alemsiniz :))
ben hiç anlamıyorum örgü dantel vs el işinden.. allahtan babane anane ören bayanlarımız var da oğlumun 3- 4 tanecik hırkası oldu el emeği göz nuru... bugün doktorumuzda kontrolümüz vardı..geçen sefer biraz torpilli ölçmüşüm bu oğaln tosuncuk falan olmaz 2900 civarı şu anda dedi... tabii artı eksi 300 gr payını da söyledi ama tecrübeme göre 2900 un kesinlikle altı değil dedi. Boyu da 49 cm olmuş.. amanınn dedim boyu uzun kilosu düşün selvi boylum bir oğlan isterim ben dedim :))) sağlıkla inşallah....
Bugün git haftaya gel şekerim daha 2 hafta rahat rahat doğurmazsın sen, rahim dümdüz en ufak bir dalgalanma yok dedi.. ben de bişi hissetmiyorum zaten bende bir gariplik var diye düşünüyordum dedim, meğer vukuatsızmışız zaten... Bu hafta kendimi pasta börek kek çukulataya vermiştim kızlar 1 haftada 750 gr almışım hemen belli etti kendini, 9,5 kiloyuz artık...bundan sonra diyete takılma sen misyonunu tamamladın ama salma gene de, bebek irileşir madem normal yapacağız kendi elimizle zorlaştırmayalım şimdi dedi, hak verdim adamcağıza....Neticede benim ve bebişin iyiliği için konuşuyor ama kendimi çukulata dan ayıramıyorum ne oldu bilmeme ki 3 aydır ağzıma koymuyordum birşey herhalde birden coştum...allah sonumuzu iyi etsin :kedi: