Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

baby nasılsın...............azalıyo gunler

ya ben yapıyorum olmuyo su takvım kopyalamayımı yanlış yapıyorum............html kısmını kopy ama olmıııııııııı:1no2:

iyiyimcanım evet baksana, günler nasıl hızla akıyor, kasımın ortasına gelmişiz neredeyse... delikafadulden
canım sen bana tam 40 hafta normal beklenen doğum tarihini söyle ben sana yapıp linkini atayım.

evet ya acıbadem iyi bir hastane ama çok pahalı... nerdeyse üçte bire düşmüşler iyi bari...
yok canım ben acayip yiyorum... canım ne isterse yiyorum... hiç de sınırlamadım...
ayy sena, muallim,i hafza ve esel siz arka arkaya doğuracaksınız yaaa...
bana ondan sonra zaman geçmek bilmez artık... :asigim:

Kızlar aman dikkat diyorum!!! lmaz:

Parmak kopartan puset / A.A. 11 Kasım 2009

Puset üreticisi ıngiliz MacLaren şirketi, ABD'de satılan ve hatalı üretildiği belirlenen bir milyon puseti piyasadan toplama kararı aldı. Ancak aynı markanın pusetleri Türkiye'de satılmaya devam ediliyor...

ABD Tüketici Ürünleri Güvenlik Komisyonunun (CPSC) açıklamasında, şirketle birlikte alınan karar çerçevesinde, MacLaren'in üstü kapatılabilen Volo, Triumph, Quest Sport, Quest Mod, Techno XT, TechnoXLR, Twin Triumph, Twin Techno ve Easy Traveller modellerinin toplatılacağı belirtildi.

CPSC, Çin'de üretilen bu modellerin dünya genelinde 1999'dan bugüne kadar 100-360 dolar arasında satıldığını açıkladı. Komisyon, tüketicileri bu ürünlerin kullanılmasını derhal durdurmaya ve MacLaren'in ABD şubeleriyle temasa geçmeye çağırdı.
CPSC'nin açıklamasında, "tüketicinin puseti açıp kapattığında, pusetin katlanma sisteminin, çocuğun parmaklarının kopması ya da parçalanması riski oluşturduğu belirtildi.

Açıklamaya göre, ABD'de MacLaren'a çocukların parmaklarının pusetin katlandığı bölüme sıkıştığına dair 15 şikayet geldi. Bu çocuklardan 12'sinin parmaklarının koptuğu belirtildi

aaaaaaa cok ılgınç bılmek ıyı oldu sagol.................
benım 5 mayısta transfer oldu muhtemel dogum tarıhım 9 subat canım..........ya cok denedım hıh ollmadı neyse sen yaparsan sevınırım opt

Cnm bende arda beye gidiyorum simdilik
Oda turkiyede en iyi riskli gwbelik drmus
Diger dogum uzmanlari da ilgileniyolar simdilik
Nil hnm geliyo yanima ama senin dedigin DR sorayim
Tesekkur ederim bilgi verdigin icin

Eselcim rabbim yardımcın olsun , bebeklerini sana bağışlasın.Sen de hiç moralini bozma bol bol yat...Dualarımız seninle...

Cnm bende arda beye gidiyorum simdilik
Oda turkiyede en iyi riskli gwbelik drmus
Diger dogum uzmanlari da ilgileniyolar simdilik
Nil hnm geliyo yanima ama senin dedigin DR sorayim
Tesekkur ederim bilgi verdigin icin

canımın içi benim verdiğim doktor adı çocuk doktoru...
Gebelik doktoruna sen devam et, bu hatun bebişler dünyaya gözünü açınca devralıyor herşeyi kaydirigubbakcemile2

Serananes bebek doktoru ayarladın mı?Onu da ayarlamak lazım malum.Bebeğin elektronik ihtiyaçlarını hangi marka aldınız kızlar?

domuz gribi aşısı hakkında sağlık bakanlığı yetkilisinin hamilelere yönelik yapılacak aşı hakkındaki açıklaması:

HAMıLELER ıÇıN ADJUVANSIZ AŞI

Hamileler için etkinliği artıran madde içermeyen ve aralık ayında geleceği duyurulan adjuvansız aşı teminiyle ilgili bir soru üzerine de Buzgan, sürecin devam ettiğini bildirdi.

Buzgan, “Zaten şu anda uygulamada olan aşının hamilelerde kullanımı mümkün, ancak bilim kurulumuzda aldığımız karar üzerine adjuvansız aşıyla ilgili uygulamayı deklare etmiştik. Hamilelerde hastalık çok şiddetli geçebiliyor, ölümlere yol açabiliyor. Şu anda sağlık personelimizden hamile olup bu aşıyla aşılanmak isteyenlere de müsaade ettik. Çünkü, yarar zarar dengesini gözetiyoruz. Yoksa aşının gebelerde kullanılmasına yönelik bir sakınca yok. Ama, yeterli veri olmadığı için bilim kurulumuz böyle bir yolu seçti” diye konuştu.

canım denıyorum olmuyo en alttakı cızelge kısmına dımı kopyalıyoruz kaydet dıyınce yazı çıkıyo dıyokı bu lınk ıstenılen tarzda degıldır dıyo............

Serananes bebek doktoru ayarladın mı?Onu da ayarlamak lazım malum.Bebeğin elektronik ihtiyaçlarını hangi marka aldınız kızlar?

canım 2 alternatifim var, birisi en yakın arkadaşım 3 ay evvel doğurdu , canayakın bir hanım onu seçebilirim anadolu ykasında.. ama avrupa yakasına geçmeyi göze alabilirsem Gülnihal Şarman ı seçeceğim sanırım..Internetten geçmişini okuyabilirsin, ben çevremde çok kritik vak a da başarısına şahit oldum o yüzden ilk tercihim o...

Elektroniklerin bir kısmını Philips avent, bir kısmını Weewell bir kısmını da Medela dan aldım ben ..Özellikle sormak istediğin bir şey var mı ?

Ben yaptırmıyorum dünürüm..Kendimi eve kapadım zaten 3-4 haftam kaldı ..Doktorum da önermiyor...

Ben avrupa yakasındayım , Gülnihal hanıma gidebilirim.Sanırıım Maslak Acıbademde bu dr.Teşekkür ederim.Süt sağma makinesi medela aldın galiba.Ben de ameda ile medela arasında kaldım.Biberon sterilizatör , soğuk hava üfleyicisini hangi marka aldın?

canım sonra cok ugrastım aaaaaaaaa olmuş...................opt

çok güzel olmuş güle güle kullan canım... Şeniz

Ben yaptırmıyorum dünürüm..Kendimi eve kapadım zaten 3-4 haftam kaldı ..Doktorum da önermiyor...

ben de yaptırmayı düşünmüyorum. lülülülülülü

Kizlarrrrgunaydin
Bebeklerinizle guzel bir gun gecirin insalllah

günaydın eselciğim, nasılsın bugün? kızların nasıl? risk ortadan kalktı mı? doktorlar ne diyor? merak ediyorum. :1rolleyes:

günaydın canlarım hepinize,
her günümüz güzel olsun inşallah !!

Toprak cım Gülnihal Hanım acıbadem maslak haricinde Klinik diye Ulus tarafında kendi muayenehanesi var, onubnla beraber çalışan Pınar hanım da var bu ikisi , ikili şeklinde birbirlerinden hiç ayrılmıyorlar, hangi hastaneye transfer olsalar birlikte gidiyorlar , onu da düşünebilirsin, her ikisi de 50 li yaşlara yakın , bence bilinçli bir seçim olur...

Süt sağma avent alma, çok can yakıyor ddi alanlar medela dedi herkes ,sterilazatorü Avent aldım çünkü mama ısıtma- süt ısıtma cihazı da aldım ben elektrikli o da Avent, aynı takımın kaplarını birbiri içinde kullanabileyim diye ama Avent biraz pahalı, Weewell de güzel çalışıyor arkadaşım daha ekonomik diye onu aldı mesela..hava nemlendiricisini weewell den aldım. E bebek maslak mağazasında bunların hepsi bir asrada var canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…