Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

bu arada bugün oğlumun çukulata süslemesi, hastane odası kapı süslemeleri ve çıkulata sepetlerini hallettim.. vakit yaklaştıkça böyle şeylerle oyalıyorum işte kendimi.. bizim semtimizde uygun fiyatla süsleme yapan bir yer buldum.. Böyle şeyleri amerikan hastanesine bıraksam çok feci bir hesap çıkarırlar adama en iyisi hazırlatıp alıp yanımızda götürmek diye düşündük...çukulatalarımı vs de oradan sipariş verdim zira görgülü ve pelit e gidip baktım, gerçekten kilo ile satılan çukulatalar epey bir pahalıymış yahu .. 2 kilo almak lazım diye hesapladık, zira 1 kg içinde 60-65 adet kağıda sarılı çuku var , kalabalık bir aileyiz biz de hayatta yetmezdi, 2 kg sipariş verdim...ınşallah haftasonuna gelecek siparişlerim ben de arabanın bagajına koyucam.Perş gününden itibaren potaya giriyorsun dedi doktorumuz , 38. haftanın içinde kendiliğinden de gelebilir hazırlıklı ol dedi....Sağ salim gelsin de bunca yoldan bunca sıkıntıdan geçtik artık sıkıntısız bir son olsun diye dua ediyorum allahıma ..:nazar:

ben konuşuyorum konuşmasına da....
oğlan ciyakladığım dönemlere denk geldi, bu kadın savaşçı mıdır nedir nie habire bağırıyor diyodur kesin :)) kendi oğlumuza rezil olduk iyi mi :)))

hehehe... gözünü korkuttun çocuğun...
ee alışkın şekerim hayat ölye, savaşması gerekecek dışarıda bol bol...
benim kız da pek bir duygusal olurdu ama öksürüğü şiddet olarak algılıyor... en azından yabancılamayacak sanırım... ben konuşmaktan daha çok karnımı okşuyorum... sanırım bunun da bir iletişim şekli ve sevgi dili olduğunu hissediyordur... :asigim:

bu arada bugün oğlumun çukulata süslemesi, hastane odası kapı süslemeleri ve çıkulata sepetlerini hallettim.. vakit yaklaştıkça böyle şeylerle oyalıyorum işte kendimi.. bizim semtimizde uygun fiyatla süsleme yapan bir yer buldum.. Böyle şeyleri amerikan hastanesine bıraksam çok feci bir hesap çıkarırlar adama en iyisi hazırlatıp alıp yanımızda götürmek diye düşündük...çukulatalarımı vs de oradan sipariş verdim zira görgülü ve pelit e gidip baktım, gerçekten kilo ile satılan çukulatalar epey bir pahalıymış yahu .. 2 kilo almak lazım diye hesapladık, zira 1 kg içinde 60-65 adet kağıda sarılı çuku var , kalabalık bir aileyiz biz de hayatta yetmezdi, 2 kg sipariş verdim...İnşallah haftasonuna gelecek siparişlerim ben de arabanın bagajına koyucam.Perş gününden itibaren potaya giriyorsun dedi doktorumuz , 38. haftanın içinde kendiliğinden de gelebilir hazırlıklı ol dedi....Sağ salim gelsin de bunca yoldan bunca sıkıntıdan geçtik artık sıkıntısız bir son olsun diye dua ediyorum allahıma ..:nazar:

ay ay ay... 'Heyecan Doruk'ta diyesim geldi... hihoyyyt demek arabaya atacaksın,resimlerini çek de gönder biz meraktan çatlarız burada... bir de lohusa tacını unutma şekerim...en modasında şöyle havalı olsun... :sm_cool:

Sena maaşallah sana ne güzel doğumna az kaldı....darısı başımıza bende bugün 33. haftaya girdim çok şükür bu günleri görebilmek çok güzel.....Sena bana hafta olarak en yakın sensin....senin oğlanın hareketleri büyüdükçe değiştimi?.....benim kız artık tekmeden ziyade hep karnımda geziyo.......bide kek gibi kabarıyo......bugünde hiç doğru düzgün oynamadı........şimdi eşime tlf açtım gelirken çikolata alsın diye......yiyp bakıcam bu sefer oynıycak mı çok korkuyorum .........bide grip oldum ya ....Allahım bebeğimi sen koru.......

hehehe... gözünü korkuttun çocuğun...
ee alışkın şekerim hayat ölye, savaşması gerekecek dışarıda bol bol...
benim kız da pek bir duygusal olurdu ama öksürüğü şiddet olarak algılıyor... en azından yabancılamayacak sanırım... ben konuşmaktan daha çok karnımı okşuyorum... sanırım bunun da bir iletişim şekli ve sevgi dili olduğunu hissediyordur... :asigim:

ay ay ay... 'Heyecan Doruk'ta diyesim geldi... hihoyyyt demek arabaya atacaksın,resimlerini çek de gönder biz meraktan çatlarız burada... bir de lohusa tacını unutma şekerim...en modasında şöyle havalı olsun... :sm_cool:

dünürüm sana bir şey sööleyeyim mi içimden bir ses ve yaşadıklarım bu oğlanın kendi başına bir hikayesi olduğunu söylüyor hep...bunları unutmamak için günlüğüme not alıyorum, geriye dönüp okuduğumda çok hoşuma gidiyor.. biliyorsun adının bir hikayesi var, ikizi varken de ikizini kaybettiğimizde de bu hikaye iyice pekişti... sonra bugün bebek süslemeleri siparişlerini verirken farketmiştim şimdi sen lohusa tacı diyince bak gene aklıma geldi....

süslemelerde mavi ayıcıklar kullandılar fotosunu çekip yollarım size de.. sonra süsleme yapan bayan benim off herşey soluk mavi soğuk renkler bunlar demem üstüne ne istersiniz diye sordu ben de kırmızı turuncu falan istiyorum canlılık gelsin biraz der demez, küçük bir kaseden kırmızı uğur böcekleri çıkardı boy boy.. buınları mavilerin arasına dağıtır yapıştırırız renk verir dedi.. çok sevdim bu fikri..sonra kadıncağız tacınız var mı yoksa onu da yapalım deyince kafama dank etti !!

Ben tüp bebek tedavisine başlarken DNR da geziyordum birgün , daha hormon iğneleri aşamasındayım düşün..ortada trasnfer falan da yok, 3 liraya bir kırmızı saç tacı aldım üstünde orta boy bir uğur böceği vardı kırmızı..hoşuma gitti uğur böceği bana şans getirsin dedim aldım..sonra transfere giderken taktım başıma, bana uğur getirsin dedim getirdi..:)) ikizlerden birini kaybedince her kontrole onu takıp gittim başıma, boynuma da ayetel kürsi kolyemi.. kuran batıl inanç değil ama kafamdaki batıl inanç işte.. ama ne yapayım insan bir duaya bir de umuda bağlanmak istiyor, benimki bunca ay başımda gitti geldi doktora, hatta bir sefer doktor ne bu uğur böceği 9 ay hamilelik geçirdi o da yahu dedi gülüştük :))
Tahmin edebileceğin gibi kadıncağız bana uğur böcekli taç yapalım diyince krize girdim ben, yok yok gerek yok benim var dedim. Ahmet bile güldü duyunca , hadi gene iyisin takımı tamamladın dedi...Var mı böyle tesadüf dünürüm....Ya da kısmetimde var ben sadece zamanı gelince görüyorum..anlayacağın lohusa bandı, yok fiyongu bilmem ne kullanamıycam uğur böcüklü saç tacım korur beni de bebişi de :)))

Sena maaşallah sana ne güzel doğumna az kaldı....darısı başımıza bende bugün 33. haftaya girdim çok şükür bu günleri görebilmek çok güzel.....Sena bana hafta olarak en yakın sensin....senin oğlanın hareketleri büyüdükçe değiştimi?.....benim kız artık tekmeden ziyade hep karnımda geziyo.......bide kek gibi kabarıyo......bugünde hiç doğru düzgün oynamadı........şimdi eşime tlf açtım gelirken çikolata alsın diye......yiyp bakıcam bu sefer oynıycak mı çok korkuyorum .........bide grip oldum ya ....Allahım bebeğimi sen koru.......

canım benim oğlan büyüdükçe ( ki şimdi 2900-2950 gr civarı olmalı ) tekmelerden ziyade karında yer değiştirme hareketleri anlaşılmaya başladı...Kek gibi kabarma çok doğru bir tarif, bir yanımda bir bakıyorum dışarıya doğru geriniyor gene o tarafım kabarık.Bazen karnım setleşiyor ama okşuyorum hatta ayaga kalkıp biraz yürüyorum geçiyor..Çukulata pek göremiyordu bizimki garibim hamilelik şekeri yüzünden bırak çukulatayı dondurma bile göremedi yazık ..:sinifsinif: Ama son 1 haftadır inan çukulata kek, hatta pasta cheesecake bile yiyorum 36 dan sonra bırakıcam demiştim..Hakikaten canım istiyor, ben de hakettim diyorum nerdeyse doğurucam 37 bitiyor ne yapayım çıkarsa çıksın şekerim ..kaydirigubbakcemile2

Sen de ye bir çukulata hatta 2 tane ye merak etme hoplamaya başlar 10 dak içinde, gribe dikkat ama endişelenme iyidir bebişkon canım benim ..Maşallah senin haftan da allah korusun sona doğru yakın , bir şeycikler olmaaaaazzzzzzz

Kizlarrrrr bugun doktora gittim
Bebeklerim 27+4 gunlukler biri 1050gr biri 1127gr olmus
Drdan sonra eve gidemedim cunku
Acilma varmis rahimde
Hastaneye yatti pazartesiye kadar kalicam sanirim
Bebeklerin dogma riski varmis
Moralim bozulduuu
Bbebeklerin cigerlerini gelistirici igne oluyorum serum takiliyor
Sadece tuvalet icin ayaga kalkiyorum
Nolur dua edin bebeklerim ERKEN gelmesin
Dogsalar bile yasama tutunma sanslari bu haftadan itibaren artiyomus
Ama yinede DR icerde tutmaya calisicaz dedi

Son düzenleme:
gunaydın kızlar ...........eselcım uzulme sakın bu kıloda bu haftada yasama sansları cok yuksek..........ve hastanede ıkı uç hafta daha beklerler karnında ınş canım arkadasımın da ole oldu ıkı haftadır hastanede bu hafta alıcaklar bebeklerı ..........sakın stres yapma..............ınş hersey ıyı olur...........bende heop tedırguınım...........saglıkla gelsınler canım..............

gunaydın kızlar ...........eselcım uzulme sakın bu kıloda bu haftada yasama sansları cok yuksek..........ve hastanede ıkı uç hafta daha beklerler karnında ınş canım arkadasımın da ole oldu ıkı haftadır hastanede bu hafta alıcaklar bebeklerı ..........sakın stres yapma..............ınş hersey ıyı olur...........bende heop tedırguınım...........saglıkla gelsınler canım..............
Saol cnm dualariniza ihtiyacim var
Insallah beklerler
Sende dikkatli ol cnm ayakta falan gezme cok
DR balonun icine 1degil 2kilo SU girerse boyle olur korkma dedi
Hadi benim 2senin 3 tane
Allah yardimcin olsun cnm

sagol canım............evet dedığı gıbı zor bu hamışlık..............bakalım bende tedırgımın ama ınş otuzdan sonra sans yukselıyo.........benım bıde serkajım var onlem ols dıye attı dr oda ınş bıraz etkıler..........senın daha once rahım boyuna bakıldı ............aslında devamlı bakılmalı ........genelde cogullara yapıyo drlar...........ama tehlıkeyı atlattın canım korkma ...........bewbışlerın gelsın saglıkla sanırım haftaya 29 a gırıcem cıger gelıstırıc yapacak.................bol dua canım

canım eselimmmm, kız bu kızlar neden acele ediyor böyle yaaa...
canım çokkkk geçmiş olsun size, sen rahat ol eselimmm, tedirgin olmanın hiçbirinize faydası yok...
hastanedesin nasılsa, güvendesiniz, iyi ki muayne tam zamanına gelmiş... ve farkedilmiş.. mutlaka önlemini alacaklardır, muallimin de dediği gibi 2 hafta daha içerde tutabilirlerse zaten beklenen haftalara yaklaşılmış olacak, ama şimdi bile doğsa allah'a şükret ki yaşarlar, kiloları oldukça iyi... benimki tek olduğu halde o kiloda değil ya, bir de senden 10 gün öndeyim... bence onlara çok iyi bakmışsın, aferim sana....

sağ salim kucağına alacaksın... sakın korkma.... o ilaçlar durduruyor bu tür erken doğum risklerini...

dualarımız sizinle... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ya ben yapıyorum olmuyo su takvım kopyalamayımı yanlış yapıyorum............html kısmını kopy ama olmıııııııııı:1no2:

Kizlarrrrr bugun doktora gittim
Bebeklerim 27+4 gunlukler biri 1050gr biri 1127gr olmus
Drdan sonra eve gidemedim cunku
Acilma varmis rahimde
Hastaneye yatti pazartesiye kadar kalicam sanirim
Bebeklerin dogma riski varmis
Moralim bozulduuu
Bbebeklerin cigerlerini gelistirici igne oluyorum serum takiliyor
Sadece tuvalet icin ayaga kalkiyorum
Nolur dua edin bebeklerim ERKEN gelmesin
Dogsalar bile yasama tutunma sanslari bu haftadan itibaren artiyomus
Ama yinede DR icerde tutmaya calisicaz dedi

Esel cim hiiiçç korkma, seni en az 30 a kadar bekletmeyi planliyorlardr, hem kontrollerin sıklaşacak hem de verilen ilaçlarla seni sakinleştirecekler..28. hafta sonu yaşam sınırıdır dedi doktorum bana,geçersen & 80-90 hayata tutunuyor bebekler demişti. ayrıca 1000 gramı geçen bebeklere yoğun bakım da olsa hayata bağlıyoruz demişti..Senin kızlar bence 1500 ü görürler en azından ben sorun olacağını sanmıyorum sen yat dinlen en önemlisi bu, hem doktor yanı başında anında müdahale ederler hiç korkma..

nurgulummmm saol canim
Simdilik iyiyim nstye bagliyim kalkmadan yatiyorum
Cok sukur DR hemen mudahele etti
Anneleri gibi sabirsiz benim kizlarrr
Esim diyodu SEN 6 ayda dogurursun kizlari bu sabirsizikla diye
Nurgulcum odanin gunlugune 1000 lira istediler ohaaa dedik
Esim gitti itiraz etti yatirmiyorum dedi DR hemen ise el atti 390a indiler gunlugunu
Bu gibi durumlarda demekki susmamak gerekiyor cnm aklinizda olsun nolur olmaz
Sende kiloyu Birak bebegini besle cnm 10 kilo Al nolur ki yeterki bebisin iyi olsun

Esel cim hiiiçç korkma, seni en az 30 a kadar bekletmeyi planliyorlardr, hem kontrollerin sıklaşacak hem de verilen ilaçlarla seni sakinleştirecekler..28. hafta sonu yaşam sınırıdır dedi doktorum bana,geçersen & 80-90 hayata tutunuyor bebekler demişti. ayrıca 1000 gramı geçen bebeklere yoğun bakım da olsa hayata bağlıyoruz demişti..Senin kızlar bence 1500 ü görürler en azından ben sorun olacağını sanmıyorum sen yat dinlen en önemlisi bu, hem doktor yanı başında anında müdahale ederler hiç korkma..

senacim tesekkur ederim cnm. Desteklerinizle daha iyiyim
Yatiyorum sadece tuvalete kalkiyorum
Insallah 1ay daha bekleseler raziyim insallah 2kg ustune cikarlar
Sana doguma yetiscem boyle gidersekaydirigubbakcemile3

sen de muallim de ben 3 hafta daha beklersem bana yetişecek gibisiniz zaten.. o 32-33 te alıyorlar üçüzleri demişti ben şimdi 38 e başlıyorum +3-4 desek 40 veya 41 de gelse bizim oğlan Muallmin kızları da 32 oluyor, ee sen de 3 hafta sonra 30-31 de alsan kucağına gördün mü aynı anda ingaaa diyen bebekleri :)))
Sağlıklı olup ne zaman hayırla geleceklerse o zaman gelsinler..Biz zaten bekliyoruz artık , kısmetimizde ne varsa...Oda olayına da ohaaaaa demek istiyorum al benden de o kadar ..

sen de muallim de ben 3 hafta daha beklersem bana yetişecek gibisiniz zaten.. o 32-33 te alıyorlar üçüzleri demişti ben şimdi 38 e başlıyorum +3-4 desek 40 veya 41 de gelse bizim oğlan Muallmin kızları da 32 oluyor, ee sen de 3 hafta sonra 30-31 de alsan kucağına gördün mü aynı anda ingaaa diyen bebekleri :)))
Sağlıklı olup ne zaman hayırla geleceklerse o zaman gelsinler..Biz zaten bekliyoruz artık , kısmetimizde ne varsa...Oda olayına da ohaaaaa demek istiyorum al benden de o kadar ..

Esimde dedi ben 5yildizli otelde daha ucuza kalirim 2 kisi:))

Maslak acibademdeyim cnm pazartesiye kadar kalicam snirim
Sonra duruma gore bakicaz dedi DR.

o zaman sana şu kadarını söyliyim, orda öyle bir prematüre doğum doktoru var ki adı Gülnihal Şarman, bu işin duayeni o kadın..Ben bebeğimi ona götürmeyi planlıyorum doğumdan sonra..Senelerce Amerikan hastanesinde 10 küsur sene yenidoğan yoğun bakım ünitesinin başkanlığını yapmış bir hatun, nice aile ona ve beraber çalıştığı Pınar hanım'a borçlu bebeklerinin hayatını.. 700-800 gr bebkler sayesinde hayatta yaşıyor, bben yakın çevremden biliyorum..Senin bebişlerin bu haftalarda doğsa bile Gülnihal Hanım sağ salim verir kucağına o kadar eminim canım sen içini, ferah tut..Kendisi Amerikann hastanesinden 1 yıl evvel ayrılmış, ben orada olmadığına çok üzülmüştüm mesela ilk duyduğumda, allaha bin şükür ki ben prematüre seviyesini geçtim.. sen de rahat ol, hiç birşeycik olmayacak kızlarına ...

X