• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Gunaydın şekerlik nerelerdesin yaaa kızım pek havalısın ıyıkı gebe kaldın:19:

yokkız 7 gün nöbet iznindeydim.bilgisayarı açamadım.ondan önce düşük riskim var diye açamadım baya uzun zaman oldu girmeyeli.zaten artık burası eskisi gibi değil kimse kalmadı yavaştan toplansak olucak

Hee dun pembısede soyledım cok sessız kaldık dıger topıkler aldı başlarını gıdıyor :20:bende nette dolanıyom bu sabah prıma ya uye oldum degısıklık ıste ne bıleyım haftaya pazartesı dr randevum var cınsıyetını ogrensemmi acaba:9:

Hee dun pembısede soyledım cok sessız kaldık dıger topıkler aldı başlarını gıdıyor :20:bende nette dolanıyom bu sabah prıma ya uye oldum degısıklık ıste ne bıleyım haftaya pazartesı dr randevum var cınsıyetını ogrensemmi acaba:9:

yaaa ece öğren oğlun olucak ama yinede öğren.bn gece rüyamda oğlumun olduğunu öğrendim

Birazdan hazırlanıp burda halk egıtım merkezı var bana yakın oraya gıdecem bakım ne gıbı kurslar var kayıt olacam artık cok canım sıkılıyo evde dur dur patlıyacak gıbı oluyorum dun gece soruyo esım neden durgunsun dıye bısı dıyemıyorum uzulecek dıye ama artık anlaması lazım aksama kadar uyu iş yap yemek yap dedımkı bunalıma gırmekten korkuyorum oda neden dıyo sankı sosyal yasantımız var gercı oanada hak vermıyor degılım cok fazla çalısıyo bazen gece 12 lerde gelıyo yorgun oluyo ama bende cok bunalıyorum hep aynı seyler gıt eglen gez dıyo yanlız nereye gıtcem arkadas bulsam herkesın kendıne gore planları var ooff ne bıleyım neyseee hamılelık depresyonu galıba:9:

Birazdan hazırlanıp burda halk egıtım merkezı var bana yakın oraya gıdecem bakım ne gıbı kurslar var kayıt olacam artık cok canım sıkılıyo evde dur dur patlıyacak gıbı oluyorum dun gece soruyo esım neden durgunsun dıye bısı dıyemıyorum uzulecek dıye ama artık anlaması lazım aksama kadar uyu iş yap yemek yap dedımkı bunalıma gırmekten korkuyorum oda neden dıyo sankı sosyal yasantımız var gercı oanada hak vermıyor degılım cok fazla çalısıyo bazen gece 12 lerde gelıyo yorgun oluyo ama bende cok bunalıyorum hep aynı seyler gıt eglen gez dıyo yanlız nereye gıtcem arkadas bulsam herkesın kendıne gore planları var ooff ne bıleyım neyseee hamılelık depresyonu galıba:9:

ahhh kıyamam sanaaaa.gel yanıma tatil yaparız.ben seni denize sokarım sexi hasemonlan

ya öğren artık şu cinsiyeti çok merak ediyoruz canım yaaa

ya öğren artık şu cinsiyeti çok merak ediyoruz canım yaaa

Aha bır meraklı teyze daha geldı inşallah canım pazartesı eger aklıma gelırse valla soracam doktora cıktıktan sonra ayy neden cınsıyetını sormadım dıye kızıyom kendıme:9:hadı ben kactım bıraz sonra burdayım:54:

Aha bır meraklı teyze daha geldı inşallah canım pazartesı eger aklıma gelırse valla soracam doktora cıktıktan sonra ayy neden cınsıyetını sormadım dıye kızıyom kendıme:9:hadı ben kactım bıraz sonra burdayım:54:

unutma sakın not al eline yaz bişeyler yap bizene biz yeğenimizin ne olucağını merak ediyoruz

sağol canım sen rüyalarında görürmüydün kız veya oğlan

görmüştüm tatlım birinde doktor %85 kızın olucak diyodu.
bir başka rüyamda yine doktordayım doktor ultrasonla bakıyo kı diyo sonra odadan çıkıyorum kucağımda bi kız çocuğu
bi rüyamda yine ultrasonda bakıyoruz pipi gösteriyo doktor erkek diyo :))). sonra ben bilezik ve küpe gördüm rüyamda oda erkek evlat demekmiş

görmüştüm tatlım birinde doktor %85 kızın olucak diyodu.
bir başka rüyamda yine doktordayım doktor ultrasonla bakıyo kı diyo sonra odadan çıkıyorum kucağımda bi kız çocuğu
bi rüyamda yine ultrasonda bakıyoruz pipi gösteriyo doktor erkek diyo :))). sonra ben bilezik ve küpe gördüm rüyamda oda erkek evlat demekmiş

hımmm anladım canım şimdiye kadar hep erkek gördüm belki oğlum balki kızım olucak sağlıklı olsundaaaa

sen iliki test yaptırmıştın demi heyecanlanmadınmı korkmadınmı hiç

evet yaptırdım canım aklıma hiç kötü şeyler getirmedim Allahımın izniyle hiç bişey çıkmicak dedim ve şükürler olsunki hiç bişey çıkmadı sakın aklına kötü şeyler getirme hep güzel düşünki güzel şeyler olsun

Back