Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

günaydın senacığım...

sen doğumdan sonra çalışmayı düşünüyor musun Sena? bebeğe kim bakacak?kaydirigubbakcemile2

Esel den her geçen gün iyi haberler alacağımızı umuyorum, nasılsa emin ellerde hemen müdahale ederler.. ama arada bir durum raporu ver sen Esel cim merakta kalmayalım :))

günaydın senacığım...

sen doğumdan sonra çalışmayı düşünüyor musun Sena? bebeğe kim bakacak?kaydirigubbakcemile2

günaydın dünürüm,
Hayır çalışmayı düşünmüyorum, özel sektörde SSK lı olarak çalışırken daha kendi bebeğime 1-2 yıl kendim bakacağım derdim, sonra freelance çalışırken zaten otomatikman bu imkan doğdu..İşlerim yarı yarıya düştü zaten tüp bebek süreci arkasından gelen stresli hamilelik malesef negatif etkiledi..ama umurumda değil inan..Eşim allahtan destekliyor beni şimdilik maddi manevi,Allah mecbur bırakmazsa bir süre çalışmayacağım..Sonrasını da şimdiden planlayamıyorum zaten, bekleyip göreceğiz..Yaniiiii oğluma kendim bakacağım, evde her gün gelen bir yardımcımız olacak hallederiz diye inanıyorum..Nice analar kaç çocuğa tek başına bakıyor baksana ...

ay yesınler bu dunurlerı...................kız cıddı besıkkertmesı olur bunlar .................
ınş bende calışmıcam gercı uçuzle sıkıysa calışımm dımı..............carsıya bıle zor cıkarım ben ya arabama bıle kac saatte bınerım artım...............nasılsınız hatunlar........................bebışlere az kaldı

yaptık vallahi muallim cim :)))
gerçi dünürüm bana hava atıyoo benimkinin kısmeti çok falan diye ama ben dinlemeemmmmm vııınnnn der gider alırım gelinimi :)))

Sen zaten bir başarı örneği oldun, bırak çalışmayı malışmayı ızlar büyüyünce semeresini toplayacaksın pervane olucaklar etrafında ooohhh ne güzel :)) ben 38. haftaya başladım , rahim kasılması Braxton Hicks falan bekliorum ama olmuyor ya da oluyor da ben anlamıyorum, bu oğlan rahat biraz galiba içerde....geceleri de pek bir rahat uyuyoruz 1 haftadır ne iş anlamadım ben..???

tabii bakarsın hayatım, ben de bir süre kendim bakmayı düşünüyorum... annem 5 çocuk büyütmüş, zamanın evişleri de çok yoğunmuş yardımcı da yokmuş... ama dediğin gibi şartlar neyi gösterecek bilemeyiz.

kıskanmayalım... çalışın sizin de olur... tabii 3 katı çalışmalısınız o ayrı... naniknanik
senin kreş kurman gerekecek hayatım, ssk'lı işçi bile çalıştırmak zorunda kalabilirsin... delikafadulden

sena 38. haftaya adım atmışsın... dün ablamlarla konuşuyorum da bizim yiğenlerden birisi 37. haftada diğeri 35. haftada doğmuş... sen eksiklerini tamamla ne olur ne olmaz dediler.. ben daha çok var diye yan gelip yatıyordum... panikledim biranda kaydirigubbakcemile3

yanlız etrafta erkek çocuk anası da az, hep kız hep kız...

size bişi diycem dün TV de zap yaparken bir dini programa denk geldim , bir ilahiyat profesörü Kıyametin yaklaşma emarelerinden bahsediyordu..bunlardan bilinenleri dışında( yeryüzü felaketleri , açlık kıtlık kuraklık, şiddette artış vs.. derken ) 2 şeyden bahsetti vallahi dondum kaldım.. 1 tanesi kız nüfüsunda belirgin artış, erkek nüfusunun bilmem kaç katı olması diğeri de Kuran-ı Kerim in ayetlerinin silinmesi imiş...şimdi nedir ne derece doğrudur bilemem ama hurafe olmadığını varsaysak nedir bu kızlartın alametii oyyy..Yani gene mi kadın ırkına takacaklar kafayı..rahat bıraksınlar bu dinler kadınları yaaaaaa...ne çıkıyorsa zaten abuk sabuk suçlusu kadınlar...inanmıyorum ve de kızıyorum bu mantığa ben kızlar , siz ne düşünürsünüz bilemem tabi...

Günaydın kızlar.Serananescim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.ınan çok faydası oluyor.Senin oğlanın rahatı içeride iyi galiba , çıkmaya niyeti yok baksana...

herşeyimi aldım canım benim , kıyafetleri yıkandı ütülendi, benim çantama girecekler hazır, bir tek karyola içine yatak alıcam onu da haftaya alıyorum, 1 günde yatak çarşaf vs yıkarım, 38 sonunda artık yatağını da sermiş olurum diye düşünüyorum.39 dan itibaren buyursun gelsin paşam..Sanki ben 40 ı görücem gibime geliyor, zaten yarın sabah 10 da kontrolüm var, doktor ultrasona bakıp , plasentayı amniyo sıvısını rahim ağzını inceleyip bir fikir verecek bana daha var veya yaklaştı falan gibi...en samimi arkadaşımda 1 haftada gelir bu demişti hakikaten o hafta sonunda geldi oğlan mesela...ben de darısı başıma diyorum..

ama senin ailenden gelen bir genetik desteğin de olabilir, 29 içindesin belli olmaz belki ablana çekersin , elini sıkı tut sen :))

Günaydın kızlar.Serananescim verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.İnan çok faydası oluyor.Senin oğlanın rahatı içeride iyi galiba , çıkmaya niyeti yok baksana...

bir işe yarıyorsa paylaşımımız ne mutlu..
zaten niye bu topiklerde toplanıyoruz ki, değil mi ??
öperim seni de bebişini de..

senacığım haklısın profesör kötü niyetli sölememiştir, denge bozulursa düzen de bozulur elbet adamcağız onu kastetmiştir.. ama bunu yanlış yorumlayanlar olabilir.. o açıdan sakıncalı... kız çocuğuna berekettir derler ama erkek çocuk isterler ya hep... ama Allah öyle bir denge yaratmış ki... çok şükür... umarım insanlar bunun farkına varır...

inşallah inşallah...
kızı erkeği farketmez insanın, yeter ki insan olsun..
bunu bütün toplumların bütün insanlığın anlaması ve hayatını buna göre biçimlendirmesini diliyorum...

oo maşallah yaaa... mobilya işi ne oldu değiştirebildin mi kendi seçtiklerinle? sakın gerilme buna cevap yazarken.. normal doğumu bekleyeceğin için 40'ı görürsün elbet, hatta 41 bile olabiliyor, kardeşimin eşi 42. haftaya kadar doğurmamıştı sezeryanla aldılar. normal doğuramadı.
öksürmek hızlandırıyor mu bilmiyorum öyle bir etkisi varsa yandım ben... :1rolleyes:

Kizlar iyiyim cok sukur
Ama ustteki BEBEK cok hareketli oldugu icin surekli nstye bagliyolar
DOKTOR 34e kadar dayanalim diyo
Bana kalsa dayanicamda bebekler ne dusunuyo bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
Bu arada kizlar benim kiyafetler disinda hersey eksik
DOKTOR kalma derse napcam bilmiyorum
Ya esimi mothercare gonderip bugun eksikleri aldircam
Yada internetten SIPARIS vericem napiyim sizce
Simdilik oda almiyim sadece yania 2besik alicam

arkadaslar okurken dikkatimi çekti cevap yazma gereği duydum.gerçekte parmak kopartma olayı yok.sadece parmak sıkıstırma olayı var.o da her bebek arabasında olabiliyor.zaten katlama yaparken cocugun ellemiyor olması lazım.daha ayrıntılı acıklama e-bebek.com da var lütfen okuyun.

Babytwincim ben kızımın 40 ı çıkana kadar çalışmam diyorum.Sonra da adli tatil sonrasına kadar yani Eylüle kadar evden idare edeyim diyorum dosyaları ve danışmanlıkları.Arada da önemli duruşmalara giderim diyorum.Zaten yanımda da bir avukat çalıştıracağım o da diğer davalara gider diye düşünüyorum.Benim de hafta da 2 gün kadın geliyor onun olduğu günlerde de büroya uğrar işleri derler toplarım diyorum.Anlayacağın rölantide çalışacağım.Adli tatil bitiminde de bebiş 6-7 aylık olur o zman da annem bakacak diye planlıyoruz...Serananescim bizde sizi öptük kızımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…