Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Ne güzel bak her şey yolunda çok şükür. O çatlayan yumurta inşallah spermleri kapıverir de hayırlı haberlerini alırız.Regl dönemimde yumurtalarının durumuna bakacak muhtemelen bence ihmal etme git.Doktorun da içine sinmiyorsa mutlaka değiştir. Zaten sstresli ve mahrem konular, insan ne diyeceğini şaşırıyor bir de anlaşamadığın bir doktorla tedavi çok sancılı olur bence.

Gunaydin gardaslar nasilsoniz bakalim.yarin abimin nisani var cok gerginim.cunku kiz tarafindan sevmdigim bir aile var terslemesem bari.
En cici tavırlarını takın. Abinin hatrı için gelene ağam gidene paşam de. Sakın ola terslemek bir yana, kaş çatıp bakma bile. Bu tür durumlar sonradan çığ gibi büyüyüp abartılıyor. Hamile halinle bir de onlarla uğraşma. Fazla muhatap olmazsın zaten ortada dolanırsın. Birkaç saatçik sık dişini.

Günaydın arkadaşlar ne zamandır giremedim, yeni haberler varmı ?
bir haftadır miğdemde bir bulantı vardı üşütmedendir dedim üstüne gitmedim, 2 gündür yumurtalıklarım da ağrıyordu. Dün bat tarihimdi işten eve dönerken test aldım eve gidince yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeee nihayetttttttt çift çizgi....Allah isteyen herkese versiin, Rabbim bu mutluluğu herkese nasip etsin.

Kızlar günaydın Ne diyeceğimi ne yapacağımı şaşırmış durumdayım şu an bütün sinirim stresim her şeyim gitti her şeyi 5 dk lık bir şey sildi.ben HAMİLEYİM kızlar inanamayıp tam 6 tane test yaptım 2si başka marka , ve hala inanamıyorum bugün kan testini yaptırcam doktordan randevu aldım umarım 6 test bana yalan söylemez ayın 16 sı bat yanı yarın

Tebrikler canım demekki yanlız değilmişim, ben doktordan pazartesiye randevu aldım. Allah hakkımızda hayırlısını versin. İnşallah güzel haberle gelirsin.

Tebrikler canım demekki yanlız değilmişim, ben doktordan pazartesiye randevu aldım. Allah hakkımızda hayırlısını versin. İnşallah güzel haberle gelirsin.

Aminnn şimdilik özel doktora gidip muane olmıcam kan testı yaptırcam cunku 6 test yapmama ragmen hala korkuyorum ya testler bozuksa diye, sonrada saglık ocagına aıle hekımıne zaten doktor kalp atısları ıcın 2 haftaa sonraya verır sağlıklıysa bosuna randevu almadım aıle hekımım ne derse onu yapcam ve elım ayagıma dolasıyor

çok şükür cnm herşey yolunda ay sonuna bide yüzüm gülerse tam olacak sanırııım doktora gitmicem bi daha bu ay olmazsa 1 ay ara verip diğer ay başka doktora gidicem... bakalım Rabbim yüzümüzü tez vakitte güldürür İnşallah.. Sende bu ay hamiş kalırsın ve doktor, muayene muhabbetine girmeden muradına kavuşursun İnşallah cnm... İlk evlendiğinde hemen korunmayı bırakınca insan hamile kalıvereceğini zannediyo ama öyle değilmiş ben 2 ay kadar korundum sonra pko olduğumu öğrenince hemen bıraktım korunmayı 1 seneye geldik nerdeyse hala olmuyo işte... Rabbim yüzümüzü güldürsün...

günaydın cnmm.. Hayırlı olsuuuunnnnnnnnnnn çok sevindim Rabbim sağ salim kucağına aldığını görmeyi nasip etsin.... bizlerede dua et canım...

Hay maşallaaaahhhh hatırlıyorum cnm seni bu ay muradına ermişsin çok şükür Rabbim bebişini sağ salim kucağına almayı nasip etsin... Bugün uzun zaman sonra 2 tane hamişimiz olduuu hemde eskilerdeeennn ne güzeelll Darısı bizlere artık...

Aminnnnnn inşallahh darısı sizin başınızaaaaaaaaaaaaa arkadaşlarrr inşallah sizinde olur ben kan testı yaptırmaya gidiyorum görüşmek üzereee

Aynen öyle. İnsan korunmayı bırakınca hemen gebe kalacağını sanıyor. Olmayınca da stres başlıyor. İnşallah dediğin gibi hastane, doktor, muayene dertleriyle uğraşmadan gelir bebek. Ben 8 ay korundum. Hemen olmayacağını bilsem daha erken bırakırdım korunmayı. Tabi ki nasip kısmet herşey. Zamanla göreceğiz

selam kıslar,doktordan şimdi geldim.bebeği gördük çok şükür ama çok küçük olduğu için kalp atışlarını duyamadık.25 Eylülde tekrar gidicem.İnşallah o zaman gümbür gümbür kalp sesini duyarız.Sabretmekten ve dua etmekten başka birşey yapamıyorum.İnşallah herşey güzel olur.hamilelik takvimi yapmıyorum çünkü burdaki hafta ile bebeğin haftası hiç uyumlu değil.doktorun dediğine göre geç döllenme olmuş bebek 5 haftalık gibi dedi...Ben sizler için hep dua ediyorum bacişler ,sizlerden Allah rızası için dualarınızı bekliyorum.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.hem mutluyum hemde bi yanım buruk.Allah ım zor sınavlardan geçirmesin kimseyi.

Aminnnnnn inşallahh darısı sizin başınızaaaaaaaaaaaaa arkadaşlarrr inşallah sizinde olur ben kan testı yaptırmaya gidiyorum görüşmek üzereee
sonucunu bizimle paylaşmayı unutma amaaa...

İnşallah cnmm Rabbim büyük hakkımızda hayırlısı... Ona sığınıp bekliyoruz zamanını...

ayyyy senin bebişini yerim ben yaaaaa.... 5 haftalıksa çok küçük daha pıt pıtlar duyulmaz... sen çok sabırlı bir anne olucaksın bebeğini büyük bir sabırla bekledin ve oda seni çok bekletmedi Maşallah elbet pıt pıtlarıda duyarsın cnmm Rabbim yardımcın olsun...

DaısyB canımmm çok sevındim senın için... ne kadar üzüldüğünü stresli olduğunu biliyordum burdan inan çok sevindim allah tamamına erdirsin sağlıkla al kucagına ... darısı bize:18:

canım senın bebişinde sağlıkla huzurla gelsin kucağına inşallahh

Allah isteyen herkese versin bu mutluluğu, 6. ayımda hamile kalabildim ben de gerçekten vakti gelince oluyor, üstelik bu ay fazla çalışma yapamadık bayramdı izindi derken bu ay çok az kendi evimizde kalbildik. Gerçekten herşeyin zamanı var, inşallah bütün bekleyenler kavuşur bebişlerine

Merhaba kissslarr,yeni hamislerimize bol tebriklerimi iletiyorum. Hayaletimede gumbur gumbur kalp atisi diliyorum eylul sonunda. Yumurtasi catlamayana catlatma gucu,spermi az olana bol sperm pcolata olanlara tertzmiz yumurtaliklarr dilerim cuma cuma aminnn... Ee kizlar bende bugun saglik ocagi yakibine uye oldum. Kilomu boyumu olctum karnim erken mi cikti acaba dedim hersey normal korkma dedi ole aman amanda kilo almassin yeterki cok ekkmek hamur tuketme dedi. Gunde bir yumurta ceviz incir haftada iki baliktaze meyve sebze dedi. Cok hosuma gitti takibinizi muhakkak yaptirin kaydolun iyi geliyor dogrusu.

sabahdan bu yana karnıma kramplar girip çıkıyo bugun bat günüm ... üff gelsede kurtulsam artık:18:

ayy canım çok sevindim gözün aydın darısı diğer isteyenlerin başına inşşşş

ayy canım ne güzel bi haber bu bi açtım iki tane hamiş haberi aldım çok sevindim gözün aydınnn

casperim canım gözün aydın inş pıtpıtlarınıda duyucaksın canım

arkadaşlar ben klomen kullanıyorum fakat eşimin değerlerinde sorun var.acaba ben klomene devam edip haftaya doktor çağırmıştı gitmelimiyim.

günaydın kızlar biz bugün kötüyüz gece hiç uyuyamadık hem boğazlarım şişti hemde grip olmuşum her yerim ağrıyo ne yapabilirim çok uzamadan geçmesi için oğluşumda içerde etkileniyo üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…