Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Muzice oldu kızlar. Doğal yollarla hamile kaldım. Darısı isteyen herkesin başına. Dualarınızı eksik etmeyin.

anaaaaaaaaaaaaa masil sevimdim anlatama, sana canim hayirli olsun gercekten cok sevindim,cemrenin istedi yerine gelcek insallah,bizi sürekli haberdar et merakta birakma,öpüyorum seni

Slm asuman cım benim kızda büyüdü 2 yaşıda artık allah mayadaki herkezden razı olsun onları çoook seviyorum seni ve bebek lerini çok öpüyorum Allah bagışlasın hepimizinkini ! Şu an çalışmak dayım artık ev işine temizlige yardımcı gidiyorum ankaradayım zaten haftada 2 gün gidiyorum ama yetmiyor ev işi ne arayan da olursa bana cvp verirse sevinirim güvenilir insanlar olursa ve ciddi iyi olur !

canim benim ALLAh hepimizin yavrularini korusun,mayadakilerin tabiki cok hakki bizim üzerimizde rabbim gönülerince versin..
Evet canim benimkilerde kocaman oldu profilimde bir kac resim var bak istersen...
Derman rsemen derdini anlatiyor artik bana ama kizim biraz tembel o pek konusmayi iatemiyor insallah oda olur yakinda..
Bende seni ve yavrunu öpüyorum

Asumancım bebeklerinin resimlerini gördüm :) çok tatlılar kızın aynı sana benziyor olunda babası sanırım allah bagışlasın maaşallah allah esirgesin :) benim kızda aynıııı babası bukadar kopya olamaz dersin görsen bende bir ara resimlerini kayacam inşallah nasip olursa ama iştahı pekyok ve hala mama yiyor çiynemeyi öretemdik çorba mama meyve püresi direk yutuyo çiynemiyo yemek falan asla yemiyo nasıl alışdırcaz bilmem

canim benim sagol ALLAH ragzi olsun asil kizim babasina oglum da bana ve benim ayleme benziyor...
Bence biraz gec kalmisin o yüzden yemek yemesinde zorluk cekiyorsun,bi doktoruna sor belki o bi fikir vere bilir sana...
benim hic sorunum olmadi o konuda ben 6 ayliken verdim her yemekten hic bi sorunumuz yok sükürler olsun...
canimm kendine iyi bak öp bebisi benim yerime...

Kızınla olunu karışdırdım sanırım allah nazardan saklasın 2 sinide cnm.. Benim kız gofret çikolata canının istedini çigniyor ama yemeyi çignemiyor dokdoro da söledim ama zaman örencekdir zorlama diyor ama deli ediyo beni çorba mama yogurt yiyor süte yeni başladı içmeye bazen robottan yapttım yemekleri çekiyom öle yiyo ama böle nezamana kadar olur bilmiyorum... bebiş leri öp :) mıncır benim için :) cnm...

selam kızlar :)
geldim gelmişken selamımı bırakayım dedim
burası sizler sayesinde benim için çok özel bi sayfaydı
eminim bizlerden sonra da çoğu anne adayı için moral kaynağı olmuştur
biz iyiyiz hepinizi öpüyorum :)

Cok sevindim benin de oglum 8 aylik oldu. Biz de iyiyiz cok sukur. Selam rezpi nostalni oldu burasi.

Ne guzel anne olmuşsunuz masallah bizde bu yolda ugrasiyoruz transferimin 3.gunu gun gectikce nedense umudum azaliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…