- Konu Sahibi pembemasal
-
bilmiyorum canım ister istemez stres yapıyorum
hiç bişey çıkmicak bak gör tatlım. yaşın seninde genç genç olanlarda pek risk çıkmıyo.bide bence ikili testin güzel çıkarsa üçlü felan yaptırma en doğru sonuç ikilide çıkıyomuş benim doktorum sadece ikili test yaptırdı
Gunaydin canlarim. Nahosumm bugun:-(
o ben miyim? :)) sağol canım o senin güzel görüşün... burası bolca umut ve moral isteyen bir topik bence, bu meselenin ilk kuralı bu, pozitif olmak ve destek vermek... yoksa ağla ağla dur koca gün :))) birbirimizin halinden anlıyoruz işte canım aynı yollardan geçiyoruz aynı şeyleri istiyoruz, olacak inşallah bir gün kısmette annelik varsa. 3 gün var sevgili BATçığıma, hayırlısı bakalım. şimdi sen ne zaman gideceksin? adetin 3.günü gideceğim ben.
arkadaşlar merhaba uzun bir aradan sonra tekrar girebildim...vee 5 ay önce bebek isteyen arkadaşlarımın hamile olduklarını gördüm inanın çok sevindim...beni sorarsanız bu beş ayda bir bir türlü zorluklar geçirdik...biz kontrol amaçlı doktora gittik ve eşim varikosel hastası olduğunu öğrendik vee çocuğumuzun olması için ameliyat olması gerekiyordu vakit geçirmden ameliyat oldu ve çok zor günler geçirdik ikimizde...daha sonra eşimin tedavisi bitti herşey yoluna girdi deerken birden benim fsh hormonum çok yüksek çıktı ve çocuğunuzun olması imkansız dediler tüp bebeğe yönlerdirdiler çok kötü günlerdi yaaaneyseki artık yüce Allah a sığındık okullar kapandı ve memleketlere gidecez die tüp bebeği askıya aldık eyl
lde okullar açılınca yaptıraz dedik veeeeeeeee ben o ay hamile olduğumu öğrendim....kızlar mucize gibi yüce Allah ım bizi sevidnirdi çok şükür...ve öğretmen arkadaşlarımızın hepsi bilirki ikinci dönemi kapatmak için hazirandan hamile kalmak isterler amav denk getiremezler rabbime çok şükür ki bizi haziranda sevindirdi zamanıda çok güzel denk geldi ikinci dönemi kapatıyorum doğum izniyle...kısacası şu 5 ayı özetledim sizlere...şimdi 16 haftalık hamileyim ve oğlum olacağını öğrendik...inşallah herkese rabbim en kısa zmaanda bebek nasip eder,ham,le arkadaşlara da sağ salim bebişlerimize kavuşturmak nasip olur inşallah...iyi akşamlar...
Hee dun pembısede soyledım cok sessız kaldık dıger topıkler aldı başlarını gıdıyorbende nette dolanıyom bu sabah prıma ya uye oldum degısıklık ıste ne bıleyım haftaya pazartesı dr randevum var cınsıyetını ogrensemmi acaba
Ben haftaya izinli oldugundan gitmicem,ondan sonraki hafta son kontrol problem gormesse ikili test icin gidecegim,ins. Kismet olur ben ole dusunmek istiyorum. Hayirlisiyla ins.sendede hersey yolna girer tatlim guzel haberlerle don ins.
deryafcım benim eşim ikili test yaptırmaya gittiğimde öğrenirim cinsiyeti demiştim eşime doktord daha küçük diye söylememişti eşim aradı öğrendinmi diye söylemedi dedim çıldırdı adam nasıl doktormuş nasıl söylemez git başka doktora bi görsen doktoru dövücek nerdeyse söylemedi diye okadar merak ediyomuş:)))) eceli nasıl duruyo anlamadım vala yaaa
ay evet canım ben anlamıyorum bu kızı ya :))) biz daha hamile olmadan merak ediyoruz düşünsene :))))))) olmamış çocuğa isim arıyoruz :))
ben çalışıyorum zuzum hiçte çallışmak istemiyorum alışmışım kaç gündür boşboş yatmaya
Canim aynen hele ki. Kussan mussan cok daha kotu geciyor emin ol ama calisirken kendimi dha da ii hissediyorum psikoloji iyi olunca ddeme keyfime. Yanliz kaybetmek istemiyorum isimi sozlesmeliyim ama fark yok memurdan h.sonu tatil bissuru resmi tatil 4te paydos misss... Biliorum ki evde yapamam bellki bebis beni eve baglar calisma istegim o zmn azalabilir ama suan problem teskil etkiyor daha etkin bi hayatim oluyo sosyal... Ama bizdede nobet var ama ben tutmuyorum o beni kasar iste. Biraz sabir elbet rahat bi donemi vardir bu hamisligin
Merhaba arkadaşlar az önce kan tahlili sonucumu öğrendim geldim HCG >1000 yazıyor 1000 in üzerinde yani doktor gebesin dedi biraz kanım düşükmüş ilaç verdi folik asit kullanıyorum zaten bulantım için metpamit verdi. Ultrason için 21 gün sonra gel dedi çok mu geç sizce. Hamile arkadaşlar siz kaçıncı haftada ultrasona gittiniz?
evettt kıslarrr hamilelik takvimi yapmaya karar verdimmmduygularımı tamamen pozitife çevirdim.Allah ım neylerse güzel eyler deyip herşeyi oluruna bırakmaya karar verdim.minnoş civcivimle birlikte 25 eylülü bekliyoruz .Allah ım herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimiz için:))))
Hayirli olsun takvimin cnm hayirli haberle don ins. Her seferinde. Rabbim beni cok bekletmedi herseyi ben sanki erken bile gordum yada vok bklemedim die bilemiyorum. Rabbim hepimizin bebislerini bialere bagislassin...
Merhaba arkadaşlar az önce kan tahlili sonucumu öğrendim geldim HCG >1000 yazıyor 1000 in üzerinde yani doktor gebesin dedi biraz kanım düşükmüş ilaç verdi folik asit kullanıyorum zaten bulantım için metpamit verdi. Ultrason için 21 gün sonra gel dedi çok mu geç sizce. Hamile arkadaşlar siz kaçıncı haftada ultrasona gittiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?