Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

he he he... sonunda takvimim oldu........artık kuzucuğumu burdan takip ederim........

hafza masallah az kalmış..............hadı bı ay daha sanırım aramızda cok fark olmıcak..............tahmını senın aralık ortası galıba benımde aralık ortası veya sonu.............ınş azcık daha dururda ocak bası gelırle yılın son gunlerı gelmezler ..............ınş saglıkla ...........

yok be güzelim artık nie gerileyim. bilakis bir rahatım ki sorma, onlar bir ihtimal benim asıl malları getirince onlara yapacaklarımı düşünüp keyifleniyorum bile :))) açıkta değilim artık mobilyam var gerekirse 1 ay onda yatırırım digerleri gelmişse ve boya kokusu çıkmışsa bunları yollatıp öbüründe yatırırım.. onlar düşünsünler artık bundan sonrasını ben değil..zaten geleceğine de ihtimal vermiyorum o yüzden haftaya yatak siparişmi tamamlayıp odayı hazırlayacağım. şimdi herşey odada duruyor silindi eşyalar tabii boya kokusu yok ama tam manası ile yerleşmemişti haftaya biter o iş de...ben de 41 e girdiğimde hala doğurmamış isem sanırım sezaryenle alın diyeceğim o zaman zira bebek irileşiyor olacak..

ikizlere beşik mantıklı , direkt odaya geçmenin manası yok bence de..
internetten sipariş verip almadan evvel E bebek mağazasına da bakın, birçok şey indirimli ve uygun fiyatta orda. mothercare de de 15 i yani bu pazar günü bazı ürünlerde indirim oluyor , onu da aklından çıokarma...fiyatlarını merak ettiğin bir şey varsa bana özelden yaz ben sana faturamdan bakıp söylerim ne nerde kaç lira diye ...

eeeeeeeee kızlar baby esel serenase hafza bıttımı hazırlıklar ben daha bısey almadım kızlar ınş haftaya dr a gıdıcem donuşte hast ıçın gereklılerı alayım yıkayayım dıyorum benım bebıuşlerın halı bellı olmaz...............ben ılk aylar ıçın otıoma sallanan besık alıcam kızlar ınş onda yatsınşlatr sonra da oda alıcam...........bızım oda kızlar yurdu gubıuı olcekk

hoşgeldin hafzaaa... valla hızlı bir alışveriş sürecine gireceğiz sanırım kızlar..
maşallah sena halletti bu işi.. sıra bizde.. ben hiçbirşey alamdığımı düşünüce hemen bir panikliyorum... sonra da aman daha çok var ne var ki bir günde alınır diyorum... aklımda duracağına midemde dursun denir ya hani.. o hesap ben almazsam rahat edemeyeceğim galiba..biran önce alayım da ne gerekiyorsa kafamdan atayım... gözümün önünde olsun herşey... yoksa rüyama girecek artık...

Nurgül cüm sen 29 a girdin artık almaya başla bence de..
Ben kıyafet işlerimi 30. haftadan sonra almaya başlamıştım, panik yapma bak işte böyle böyle 35-36 a geldiğimde kıyafet ve elektronik ihtiyaçlar bitmişti yani odayı sipariş ettiysen , badana ya da boya işlemlerini bu aralar yaparsan diğerleri için 3-4 hafta yetiyor be güzelim, panik olacak bir şey yok inanki...

El muallim senin oda gerçekten kızlar yurdu gibi olacak galiba ama ne sevimli olur pembiş pembiş melekler, ayyy ileride bir fotolarını çek yolla lütfen üçü bir arada iken :)))

teşekkürler senacığım... mantıklı dşününce geç kalmadığımı biliyorum da.. içimdeki alışverici canavarı harekete geçiyor arada sırada sanırım...

muallim ne kadar güzel... 3 kız.. biz de 4 kız 1 erkek toplam 5 kardeştik... çoğu zaman kocaman bir karyolada sarılır birlikte yatardık... yaşlarımız yakındı ablamlarla... kardeş duygusu harika birşey.. senin kızlar hiç sıkılmicak, o odada ne oyunlar oynanacak, ne şamatalar kopacak... allah hepsine sağlıklı ve uzun ömür versin... ben de kızıma biran önce kardeş yapacağım... :hulya:

ben de ben deeeee :)))
ama bendeki kısmetle ben bir kız daha yapamam o da oğlan olur gibime geliyor...
neyi planladıysam hiçbiri olmadı en güzeli plansızlık :)))

valla kızlar ben daha hiç birşey almadım....sadece bir takım hastane çıkışı var evde.......sağlıkla 30 geleyim alırım diyodum baksanıza 33 oldum çok şükür.....artık bu ayın sonuna doğru almalıyım....bizim bebişin odası olmayacak malesef......çünkü evimiz küçük...bende ilk önce küçük beşik almak istiyorum hani şu süslülerden........sonra mobilya beşik alıcam........bugünde kuzuma bir yelek öreyim dedim hareşodan bir türlü beceremedim.......:-(( yapabilirsem başka örnekten deniycem.........

günaydın kızlar,

hepinizi iyisiniz umarım...
benim dün akşam karnım acayip gerildi, gündüz yediklerimden miydi birşey hazımsızlık mı yaptı anlamadım... esneme payı olamdığından öksüremedim bile, halim epk bir komikti... kaydirigubbakcemile3 bir lokma yesem paticak gibiyidim...

neyse sabaha düzelmişti çok şükür.. feci birşeymiş doğrusu. yediklerimi azaltsam iyi olacak sanırım.

alışveriş konusuna gelince: ben bu pazar e-bebek mağazasının yolunu tutacağım bir sorun çıkmazsa Allah'tan... lülülülülülü

bu örgü işini ben de merak ediyorum becerebilir miyim hafza... zor gibi görünüyor. ama izne çıkınca belki denerim. en azından bir yelek örmek isterim kızıma... internetten araştır, nasıl yapıalcağını anlatan siteler var bildiğim kadarıyla... :hulya:

günaydınnn...canım ben dün başlayabildim......kayınvalidem gösterdi saolsun.......biraz ördüm inşllh güzel olcak ......sende dene izne çıkınca......aslında çok kolaymış.... kendi el emeğimiz olsun kızlarımızın üzerinde ne güzel olur.....:hulya:

alemsiniz :))
ben hiç anlamıyorum örgü dantel vs el işinden.. allahtan babane anane ören bayanlarımız var da oğlumun 3- 4 tanecik hırkası oldu el emeği göz nuru... bugün doktorumuzda kontrolümüz vardı..geçen sefer biraz torpilli ölçmüşüm bu oğaln tosuncuk falan olmaz 2900 civarı şu anda dedi... tabii artı eksi 300 gr payını da söyledi ama tecrübeme göre 2900 un kesinlikle altı değil dedi. Boyu da 49 cm olmuş.. amanınn dedim boyu uzun kilosu düşün selvi boylum bir oğlan isterim ben dedim :))) sağlıkla inşallah....

Bugün git haftaya gel şekerim daha 2 hafta rahat rahat doğurmazsın sen, rahim dümdüz en ufak bir dalgalanma yok dedi.. ben de bişi hissetmiyorum zaten bende bir gariplik var diye düşünüyordum dedim, meğer vukuatsızmışız zaten... Bu hafta kendimi pasta börek kek çukulataya vermiştim kızlar 1 haftada 750 gr almışım hemen belli etti kendini, 9,5 kiloyuz artık...bundan sonra diyete takılma sen misyonunu tamamladın ama salma gene de, bebek irileşir madem normal yapacağız kendi elimizle zorlaştırmayalım şimdi dedi, hak verdim adamcağıza....Neticede benim ve bebişin iyiliği için konuşuyor ama kendimi çukulata dan ayıramıyorum ne oldu bilmeme ki 3 aydır ağzıma koymuyordum birşey herhalde birden coştum...allah sonumuzu iyi etsin :kedi:

ayyyy selvi boylum Doruğum benim... ne güzel maşallah canım. bence gayet iyi kilosu. sen alırsın daha 2 haftaya kadar en az 3.5 olsa ne güzel olur.. tam ideal...

ayy ben de meraktayım cemreciğim 1 kiloyu gemiştir sanırım... sırf kilosunu merak ediyorum bu ara, en son geride dediklerinden...

bence ye canım, canın ne istiyorsa ye ama az az ye yine de sen...
senin mesajı okurken biranda kendimi normal doğururken hayal ettim... güzel bir duygu olmalı diye düşündüm. ama ben cesaret edemiyorum, Osman hoca da bu konuda hiç cesaretlendirmiyor... ablamlar da öyle... her zaman doğaldan yana olan ben bu konuda hazıra konacağım biraz...

içimde domuz gribi nedeniyle bir korku oluştu ya kızlar.. en son deprem zamanı istanbul'da bu duyguyu yaşadığımı hatırlıyorum.. kendimi eve kapatmak istiyorum... depresyon havası estirdiler ve başardılar gerçekten.. en yakın 2 arkadaşımın domuz gribine yakalanmasına tuz biber oldu... 2 haftadır iyileşemediler bir de... Allah korusun deyip dua etmekten başka çaremiz yok biliyorum... :Saruboceq:

Bu hafta abarttım Nurgül...Haftaya yemiycem şekerim yüksektir garanti, doktorumuz unuttu bu sefer kan ve idrar ve şeker tahlillerini ben de kıs kıs güldüm hiç sesimi çıkarmadım halbuki 1 ay oldu neredeyse:)))

Neyse, bence sen de kendine dikkat et, nihayetinde seninki de bir sağlık kuruluşu ..sen ne zaman izne ayrılacaksın ?

maşallah oluşuna....zaman azalıyo.....inanır mısın günler azaldıkça sanki senin yerine ben heyecanlanıyorum......Rabbim sağlıklı doğum nasip etsin.önce sana sonra biz bekleyenlere......inşllh herkes gönlündekine kavuşur hayırlısıyla.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…