• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Günaydın canlar evime döndüm valla ne kadar rahat ettirmeye çalışsalarda insanın evi gibi olmuyor sagolsun kayınvalıdem bır an durmadı canım ne istiyorsa yaptı ama evim eviim illada evim illada eviiimm:16:

Günaydın kızlar kan testı sonucum 238.08 yanı var gebelık doktor persembe gunu gorebılırz dedi cok heycanlıyım rabbım tamamına erdırır ıns isteyen herkese bebek verırı amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Günaydın kızlar kan testı sonucum 238.08 yanı var gebelık doktor persembe gunu gorebılırz dedi cok heycanlıyım rabbım tamamına erdırır ıns isteyen herkese bebek verırı amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

maşallah değerin çok güzel canım darısı keseyi bebişini sonrada pıtpıtlarını duymaya

Hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah..
Bende dün kan testi sonucumu aldım 8728 miş henüz doktora gitmedim randevum haftaya.
Sat 6 ağustos sanırım 6 cı haftaya yaklaştık. Umarım sağlıklıdır bende hem çok mutluyum hemde tedirgin onu görmeden insanın içi rahat etmiyor..
Senin de dediğin gibi rabbim isteyen herkeslere yaşatın anneliği...

evett yaa bende çok şaşırdım kendiliğinden çatlamasına :16: moralim çok yerinde maşallahh doktoruda takmıyorum kafaya bi daha gitmicem zaten çağırdığı kontrole felanda gitmicem.. deryafcımm şimdi ben 23'ünde tatile gidiyorum 12 gün sonrasıda tatilde olduğumuz döneme denk geliyo sence napsam yanımda gebelik testi götürüp ordamı yapsam eğer negatifse ilacı bırakırım... ya da her halukarda ilacı dönene kadar içeyimmi...?

bence içme canım dönene kadar. yanına test al adetin geciktikten 2 sonra yap ki garanti olsun, pozitifse ne ala negatifse bırakırsın ilacı... moralinin yüksek olmasına çok sevindim o kadar önemli ki gebe kalmada :) ooooh mis gibi tatil yap iyice keyfin yerine gelsin :)

selam kıslar,doktordan şimdi geldim.bebeği gördük çok şükür ama çok küçük olduğu için kalp atışlarını duyamadık.25 Eylülde tekrar gidicem.İnşallah o zaman gümbür gümbür kalp sesini duyarız.Sabretmekten ve dua etmekten başka birşey yapamıyorum.İnşallah herşey güzel olur.hamilelik takvimi yapmıyorum çünkü burdaki hafta ile bebeğin haftası hiç uyumlu değil.doktorun dediğine göre geç döllenme olmuş bebek 5 haftalık gibi dedi...Ben sizler için hep dua ediyorum bacişler ,sizlerden Allah rızası için dualarınızı bekliyorum.Allah ım hepimizin yardımcısı olsun.hem mutluyum hemde bi yanım buruk.Allah ım zor sınavlardan geçirmesin kimseyi.

canım tabii ki duyacaksın gümbür gümbür kalp atışını sen rahat ol casperimm :) Rabbim korkularımızla sınamasın bizi... kötü düşünme her şey çok güzel olacakkkk :)

Günaydın arkadaşlar ne zamandır giremedim, yeni haberler varmı ?
bir haftadır miğdemde bir bulantı vardı üşütmedendir dedim üstüne gitmedim, 2 gündür yumurtalıklarım da ağrıyordu. Dün bat tarihimdi işten eve dönerken test aldım eve gidince yaptım veeeeeeeeeeeeeeeeee nihayetttttttt çift çizgi.:16:...Allah isteyen herkese versiin, Rabbim bu mutluluğu herkese nasip etsin.

hayırlı olsun canım :) Allah sağlıkla hayırla bebeğini kucağına versin.

günaydın kızlar biz bugün kötüyüz gece hiç uyuyamadık hem boğazlarım şişti hemde grip olmuşum her yerim ağrıyo ne yapabilirim çok uzamadan geçmesi için oğluşumda içerde etkileniyo üzülüyorum

kuzum sana nazar mı değdi ne oldu oku kendine ve bebeğine bol bol.... çok geçmiş olsun seastiremm

Günaydın canlar evime döndüm valla ne kadar rahat ettirmeye çalışsalarda insanın evi gibi olmuyor sagolsun kayınvalıdem bır an durmadı canım ne istiyorsa yaptı ama evim eviim illada evim illada eviiimm:16:

bulmuşsun canım k.valideyi sesini çıkarma :) günaydın fıstık.

maşallah canım, eskilerden böyle haberler almak çok iyi geliyor bize ya :) değerin de çok güzel. mutlu oldum inan ki :)

Hayırlı uğurlu olsun allah tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah..
Bende dün kan testi sonucumu aldım 8728 miş henüz doktora gitmedim randevum haftaya.
Sat 6 ağustos sanırım 6 cı haftaya yaklaştık. Umarım sağlıklıdır bende hem çok mutluyum hemde tedirgin onu görmeden insanın içi rahat etmiyor..
Senin de dediğin gibi rabbim isteyen herkeslere yaşatın anneliği...

hayırlı olsun arkadaşım, değerin güzelmiş :)

Merhaba kissslarr,yeni hamislerimize bol tebriklerimi iletiyorum. Hayaletimede gumbur gumbur kalp atisi diliyorum eylul sonunda. Yumurtasi catlamayana catlatma gucu,spermi az olana bol sperm pcolata olanlara tertzmiz yumurtaliklarr dilerim cuma cuma aminnn... Ee kizlar bende bugun saglik ocagi yakibine uye oldum. Kilomu boyumu olctum karnim erken mi cikti acaba dedim hersey normal korkma dedi ole aman amanda kilo almassin yeterki cok ekkmek hamur tuketme dedi. Gunde bir yumurta ceviz incir haftada iki baliktaze meyve sebze dedi. Cok hosuma gitti takibinizi muhakkak yaptirin kaydolun iyi geliyor dogrusu.

ahhh şekerim bir hamile kalsam hayırlısıyla her bir yana kaydolcam da şu minik aşamayı geçemiyorum işte :)) moralim yerine geldi valla hamileleri görünce, ortalık şenlenmiş mis gibi olmuş :))

Hamiş arkadaşlar çok sevindim RABBİM kalp atışlarınıda duyurmayı saglıklı sıhatlı kucaklarınızada almayı nasip etsin ve heyecan yapmayın bılıyorum elınızde olmuyor ama daha sakın olun stres ıyı gelmıyor bebeklere MEVLAM korkularımızla imtihan etmesin bizleri hayırlı olsun cümleten....:16:

canım tebrik ederim, Rabbim kucağına sağlıkla getirsin meleğini.
bizlere de dua et , nasip olur inşallah bu güzel duygu

Back