Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Bence kasilmaydi,cunki dedigin gibi karnim bir yere toplaniyor gibi oluyordu,ve asiri sertlesiyordu nefesimi kesecek kadar.. Birde bebekde assagiya tepince dahada korkmaya basladim. Daha once bir dusugum olmustu ama 5 haftalikken,bu ilk hamileligim sayilir yani :) Tek bebis var,insallah birsey olmaz.. Zaten cok is guc gormuyorum,esimde arada yardim ediyor bir yemegimi yapiyorum bulasigimi kaldiriyorum okadar ..

Eee senin dogumada az kalmis,nasil sancilarin filan oluyormu hamileligin o haftalari nasil yatarken uyurken zor oluyormu??? Hele sen bolca dinlen valla.. Doguma enerjik gir.. Normal dogum dusnuyorsun sanirim degilmi??
BU arada mobilyayla ilgilede baya sorun yasamissin .. gecmis olsun:) Simdi hazirdir umarim herseyi bebisin :)

5 haftalık olan başka bir şey canım benim onun kromozomları bozuktu muhtemelen aklına bile getirme artık.. ben de 8 haftalıkken kaybetmiştim aynı şekilde...benim haftam ilerledi evet ama hiç sancım yok, sanırım içerde rahat bizimkisi:)) gece uykularım ister istemez bozuldu artık sağdan sola dönmek bile mesele ne yapalım ..normal istediğim için bekliyoruz, eğer 40. haftayı bitirp hala gelmemişse o zaman belki sezaryen konuşuruz diye anlaştık doktorumla..bebek odası trajik bir olay oldu ama ne yapalım kısmetimizde varmış yaşadık..şimdilik sorun yok devam ediyoruz işte.

geçmiş olsun Mihriban, şikayetlerinin geçmesine sevindim. ben de bu ara çok şiddetli öksürdüğümden karnım, sırtım ve kasıklarım çok acımaya başladı. acıya dayanırım ama inşallah bebeğe sıkıntı vermiyordur.

Senacığım, inanılır gibi değil resmen 30. haftaya merdiven dayadım. allah'a çok şükür. sende artık geri sayım başladı.

ben bugün sersem gibiyim biraz, gece çok uyandım iki gündür, uyuyamadım, öksürük de halsiz bıraktı. ruh gibiyim diyebilirim. bir de domuz gribi haberlerini duyuyorum, çevremden alıyorum. 32. haftada ayrılsam mı izne diye ciddi ciddi düşünmeye bile başladım.

en fiyakalısından takvimlerimiz hayrılı olsun bu arada kızlar.

evet takvim işinde sana teşekkür borçluyuz.. bence ayrılabiliyorsan ayrıl nurgül..o kadar zor bulduk ki bu bebiişleri niye riske atalım ? eşim dün ve bugündür nezle, boğazı ağrıyor ve burnu akıyor. 2 gündür antibiyotik kullanuıyoruz ama geçmedi..Ben de tursmaya başladım ve bugün onu annesine yolluyorum, 37 haftalık hamileyim ve yanlız kalıcam evde ama ne yapayım, bana bulaştırmasından koktruk , ben onun gibi ilaç da alamıyorum mahvolurum valla...işin kötüsü gelip benle kalacak kimse de yok..herkes çalışıyor ve kimse izin alabşilecek durumda değil..neyse idare edicez artık, sen de bol bol dinlen arkadaşım , durduk yerde kritikleşmesin durum ..

haklısın canımcım, ne yapacaksın, uzak kalması daha iyi, zaten gripte ilk günlerde bulaştırma olasılığı daha yüksek. biraz iyileşince döner. bakalım ben de duruma göre değerlendireceğim. dediğin doğru bu kadar sıkıntı çektik en küçük riske bile atmak istemiyorum.

bu arada kızlar, sağlık ocaklarında 7 aylık hamilelere süt veriyolarmış, belki haberiniz vardır. bir arkadaş sormuş ayda 12 tane pınar'ın sütünü veriyolarmış. doğumdan sonra da almaya devam ediliyormuş. özellikle çevrenizde ihtiyacı olanlara söyleyin. biz belki alabiliriz ama ihtiyacı olanlar için çok önemli olabilir.

Serananes....

Yok onu takmiyorum,dedigin gbii kromozom bozukluklari nedeniyle dusermis .. Bencede normal dogum en iyisi,ne gerek v arki hersey iyi giderken bosuna sezeryana girmek.. Adi ustune NORMAL dogum,cok saglikliymis normal dogum yapmak,arti avrupada onemli bir sebebi olmadikca sezeryana almiyorlar,zaten istesemde sezeryan olamam,ama epiduralide tavsiye etmedi benim ebe, herseyin dogali en iyisi diyor... Birazcik agri cekecez,ama dogum yaptiktan sonra hemen toparlaniriz hic degilse.. Bebeisimizle doya doya sevisiriz :)

Babaytwin.. .. Sagol canim insallah gecmistir birdaha gelmez o kasilmalar... Su 30 haftaya bende bi gelebilsem hayirlisiyla rahatlicam..,
Bu arada sanada gecmis olsun,oksuruk cok zor hamileyken dun bendede biraz oldu n asil zorlandim anlatamam,karnim catlicak gibi oluyor.

aaa yok be mihriban cım ben çatır çatır epidurali alıcam valla ...o olmasaydı sezaryen derdim direk...hem yurtdisinda da bircok ulkede epidural cok normal, bence sizin ordakiler biraz tembel, epidural varken bagiramiycam ne yalan sooliyim :)))

arkadaşlar, her ayın 15 i Mothercare de ürünler % 50 indirim doğruymuş, aklınızda olsun alacaklarınız kaldıysa Kasım 15- aralık 15 gibi halletmeye çalışın kızlaarrr

herkese günaydın......nasılsınız bakalım güzel anneler......ben yaklaşık bir haftadır çok ağır griptim........atlatamayınca doktra gittim serum vermemiz gerekli dedi başka ilaçlarda yazdı hiç istemediğim halde kullandım mecburen.....çok korktum bebeğime bişey olacak diye.......ama doktr bebek artık büyümüş hiç bişey olmaz dedi....kendi doktrumada verilen ilaçları sordum kullan dedi...şimdi daha iyiyim çok şükür sadece öksürük kaldı....ama öksürüğümde o kadar şiddetliki karnım acıyo bebek sanki zıplıyo içerde neyse inşllh bunuda atlatırım Allah beterinden korusun.....aman kızlar iyi bakın kendinize sakın hasta olmayın....hamileyken hastalık çok zor....ben kendime bakamazdım tabi bu durumda doğru anneme.....Allah razı olsun anneciğm bebekler gibi baktı bana.......Rabbim ailelerimizi başımızdan eksik etmesin......benide anneme babama layık evlat eylesin......işte böyle kızlar....şimdi kendi evimde dinleniyorum......hepinizi uzaktan öpüyorummmmmm )

geçmişler olsun hafza cım...
benim eşim de nezle oldu annesine yolladım valla, 2-3 gün orada kalacak.. napalım kendimize dikkat edicez, vakit yaklaşıyor riske girmeye gerek yok .. biz de seni öpüyoruz, kendine dikkat et..

arkadaşlar, her ayın 15 i Mothercare de ürünler % 50 indirim doğruymuş, aklınızda olsun alacaklarınız kaldıysa Kasım 15- aralık 15 gibi halletmeye çalışın kızlaarrr

evet dünürüm doğru, ben gidip sordum hatta 15'ine telefonumun alarmını kurdum. ama hastane çıkışı gibi kıyafetlerde değil de dış kıyafetlerde indirim varmış. öyle söyledi satış temsilcisi. bakalım gidince iyice öğreniriz artık. -tatlicadiarzu-

Hafzacım biz de hep seni merak ettik yahuu.. demek hastaydın, çok geçmiş olsun dikakt et kendine... öksürük bende de var. artık öksürmek istemiyor gerçekten feci bir durum.
annecikler olmasa biz ne yaparız ya, ben de annemi çok özledim. ama kurban bayramında göreceğim artık. belki benimle gelir ankara'ya bakalım. çok öpüyorum hepinizi. :asigim:

bir arakdaşım domuz gribine yakalanmış kızlar, ateş, öksürük, sıtma, halsizlik, ishal belirtileri. artık hastaneler test yapmıyormuş. gripsin eve git dinlen deyip gönderiyorlarmış. aman dikkat diyorum. ben iş yerinde odama kapattım kendimi... -tatlicadiarzu-

saolun kızlar çok dikkat etmemiz lazım ortalıkta gripler kol geziyo.......kızlar ben yokken yazdıklarınızı okudum takvimler değişmiş baby tarifini vermiş ama ben bir türlü kopyalayacağım yeri bulamadım... takvimi hazırladım ama yapamadım...yardım lütfennnnnn...

kontrol paneline gir, profili düzenleye tıkla, en alttan ikinci çizelge bölümü var oraya yapıştır kopyaladığın linki.

Kizlar size birsey sorucam,sizler domuz gribi asisini yaptirdinizmi??

Bana gecen ebe brosur verdi istersen doktoruna basvurup yaptirabilirsin dedi. Peki faydasi varmi dedim,su anda ispatlanmis birsey yok dedi,yan etkileri varmi dedim.. Kisiden kisiye gore degisiyor onada kesin birsey diyemem dedi,biz prosedur geregi bu brosurleri vermemiz gerekiyor dedi. Bol C vitamini tuket ,multivitaminini kullan bu sekilde bagisiklik sistemini guclendirmeye calis dedi...

Sizler neler yapiyorsunuz..??? Ben nerdeyse hic disari cikmiyorum,hergun portakal,mandalin yemeye gayret ediyorum. vitaminimide aliyorum..

ben kendi doktoruma sordum, hayır yaptırma dedi.
türkiye deki aşılarda hamilelere uygulanacak olan da canlı domuz gribi virüsü yok, onun yerine katkı maddesi çok olan var, bu anlamda normal vatandaşa uygulanan göre bir bakıma iyi bir bakıma kötü.. ben hergün narenciye içiyorum, vitaminlerime devam ayrıca sokağa pek çıkmıyorum, çıksam da maske takıyorum.. yan etkileri mevzusu belli değilken kendimi riske atıp olamadım ...ama işin kötüsü salgın o kadar çabuk ve kötü yayılıyor ki korkuyorum öyle bir an gelecek yan etki metki demeden mecbur kalıp olalım diycez galiba ((

ben de olmayı düşünmüyorum, doktoruma sormadım bile. ben normal grip aşısına da karşıyım zaten.
ama senacığım sen de haklısın bu gidişle mecbur kalacak gibiyiz.
domuz gribi çek elini üstümüzden biran önce. klava:

ben konuşuyorum konuşmasına da....
oğlan ciyakladığım dönemlere denk geldi, bu kadın savaşçı mıdır nedir nie habire bağırıyor diyodur kesin :)) kendi oğlumuza rezil olduk iyi mi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…