Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın senacığım...
sen doğumdan sonra çalışmayı düşünüyor musun Sena? bebeğe kim bakacak?kaydirigubbakcemile2
ay yesınler bu dunurlerı...................kız cıddı besıkkertmesı olur bunlar .................
ınş bende calışmıcam gercı uçuzle sıkıysa calışımm dımı..............carsıya bıle zor cıkarım ben ya arabama bıle kac saatte bınerım artım...............nasılsınız hatunlar........................bebışlere az kaldı
ay yesınler bu dunurlerı...................kız cıddı besıkkertmesı olur bunlar .................
ınş bende calışmıcam gercı uçuzle sıkıysa calışımm dımı..............carsıya bıle zor cıkarım ben ya arabama bıle kac saatte bınerım artım...............nasılsınız hatunlar........................bebışlere az kaldı
sena 38. haftaya adım atmışsın... dün ablamlarla konuşuyorum da bizim yiğenlerden birisi 37. haftada diğeri 35. haftada doğmuş... sen eksiklerini tamamla ne olur ne olmaz dediler.. ben daha çok var diye yan gelip yatıyordum... panikledim biranda kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar.Serananescim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.İnan çok faydası oluyor.Senin oğlanın rahatı içeride iyi galiba , çıkmaya niyeti yok baksana...
senacığım haklısın profesör kötü niyetli sölememiştir, denge bozulursa düzen de bozulur elbet adamcağız onu kastetmiştir.. ama bunu yanlış yorumlayanlar olabilir.. o açıdan sakıncalı... kız çocuğuna berekettir derler ama erkek çocuk isterler ya hep... ama Allah öyle bir denge yaratmış ki... çok şükür... umarım insanlar bunun farkına varır...
herşeyimi aldım canım benim , kıyafetleri yıkandı ütülendi, benim çantama girecekler hazır, bir tek karyola içine yatak alıcam onu da haftaya alıyorum, 1 günde yatak çarşaf vs yıkarım, 38 sonunda artık yatağını da sermiş olurum diye düşünüyorum.39 dan itibaren buyursun gelsin paşam..Sanki ben 40 ı görücem gibime geliyor, zaten yarın sabah 10 da kontrolüm var, doktor ultrasona bakıp , plasentayı amniyo sıvısını rahim ağzını inceleyip bir fikir verecek bana daha var veya yaklaştı falan gibi...en samimi arkadaşımda 1 haftada gelir bu demişti hakikaten o hafta sonunda geldi oğlan mesela...ben de darısı başıma diyorum..
ama senin ailenden gelen bir genetik desteğin de olabilir, 29 içindesin belli olmaz belki ablana çekersin , elini sıkı tut sen :))
sena 38. haftaya adım atmışsın... dün ablamlarla konuşuyorum da bizim yiğenlerden birisi 37. haftada diğeri 35. haftada doğmuş... sen eksiklerini tamamla ne olur ne olmaz dediler.. ben daha çok var diye yan gelip yatıyordum... panikledim biranda kaydirigubbakcemile3
Kızlar aman dikkat diyorum!!! lmaz:
Parmak kopartan puset / A.A. 11 Kasım 2009
Puset üreticisi İngiliz MacLaren şirketi, ABD'de satılan ve hatalı üretildiği belirlenen bir milyon puseti piyasadan toplama kararı aldı. Ancak aynı markanın pusetleri Türkiye'de satılmaya devam ediliyor...
ABD Tüketici Ürünleri Güvenlik Komisyonunun (CPSC) açıklamasında, şirketle birlikte alınan karar çerçevesinde, MacLaren'in üstü kapatılabilen Volo, Triumph, Quest Sport, Quest Mod, Techno XT, TechnoXLR, Twin Triumph, Twin Techno ve Easy Traveller modellerinin toplatılacağı belirtildi.
CPSC, Çin'de üretilen bu modellerin dünya genelinde 1999'dan bugüne kadar 100-360 dolar arasında satıldığını açıkladı. Komisyon, tüketicileri bu ürünlerin kullanılmasını derhal durdurmaya ve MacLaren'in ABD şubeleriyle temasa geçmeye çağırdı.
CPSC'nin açıklamasında, "tüketicinin puseti açıp kapattığında, pusetin katlanma sisteminin, çocuğun parmaklarının kopması ya da parçalanması riski oluşturduğu belirtildi.
Açıklamaya göre, ABD'de MacLaren'a çocukların parmaklarının pusetin katlandığı bölüme sıkıştığına dair 15 şikayet geldi. Bu çocuklardan 12'sinin parmaklarının koptuğu belirtildi