- 18 Haziran 2008
- 13.668
- 30
- 55
serenanes... esel... baby....güzel dilek ve düşünceleriniz için hepinize çok teşekkür ederim....bebişlerimizle mutlu günleri hep birlikte görürüz inşllh....aranızda olmak çok çok güzel... Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin.......az önce tv de bir program izledim hamileler son 3 ayda bol sıvı tüketmelilermiş.... vücut süt yapmaya bu aylarda hazırlanıyormuş....doğuma hazırlık olsun diye....bilginize
günaydın kızlar hepinize, ben hastayım, çok ağır bir grip gibi... saçma sapan bir parfüm kokusunun yok açtığına bakın... malesef kaçamadım bu illetten... keşke ben de grip olsam normal insanlar gibi... 10-15 günde iyileşirim. bakalım ne kadar sürecek... :bbo:
süpersin canım, bol bol su içelim bu durumda, ben bir de emzirme atleti giymeye başladım, çok rahat, göğüslerin rahat etmesi de önemliymiş süt kanallarımızın gelişmesi için. valla hem ben çok rahat ettim hem de süt kanallarım... hihoyyyt
günaydınnnnnnnnnn anneler ve bebişlerrr
nurgülcüm geçmiş olsun canım dikkat et.
burun tıkanıklığına şu okyanus sularından kullansan
bende emzirme sütyeninin penyesini aldım kızlar çok rahatkaydirigubbakcemile3
canım daha önce aldıklarım böyle değildi rahat edemedim
markasını vereyim ona bak bella donna
yok canım normal grip olsam 10-15 gün sürer... benimki en az 1.5 ay sürüyor malesef...fisfisfis
bella donna okkk
gebe mağazasında falan mı buldun ?
merhaba arkadaşlar.nihayet evimdeyim.şimdi merakla sonucumu bekliyorum.3 tane birinci kalite embiriyo transfer edildi.biri 10 diğer ikisi 8 hücreye bölünmüşlerdi.çok heyecanlı bir bekleyiş.inanın okuyordum ama yaşayınca sizleri daha iyi anlıyorum.çok zor bir süreç.rabbim isteyen herkese anne olmayı nasib etsin.31 ekimde test yapıyoruz.inşallah bir aksilik çıkmaz ve bende mutluluk haberlerimi paylaşırım.hepinize dualarınız için çok teşekür ederim.ayyy bu ilaçlar herşeye ağlatıyor beni.