Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Günaydın canlar evime döndüm valla ne kadar rahat ettirmeye çalışsalarda insanın evi gibi olmuyor sagolsun kayınvalıdem bır an durmadı canım ne istiyorsa yaptı ama evim eviim illada evim illada eviiimm:16:

Günaydın kızlar kan testı sonucum 238.08 yanı var gebelık doktor persembe gunu gorebılırz dedi cok heycanlıyım rabbım tamamına erdırır ıns isteyen herkese bebek verırı amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın kızlar kan testı sonucum 238.08 yanı var gebelık doktor persembe gunu gorebılırz dedi cok heycanlıyım rabbım tamamına erdırır ıns isteyen herkese bebek verırı amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

maşallah değerin çok güzel canım darısı keseyi bebişini sonrada pıtpıtlarını duymaya

Hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah..
Bende dün kan testi sonucumu aldım 8728 miş henüz doktora gitmedim randevum haftaya.
Sat 6 ağustos sanırım 6 cı haftaya yaklaştık. Umarım sağlıklıdır bende hem çok mutluyum hemde tedirgin onu görmeden insanın içi rahat etmiyor..
Senin de dediğin gibi rabbim isteyen herkeslere yaşatın anneliği...

bence içme canım dönene kadar. yanına test al adetin geciktikten 2 sonra yap ki garanti olsun, pozitifse ne ala negatifse bırakırsın ilacı... moralinin yüksek olmasına çok sevindim o kadar önemli ki gebe kalmada :) ooooh mis gibi tatil yap iyice keyfin yerine gelsin :)

canım tabii ki duyacaksın gümbür gümbür kalp atışını sen rahat ol casperimm :) Rabbim korkularımızla sınamasın bizi... kötü düşünme her şey çok güzel olacakkkk :)

hayırlı olsun canım :) Allah sağlıkla hayırla bebeğini kucağına versin.

kuzum sana nazar mı değdi ne oldu oku kendine ve bebeğine bol bol.... çok geçmiş olsun seastiremm

Günaydın canlar evime döndüm valla ne kadar rahat ettirmeye çalışsalarda insanın evi gibi olmuyor sagolsun kayınvalıdem bır an durmadı canım ne istiyorsa yaptı ama evim eviim illada evim illada eviiimm

bulmuşsun canım k.valideyi sesini çıkarma :) günaydın fıstık.

maşallah canım, eskilerden böyle haberler almak çok iyi geliyor bize ya :) değerin de çok güzel. mutlu oldum inan ki :)

hayırlı olsun arkadaşım, değerin güzelmiş :)

ahhh şekerim bir hamile kalsam hayırlısıyla her bir yana kaydolcam da şu minik aşamayı geçemiyorum işte :)) moralim yerine geldi valla hamileleri görünce, ortalık şenlenmiş mis gibi olmuş :))

Hamiş arkadaşlar çok sevindim RABBİM kalp atışlarınıda duyurmayı saglıklı sıhatlı kucaklarınızada almayı nasip etsin ve heyecan yapmayın bılıyorum elınızde olmuyor ama daha sakın olun stres ıyı gelmıyor bebeklere MEVLAM korkularımızla imtihan etmesin bizleri hayırlı olsun cümleten....

canım tebrik ederim, Rabbim kucağına sağlıkla getirsin meleğini.
bizlere de dua et , nasip olur inşallah bu güzel duygu