How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

Aslında heppımız hamıle oldugumuz ıcın duygusal yaklastık mantık aramadık oysakı kım ne yapmak ıstıyorsa yapsın...Ama sanırım kaybetme korkusu sardı ıcımızı :9:

hamileyken insanlar bazı şeyleri yanlış anlayabiliyo malesef tatlım ama şöyle bişey var bu topikte zaman geçirirken hamilede kalsak birbirimizi bırakmicağımızı söylemiştik. ama tam düşündüğüm şey oldu burda hamileler bebeklerinden bahsederken hamile kalamayanları üzdük sanırım nispet yapar gibi oldu sanki aslında öyle bi amacımız yoktu. neyse şimdi nerede toplanıyoruz banunun topiktemi yoksa burdan devammı

kızlar bu konuyu bu kadar abartmanıza sasırdım ne bu nazar degdı yok koptuk yok nıspet cıdden saskınlık ıcındeyım hamıle kalanlar ve kalmayanları ayırmıs gıbı gosterılıyorum uzuldum dogrusu sankı baska bırı ekım ayı topıgını acsa ben ve ya sızler gelmıyıceksınız cok yazık vAllah boyle dusunmenız uzdu

canım sen neden değerine baktırıyorsun? ben 1 kez baktırdım, dr. 2.sini istemedi ben kendim baktırdım. yani merak ettiğim dr .mu istiyor değerini bilmeyi? bir şey kaçırmayalım diye soruyorum.
Tatlım benim ilk iki değerim 172 ve 283. Doktor artış iyi değil dışgebelik olabilir deyince paçalarım tutuştu. Bir de vücudumdaki iltihap oranım yüksek çıktı. Sİnir stres halindeydim. Kendi kadın doğum doktorum 8 ekime randevu verdi. Ona ölçtürdüğümde değerim 575 ti, 283 ten bir gün sonra.Dünkü ölçümü vücuttaki iltihap oranına bakan doktor istedi, takip olsun diye. O da şükür ki 2420 çıktı. Yoksa öyle ikide bir baktırmak gerekli değil, stresli. Beni öyle korkuttularki doktorlar gebeliğime bir gün sevinebildim.Şimdi seyrinde gidiyor gibi görünüyor. Pazartesi de kese görünürse tamamdır.

Ben topik dağılır artık derken "umutlu eylül kadını" başlığından bahsettim. Çünkü eylül bitti.Tabi ki de başka topikte devam etmeliyiz. Biz birbirimize dua ettik, bebelerimizi de beraber alacağız kucağımıza inşallah. Ben birçok başlığa yazıyorum ama hepsinin yeri ayrı.

ins umutlarımızın kaybolmaması dileğiyle.. bnde eylül kadını olmak istiyorum :109:

Selamun aleykum nasılsınız umutlu eylül gülleri.....yine ortadan kayboldum negatif sonuç alınca...dualarda buluşalım inşallah:49::49::49:

yaaa ne oldunuz ben görmeyelii.ben kendimle mücadele verirken topiğim elden kaçıyormu anlamadım ben sissiz bi topik istemiyorum.eceli irmegan zuzu pembik seastre dweryaf ne bileyim diğerleriniz ne olur gitmeyin beni ırakmayın anam kusacam şimdiiiii.üzüntü yaptım kendimi.söyleyin başka yerde buluşalım.lannnnnnnnnnnnnnnnn nerdesinizzz

yaaa ne oldunuz ben görmeyelii.ben kendimle mücadele verirken topiğim elden kaçıyormu anlamadım ben sissiz bi topik istemiyorum.eceli irmegan zuzu pembik seastre dweryaf ne bileyim diğerleriniz ne olur gitmeyin beni ırakmayın anam kusacam şimdiiiii.üzüntü yaptım kendimi.söyleyin başka yerde buluşalım.lannnnnnnnnnnnnnnnn nerdesinizzz

canım banunun topiğinde toplandık oraya gel

canım banunun topiğinde toplandık oraya gel

Back