Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

yok canım zaten sert karnımız toplanma yoksa muhım degıl.............hıç telaş etme.............zaten sıkıntılı donemı atlattın korkma...............sana öle gelıyooo............cok ıyı herseyyy................ama sorarsın dr a

hafza cım bende de oluyor , hele ki yemek yedikten sonra...
hatta toplanma hissi de seyrek de olsa bazen oluyor, beni NST ye yatırdlar ve hafif kasılmalar tespit bile ettiler ama ben umursamıyorum artık, naapıyım 34 bitti bugün , allah neyi nasip ederse o olacak.. kafama takınca sinirim bozuluyr uykusuz kalıyorum.. ben de boşverdim oğlan 2 kg geçti diye böyle oldum galiba ..delikafadulden

selam canim ilk öncelikle büyük gecmis olsun ,allah daha kötü hastaliklardan esirgesin,insallah en kisa zamanda düzelirsin canim kedine ve cemreye iyi bak canim öpüldünüz opuyorumnanaktan

Hafza selam, üzüldüm cennet kuşun için... yaralarını deşmek istemem ama merak ettim kaç aylıkken kaybettin? ısra değişik bir isimmiş... Allah size bağışlasın... bence 28. hafta güzel bir hafta, korkmana gerek yok...

karındaki setleşme geçen gün bende de oldu, yediklerinden oluyor olabilir, özellikle gaz yapan şeylerden uzak dur... gittikçe yer daralıyor midede...

geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar...

asumancığım sana da teşekkürler... sen nasılsın?

ilk bebişimi kaybedeli iki yıl oldu...31 haftada doğdu...1 hafta yoğun bakımda yaşadı...doğduğu gün doğduğu saatlerde kaybettim ... 1 hafta tutunabildi miniğim... o zamanlar dünya durmuştu sanki benim için...bi daha asla bebek istemem diyodum....ama derdi veren Rabbim sabrınıda veriyo...şimdi kardeşini bekliyorum...Allahım İsra mı sağlıkla verir inşllh...:Saruboceq:

allah zamanla her acıyı tamamen unutturmasa da insaın kalbinde bir köşeye gömüyor hafza... şimdi minik kızın umarım sana ömrün boyunca arkadaşlık eder, hayırlı bir evlat olur...

doğal yolla mı hamile kaldın tüp bebekle mi hafza?

ben ikisindede doğal yolla kaldım...bende rahim ağzı kısalığı çıktı netten araştırırken bu kulübü buldum tesadüfen baktım burda hamişler var hemen üye oldum...sizlerle yazışmaya başladım....burda sanırım herkes birbirini çok iyi anladığı için çok güzel bir iletişim var...hihoyyyt

kızlarr ne güzel herkes doğumdan konuşmaya başladı
muallimle ikimiz senaya yetişiriz inşallah nurgulüm sen biraz daha sabredeceksinkaydirigubbakcemile2
ben tombik bebekleri çok severim ama malesef benimkilerin tombik olma şansları biraz az
22.haftada 414gr 467gr olmuşlardı
şimdi çok merak ediyorum ne kadar oldular
3 kasımda randevu aldım inşallah.
bu arada benim karnım da çok sert kızlar
doktor şaşırdı hatta çok gergin diye
ama bebeklerin ve suyun durumu iyi olunca önemsemedi
nstye alayım dedi onada gitmek nasip olmadı
ama görseniz 1 aydır annemdeyim ilk görenler şimdiki halime şaşırıyor
1 ayda böyle olurmu insan diyekaydirigubbakcemile
ama bacaklarımda ve vucudumda cok şişlik yok sadece kardım büyük:dance:

geçmiş bir acının üstünden ne desek boş..
allah karnındaki evladını sana bağışlasın,
düşünmeyelim de konuşmayalım da geçmişi,
malesef herşey insan için ve zaman akıp gidiyor...

sen takma kafana esel cim
tombiş olsalar taşımak da çok daha zor olur,
sağlıklılar ya önemli olan bu...

sena haklı hafzacım gecmişi düşünüp kendinide bebeğinide üzme artık
diğer bebeğinde cennette seni bekliyor ne güzel
allah bebebiğine ve sana uzun ömür versin

eselciğim haftasına göre gayet normal kiloları, üstelik sen ikiz bebek bekliyorsun. benim de o haftalarda o civardaydı... sen takma kafana...

kızlar ben sona kalacağım ama siz doğuracaksınız inşallah sağ salim ben hepinizin tecrübelerinden yaralanacağım... :icecream:

ne iyi yaptın hafza, aramıza tekrardan hoş geldin, iyi ki varsın... :lepi:

Kızlar merhaba.Size bir şey soracağım Ayrıntılı ultrasonda karından mı bakılıyor?

serenanes... esel... baby....güzel dilek ve düşünceleriniz için hepinize çok teşekkür ederim....bebişlerimizle mutlu günleri hep birlikte görürüz inşllh....aranızda olmak çok çok güzel... Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin....... az önce tv de bir program izledim hamileler son 3 ayda bol sıvı tüketmelilermiş.... vücut süt yapmaya bu aylarda hazırlanıyormuş....doğuma hazırlık olsun diye....bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…