ben konuşuyorum konuşmasına da....
oğlan ciyakladığım dönemlere denk geldi, bu kadın savaşçı mıdır nedir nie habire bağırıyor diyodur kesin :)) kendi oğlumuza rezil olduk iyi mi :)))
bu arada bugün oğlumun çukulata süslemesi, hastane odası kapı süslemeleri ve çıkulata sepetlerini hallettim.. vakit yaklaştıkça böyle şeylerle oyalıyorum işte kendimi.. bizim semtimizde uygun fiyatla süsleme yapan bir yer buldum.. Böyle şeyleri amerikan hastanesine bıraksam çok feci bir hesap çıkarırlar adama en iyisi hazırlatıp alıp yanımızda götürmek diye düşündük...çukulatalarımı vs de oradan sipariş verdim zira görgülü ve pelit e gidip baktım, gerçekten kilo ile satılan çukulatalar epey bir pahalıymış yahu .. 2 kilo almak lazım diye hesapladık, zira 1 kg içinde 60-65 adet kağıda sarılı çuku var , kalabalık bir aileyiz biz de hayatta yetmezdi, 2 kg sipariş verdim...İnşallah haftasonuna gelecek siparişlerim ben de arabanın bagajına koyucam.Perş gününden itibaren potaya giriyorsun dedi doktorumuz , 38. haftanın içinde kendiliğinden de gelebilir hazırlıklı ol dedi....Sağ salim gelsin de bunca yoldan bunca sıkıntıdan geçtik artık sıkıntısız bir son olsun diye dua ediyorum allahıma ..
hehehe... gözünü korkuttun çocuğun...
ee alışkın şekerim hayat ölye, savaşması gerekecek dışarıda bol bol...
benim kız da pek bir duygusal olurdu ama öksürüğü şiddet olarak algılıyor... en azından yabancılamayacak sanırım... ben konuşmaktan daha çok karnımı okşuyorum... sanırım bunun da bir iletişim şekli ve sevgi dili olduğunu hissediyordur... :asigim:
ay ay ay... 'Heyecan Doruk'ta diyesim geldi... hihoyyyt demek arabaya atacaksın,resimlerini çek de gönder biz meraktan çatlarız burada... bir de lohusa tacını unutma şekerim...en modasında şöyle havalı olsun... :sm_cool:
Sena maaşallah sana ne güzel doğumna az kaldı....darısı başımıza bende bugün 33. haftaya girdim çok şükür bu günleri görebilmek çok güzel.....Sena bana hafta olarak en yakın sensin....senin oğlanın hareketleri büyüdükçe değiştimi?.....benim kız artık tekmeden ziyade hep karnımda geziyo.......bide kek gibi kabarıyo......bugünde hiç doğru düzgün oynamadı........şimdi eşime tlf açtım gelirken çikolata alsın diye......yiyp bakıcam bu sefer oynıycak mı çok korkuyorum .........bide grip oldum ya ....Allahım bebeğimi sen koru.......
Saol cnm dualariniza ihtiyacim vargunaydın kızlar ...........eselcım uzulme sakın bu kıloda bu haftada yasama sansları cok yuksek..........ve hastanede ıkı uç hafta daha beklerler karnında ınş canım arkadasımın da ole oldu ıkı haftadır hastanede bu hafta alıcaklar bebeklerı ..........sakın stres yapma..............ınş hersey ıyı olur...........bende heop tedırguınım...........saglıkla gelsınler canım..............
Kizlarrrrr bugun doktora gittim
Bebeklerim 27+4 gunlukler biri 1050gr biri 1127gr olmus
Drdan sonra eve gidemedim cunku
Acilma varmis rahimde
Hastaneye yatti pazartesiye kadar kalicam sanirim
Bebeklerin dogma riski varmis
Moralim bozulduuu
Bbebeklerin cigerlerini gelistirici igne oluyorum serum takiliyor
Sadece tuvalet icin ayaga kalkiyorum
Nolur dua edin bebeklerim ERKEN gelmesin
Dogsalar bile yasama tutunma sanslari bu haftadan itibaren artiyomus
Ama yinede DR icerde tutmaya calisicaz dedi
Esel cim hiiiçç korkma, seni en az 30 a kadar bekletmeyi planliyorlardr, hem kontrollerin sıklaşacak hem de verilen ilaçlarla seni sakinleştirecekler..28. hafta sonu yaşam sınırıdır dedi doktorum bana,geçersen & 80-90 hayata tutunuyor bebekler demişti. ayrıca 1000 gramı geçen bebeklere yoğun bakım da olsa hayata bağlıyoruz demişti..Senin kızlar bence 1500 ü görürler en azından ben sorun olacağını sanmıyorum sen yat dinlen en önemlisi bu, hem doktor yanı başında anında müdahale ederler hiç korkma..
sen de muallim de ben 3 hafta daha beklersem bana yetişecek gibisiniz zaten.. o 32-33 te alıyorlar üçüzleri demişti ben şimdi 38 e başlıyorum +3-4 desek 40 veya 41 de gelse bizim oğlan Muallmin kızları da 32 oluyor, ee sen de 3 hafta sonra 30-31 de alsan kucağına gördün mü aynı anda ingaaa diyen bebekleri :)))
Sağlıklı olup ne zaman hayırla geleceklerse o zaman gelsinler..Biz zaten bekliyoruz artık , kısmetimizde ne varsa...Oda olayına da ohaaaaa demek istiyorum al benden de o kadar ..
Esimde dedi ben 5yildizli otelde daha ucuza kalirim 2 kisi:))
Maslak acibademdeyim cnm pazartesiye kadar kalicam snirim
Sonra duruma gore bakicaz dedi DR.