilgili bi şey

canım benim hiç iç geçirme. Rabbime sığın. ben ne zaman daralsam kendimi iki göz iki çeşme yalvarırken buldum. çok çektim arkadaşım bende. yeni gülüyor yüzüm. Rabbimin sınavları var her zaman herkes için. Allah aratmasın kimseye ve herkese hayırlı zamanında hayırlı evlatlar versin. sende üzülme. senin meleğin de bekliyor geleceği günü

canım benim sizinde böyle desteğiniz olmasa kimseyle paylaşamam bu hissettiklerimi,umarım birgün gelir ve yatak odasına kapanıp ağladığım bu günleri geride bırakırım,sevinçten ağlarım,yani hepimiz için bunlar gerçek olur inşallah...Herkese dua ediyorum kendimle birlikte inanın,Allah senin de gönlünü hoş etsin mirrors....

Back