ah canım sen bebişin kilosunu sordun heralde bende kendimi anladımkaydirigubbakcemile3 bebiş en son gittiğimde 1 30 du dktr çok iyi dedi kasım başı yine gidicem bakalım kaç olmuş..benim kız heralde biraz tontiş olcaka.s
1300 mü ooooo maşallahhh iyi besliyosun, ben 28. in sonunda 1300 idim, sen 26 da falan gittiysen bayağı beslemişsin kızımızı :)))
benim bugün uykum açılmadı heralde yanlış anlıyorum yada yanlış yazıyorum :sinifsinif: bebişim 26 haftalarda gittiğimde 1 kilo 30 gr dı ama yinede dktr iyi demişti olması gerekenden 1 hafta ilerdeymiş...teyzeleri maşallah demi kızıma.... netten baktım bu haftalardada 1 kilo 400 gr olmalıymış bakalım ne kadar oldu bizimki yakında öğrencez hihoyyyt
teşekkürler canım eczenlerde satılan buğu seğil de doğal bitkilerle bir buğu hazırlıyorum o belki ilerlemeden geçirir...
bu durumda cemrede şuanda 900 gram civarında oalbilir, zaten 23. haftada 670 gramdı.... neden biranda kıyafetlerin daraldığı anlaşıldı... demek bu aylarda hızlı büyüme evresine giriyor...
günaydın kızlar....
herkes iyidir umarım...
doğun zamanı yaklaşıyor.... sena seni özleriz biz hem merak ederiz arada sıra yazarsın umarım...
benim de alerjik astımım var, kendimi gripten ne kadar korusam da bu alerjenlerden koruyabilmem çok zor... bir parfüm kokusu bile bünyemi alt üst edebiliyor, dün geceyi kötü geçirdim, burnum tıkandı, göğsüm yandı yatamadım, nefes alamadım, hala da açılmadı...
dua edin hastalanırsam aylarca çksürüyorum, ilacı normalde de yok zaten...
çok yorucu oluyor ve her yerim acıyor...
geceden beri sürekli kendime hasta olmicam diye telkinde bulunuyorum... ama hala tıkalıyım...
dua edin kızlar... normalde bile zor atlatıyorum, nasıl dayanırım bilmiyorum...
sabah sabah iç karartıcı bir mesaj oldu kusuruma bakmayın...:sinifsinif:
günaydın kızlar....
herkes iyidir umarım...
doğun zamanı yaklaşıyor.... sena seni özleriz biz hem merak ederiz arada sıra yazarsın umarım...
benim de alerjik astımım var, kendimi gripten ne kadar korusam da bu alerjenlerden koruyabilmem çok zor... bir parfüm kokusu bile bünyemi alt üst edebiliyor, dün geceyi kötü geçirdim, burnum tıkandı, göğsüm yandı yatamadım, nefes alamadım, hala da açılmadı...
dua edin hastalanırsam aylarca çksürüyorum, ilacı normalde de yok zaten...
çok yorucu oluyor ve her yerim acıyor...
geceden beri sürekli kendime hasta olmicam diye telkinde bulunuyorum... ama hala tıkalıyım...
dua edin kızlar... normalde bile zor atlatıyorum, nasıl dayanırım bilmiyorum...
sabah sabah iç karartıcı bir mesaj oldu kusuruma bakmayın...:sinifsinif:
aaaa bak şimdi gene böbürlenicem , Sena yı layık görmüşşün cennet kuşuna,e güzel :)))
İsra ne demek peki ilk defa duyuyorum , ismiyle yaşasın inşallahhh
İsra gece yürüyüşü demek.. Peygamber efendimizin MİRAÇ olayını anlatan surenin de adı... hepimizinki adıyla yaşasın inşllh...ama söylemeden geçemiycem SENA ismi çok güzel SENA arkadaşım:dance:
gunaydın kızlar.....................hafsa ıyısın masallah senınde az kalmış................aslında isra degılde esra denılıyo daha cıok...............ısmıyle yasasın ınş...............gece yuruyusı .............goge yukselme demek...........kuranda peygamberımızın mıraca yukselısını anlatan sure.....................
serenase sana yetıscemmmmmmm ınşşşşşşşşş................benımde arlak sonu ocak bası gıbı ınşşş beklerseler ....................baby alışverıs nasıl gıdıyoooooooooooo.....................
gunaydın kızlar.....................hafsa ıyısın masallah senınde az kalmış................aslında isra degılde esra denılıyo daha cıok...............ısmıyle yasasın ınş...............gece yuruyusı .............goge yukselme demek...........kuranda peygamberımızın mıraca yukselısını anlatan sure.....................
serenase sana yetıscemmmmmmm ınşşşşşşşşş................benımde arlak sonu ocak bası gıbı ınşşş beklerseler ....................baby alışverıs nasıl gıdıyoooooooooooo.....................
30 sene evvel anacımla babacım da öyle düşünmüşler demek ki arkadaşım, saolasın.. ben hep memnun kaldım bu seçimden dolayı...Ama İsra bebek Sena bebekten daha şanslı daha sağlıklı daha kısmetli olacaktır eminim, sen hiç kendini yıpratma ....allah uzun ömürler versin bebişine de sana da. öperim çok
ınş serenase ...............yenı yıla sevınçle ve bebışlerle gırelım................bırı altta kıpırdıyo ıkısı ustte................cok ılgınç bı duygu üç tane..................eselde ınş ............baby daha beklıcekk desene................ınş hep beraber sevuınırız..............hafza canım benuımde karnım sert ama cok serttse bebek toplanır gıbı oluyoa dıkkat et.................