Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

1300 mü ooooo maşallahhh iyi besliyosun, ben 28. in sonunda 1300 idim, sen 26 da falan gittiysen bayağı beslemişsin kızımızı :)))

günaydın kızlar....

herkes iyidir umarım...

doğun zamanı yaklaşıyor.... sena seni özleriz biz hem merak ederiz arada sıra yazarsın umarım...

benim de alerjik astımım var, kendimi gripten ne kadar korusam da bu alerjenlerden koruyabilmem çok zor... bir parfüm kokusu bile bünyemi alt üst edebiliyor, dün geceyi kötü geçirdim, burnum tıkandı, göğsüm yandı yatamadım, nefes alamadım, hala da açılmadı...
dua edin hastalanırsam aylarca çksürüyorum, ilacı normalde de yok zaten...

çok yorucu oluyor ve her yerim acıyor...

geceden beri sürekli kendime hasta olmicam diye telkinde bulunuyorum... ama hala tıkalıyım...

dua edin kızlar... normalde bile zor atlatıyorum, nasıl dayanırım bilmiyorum...

sabah sabah iç karartıcı bir mesaj oldu kusuruma bakmayın...:sinifsinif:

cemre ne kadar oldu acaba? Hafza'cım bence de kilosu oldukça iyi... yani benim kzıım da o kadar oldu mu şimdi? kaydirigubbakcemile2

bu arada sen ne isim koydun?

aaa kuzum bilmiyordummm , çok üzüldüm....
odaya sıcak suyum içine buğuseptil koysan işe yaramıyor mu ? ya da astıma iyi gelmez belki...ne desem bilemedim ... sıcak suyun içine bol bol limon sık iç, gripten en güzel koruyan doğal ilaç bu biz hep yaparız.. öpüşmüyorum tokalaşmıyorum artık ben kimseyle valla, istanbul a da gelmiş zaten bu domuz gribi belası ...

Ben sizlere gene gelir yazarım merak ederim bir kere.. bir kaç topikte daha cici arkadaşlarım var, onların arasında doğal hamişler artıyor süpriz bir şekilde arka arkaya , onlara da dedim ben gelirim evde bi Doruk bi ben zaten naapıcaz aylarca , elbet arada kaçarım diye kaydirigubbakcemile2

nurgül ben kayıtlarıma baktım :
22 sonu: 475 gr imiş
25 sonu:870 gr imiş
27 sonu: 1040 gr imiş,
28 sonu: 1270 gr imiş

o ara sık sık gitmişim şeker diyeti yüzünden ben kilo veriyordum korktum bu çocuk ne alemde diye de ordan biliyorum değerleri...bu rakamlara genel olarak iyi durumda ama 1 hafta önden gidiyo demişti yani % 5 daha azı da kabul edilebilir demektir ...

1300 mü ooooo maşallahhh iyi besliyosun, ben 28. in sonunda 1300 idim, sen 26 da falan gittiysen bayağı beslemişsin kızımızı :)))

benim bugün uykum açılmadı heralde yanlış anlıyorum yada yanlış yazıyorum :sinifsinif: bebişim 26 haftalarda gittiğimde 1 kilo 30 gr dı ama yinede dktr iyi demişti olması gerekenden 1 hafta ilerdeymiş... teyzeleri maşallah demi kızıma.... netten baktım bu haftalardada 1 kilo 400 gr olmalıymış bakalım ne kadar oldu bizimki yakında öğrencez hihoyyyt

teşekkürler canım eczenlerde satılan buğu seğil de doğal bitkilerle bir buğu hazırlıyorum o belki ilerlemeden geçirir...

bu durumda cemrede şuanda 900 gram civarında oalbilir, zaten 23. haftada 670 gramdı.... neden biranda kıyafetlerin daraldığı anlaşıldı... demek bu aylarda hızlı büyüme evresine giriyor...

aaa tamam canımcım şimdi oldu..1030 gayet güzel, allah tamamına erdirsin inşallah

seninki de 1 hafta ileriden gidiyor... 24 sonunda 650 civarı olması normaldir diyor kitap :))) AAAYYYYY maşallah bebişlerimize en azından sağlıklılar arkadaşlar, cılız bebiş olmayacak hiçbiri ne güzel

çok geçmiş olsun.. dikkat et kendine benimde alerjik nezlem var şu aylarda zorlamaya başladı ilaçta yok Allah yardımcımz olsun... bebeğin ismini sordun heralde babamız İSRA ismini çok istiyo bende çok beğeniyorum bakalım galiba İSRA olcak...cennet kuşu bebeğimde kızdı ona SENA ismini koycaktık okadar çok benimsemiştimki sanki doğmuş yanımda gibi hep SENA kızım diyodum... ama kısmet olmadı.. o yüzden şimdi pek isim felan söylemiyorum yine bişey olur diye korkuyorum... aslında pek alakası yok ama psikolojik işte.. ama sizler beni çok rahatlatıyorsunuz bu sefer Rabbim nasip ederde kavuşurum İSRA kızıma:Saruboceq:

aaaa bak şimdi gene böbürlenicem , Sena yı layık görmüşşün cennet kuşuna,e güzel :)))
ısra ne demek peki ilk defa duyuyorum , ismiyle yaşasın inşallahhh

çok geçmiş olsun dikkat et kendine..bendede alerjik nezle var bu aylarda zorlamaya başladı ilaçta yok Allah yardımcımz olsun babamız İSRA ismini çok istiyo bende çok beğeniyorum ALLAH izin verirse İSRA olcak.. cennet kuşumda kızdı ona SENA ismini koycaktık o kadar benimsemiştimki sanki doğmuş yanımda gibi hep SENA kızım diyodum ama kısmet olmadı...şimdide korkuyorum ismini söylemeye yine kaybederim diye aslında hiç alakası yok biliyorum ama heralde psikolojik... şimdi sizler bana çok cesaret veriyorsunuz inşllh hepimizde hayırlısıyla kavuşuruz miniklerimize :Saruboceq:

aaaa bak şimdi gene böbürlenicem , Sena yı layık görmüşşün cennet kuşuna,e güzel :)))
İsra ne demek peki ilk defa duyuyorum , ismiyle yaşasın inşallahhh

İsra gece yürüyüşü demek.. Peygamber efendimizin MİRAÇ olayını anlatan surenin de adı... hepimizinki adıyla yaşasın inşllh...ama söylemeden geçemiycem SENA ismi çok güzel SENA arkadaşım:dance:

30 sene evvel anacımla babacım da öyle düşünmüşler demek ki arkadaşım, saolasın.. ben hep memnun kaldım bu seçimden dolayı...Ama İsra bebek Sena bebekten daha şanslı daha sağlıklı daha kısmetli olacaktır eminim, sen hiç kendini yıpratma ....allah uzun ömürler versin bebişine de sana da. öperim çok

gunaydın kızlar.....................hafsa ıyısın masallah senınde az kalmış................aslında isra degılde esra denılıyo daha cıok...............ısmıyle yasasın ınş...............gece yuruyusı .............goge yukselme demek...........kuranda peygamberımızın mıraca yukselısını anlatan sure.....................
serenase sana yetıscemmmmmmm ınşşşşşşşşş................benımde arlak sonu ocak bası gıbı ınşşş beklerseler ....................baby alışverıs nasıl gıdıyoooooooooooo.....................

aayyyyy geldin mi kuzummmmm
kızların naapıooo ayy vallahi çok merak ediorum seni en az kendiminki kadar ,
hadi gel bakalım hemen peşim sıra, zaten esel de o arada doğum yapacak aralık ayı pek bir dolu maşallah 2009 u kapatırız biz bu gidişle , yılbaşı akşamı naapıcaksın diyenlere altını temizleyerek giricem herhalde diye cvp veriorum:dance:

meraba muallim... iyisin inşllh..sırayla olcak inşllh doğumlarımız..ne güzel Allahın izniyle evlerimizden bebiş sesleri gelcek... ya arkadaşlar sizinde karnınız sert mi? benimki bugünlerde baya sert....

çok saol arkadaşım..inşllh dediğin gibi olcak...birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim..Allah yardımcımz olsun:Saruboceq:

ınş serenase ...............yenı yıla sevınçle ve bebışlerle gırelım................bırı altta kıpırdıyo ıkısı ustte................cok ılgınç bı duygu üç tane..................eselde ınş ............baby daha beklıcekk desene................ınş hep beraber sevuınırız..............hafza canım benuımde karnım sert ama cok serttse bebek toplanır gıbı oluyoa dıkkat et.................

canım ya tehlikeli bişeymidir? ama karnımın geneli öyle... bebek pek toplanır gibi olmuyo ama bu gidişimde doktra sorayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…