herkese merhaba, özge ben. kasım ayında tüp bebek yaptıracağım. hersey hazır bir tek hangi klinikte yaptıracagıma karar veremedim ve kafayı yedim. anatolia, hş ve maya arasında gidip gidip geliyorum. sonra aklıma kk geldi. bir bakayım kimi öneriyorlar diye dedim. bakmasamıydım acaba diyorum şuanda. ... klinik araştırması yapayım derken kendimi bu başlıkta buldum. babytwin bunun sorumlusu sensin :) şuan saat sabahın 5:25'i. ee kolay olmadı 130 sayfayı okumak. babytwini takip edeyim derken hepinizle tanıştım sanki. çok sıcak çok içten ve cok olumlu insanlarsınız. sizlerle tanışmayı cok isterdim. hamile kalan herkesi toplu olarak tebrik ediyorum. allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı evlatlar versin insallah. sizler adına cok sevindim. benim gibi henüz cocugu olmayanlara da tez zamanda versin allah. kendi adıma bu tez zamanın da kasım ayı olmasını diliyorum. beni tanımıyorsunuz biliyorum ama tüp bebek yaptırmış anneler olarak enazından neler çektiğimi, duygularımı tahmin edersiniz. buyüzden beni anlayacak yanımda olacak, destek verecek sizler gibi insanlara cok ihtiyac duyuyorum. hep olumsuzluklardan bıktım belki sizden güç alırım. işte beni yanımasanız da yanımda olmanızı rica edeceğim. ayrıca size de danışayım, ankarada hangi tüp bebek merkezine gideyim şimdi? muhtemelen maya diyeceksiniz ama hş klinik nasıl acaba. cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. sabahın bes bucugu oldu ayrıca ben ne yapacagım şimdi :))?