Umutlu eylül kadınları umutlarımızın yeşermesi dileğiyle :)

bilmiyorum canım ister istemez stres yapıyorum

hiç bişey çıkmicak bak gör tatlım. yaşın seninde genç genç olanlarda pek risk çıkmıyo.bide bence ikili testin güzel çıkarsa üçlü felan yaptırma en doğru sonuç ikilide çıkıyomuş benim doktorum sadece ikili test yaptırdı

canım yaaa gençiz hayatımızda ne benim ne eşimin ağzına alkol sigara girmiş değill.yanımızda siara içilmemiş fast food yemeyiz sağlıklı olucak eminim ama işte annelik olsa gerek

Ben haftaya izinli oldugundan gitmicem,ondan sonraki hafta son kontrol problem gormesse ikili test icin gidecegim,ins. Kismet olur ben ole dusunmek istiyorum. Hayirlisiyla ins.sendede hersey yolna girer tatlim guzel haberlerle don ins.

arkadaşım ne güzel anlamışsın... Rabbim "OL" demiş olmuş... belki de o ay aklına hiç getirmedin bebek fikrini ve bedenin rahatladı işte :) maşallah sana ve bebeğine

yaw arkadaş sen ne rahat bir hatunsun :) ben orta yerimden çatlardım öğrenmesem cinsiyetini :))))

Ben haftaya izinli oldugundan gitmicem,ondan sonraki hafta son kontrol problem gormesse ikili test icin gidecegim,ins. Kismet olur ben ole dusunmek istiyorum. Hayirlisiyla ins.sendede hersey yolna girer tatlim guzel haberlerle don ins.

dr. bu hafta izinli mi? çarşamba adet olursam cuma gitmem lazım da :) şu son kontrolü de atlat tatlım da rahatlarsın inşallah artık.

deryafcım benim eşim ikili test yaptırmaya gittiğimde öğrenirim cinsiyeti demiştim eşime doktord daha küçük diye söylememişti eşim aradı öğrendinmi diye söylemedi dedim çıldırdı adam nasıl doktormuş nasıl söylemez git başka doktora bi görsen doktoru dövücek nerdeyse söylemedi diye okadar merak ediyomuş:)))) eceli nasıl duruyo anlamadım vala yaaa

ay evet canım ben anlamıyorum bu kızı ya :))) biz daha hamile olmadan merak ediyoruz düşünsene :))))))) olmamış çocuğa isim arıyoruz :))

ay evet canım ben anlamıyorum bu kızı ya :))) biz daha hamile olmadan merak ediyoruz düşünsene :))))))) olmamış çocuğa isim arıyoruz :))

sorma canım yaa dayaklık bu ecelimerakta bırakıyo bizleri:) biz evlenmeden isim düşünmeye başlamıştık eşimle

ben çalışıyorum zuzum hiçte çallışmak istemiyorum alışmışım kaç gündür boşboş yatmaya

Canim aynen hele ki. Kussan mussan cok daha kotu geciyor emin ol ama calisirken kendimi dha da ii hissediyorum psikoloji iyi olunca ddeme keyfime. Yanliz kaybetmek istemiyorum isimi sozlesmeliyim ama fark yok memurdan h.sonu tatil bissuru resmi tatil 4te paydos misss... Biliorum ki evde yapamam bellki bebis beni eve baglar calisma istegim o zmn azalabilir ama suan problem teskil etkiyor daha etkin bi hayatim oluyo sosyal... Ama bizdede nobet var ama ben tutmuyorum o beni kasar iste. Biraz sabir elbet rahat bi donemi vardir bu hamisligin

biliyorum hayatım benimde aynı ben nöbet tutuyorum işte.bizde sözleşmeli çalışıyorumz

Merhaba arkadaşlar az önce kan tahlili sonucumu öğrendim geldim HCG >1000 yazıyor 1000 in üzerinde yani doktor gebesin dedi biraz kanım düşükmüş ilaç verdi folik asit kullanıyorum zaten bulantım için metpamit verdi. Ultrason için 21 gün sonra gel dedi çok mu geç sizce. Hamile arkadaşlar siz kaçıncı haftada ultrasona gittiniz?

Canımm hayırlı olsun.Allah tamamına erdirsin inşallah ben geçen hafta gittiğimde kese ve bebiş göründü ama küçük olduğu içim kalp atışı duyulmadı.İnşallah 25 inde gümbür gümbür duyucaz :)) 6.haftadan itibaren kese görünüyor ama bazen geç döllenme olduğunda vajinal ultrasonla görüyo doktorlar.

evettt kıslarrr hamilelik takvimi yapmaya karar verdimmmduygularımı tamamen pozitife çevirdim.Allah ım neylerse güzel eyler deyip herşeyi oluruna bırakmaya karar verdim.minnoş civcivimle birlikte 25 eylülü bekliyoruz.Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için:))))

Hayirli olsun takvimin cnm hayirli haberle don ins. Her seferinde. Rabbim beni cok bekletmedi herseyi ben sanki erken bile gordum yada vok bklemedim die bilemiyorum. Rabbim hepimizin bebislerini bialere bagislassin...

Hayirli olsun takvimin cnm hayirli haberle don ins. Her seferinde. Rabbim beni cok bekletmedi herseyi ben sanki erken bile gordum yada vok bklemedim die bilemiyorum. Rabbim hepimizin bebislerini bialere bagislassin...

zuzu sen kaçıncı denemende başarıya ulaşmıştın?

Dr un bi bildigi vardir diye basliyim ama kendi fikrimide belirtmek istedim. Birincisi senin kesen gorulecek durumdadir die dusunuyorum bin ustu bi sonuctan bahsediyoruz. Seni 21 gun sonra cagirmasi bana tuhaf geldi sanirim hem keseyi hem bebegi hemde kalp atisini duymak icin bole bi tarih vermis ama bence anne adayi bu asamalarin hepsinin tadina ayri ayri varmaloi muthis bisey. Eger surekli gittigin bi dr degilse baska bi dr gitmeni tavsiye ederim. Nacisane fikrim. Tek begendigim bulanti ilaci vermesi ben bogula bogula kusuyorum inatla ilac vermiyor ama her hafta muayeneye cagiriyor buda kendimi iyi hissetmeme ozel hissetmemi sagliyo. Ozele mi gidiyorsun devlete mi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…