- 18 Haziran 2008
- 13.668
- 30
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar....
herkes iyidir umarım...
doğun zamanı yaklaşıyor.... sena seni özleriz biz hem merak ederiz arada sıra yazarsın umarım...
benim de alerjik astımım var, kendimi gripten ne kadar korusam da bu alerjenlerden koruyabilmem çok zor... bir parfüm kokusu bile bünyemi alt üst edebiliyor, dün geceyi kötü geçirdim, burnum tıkandı, göğsüm yandı yatamadım, nefes alamadım, hala da açılmadı...
dua edin hastalanırsam aylarca çksürüyorum, ilacı normalde de yok zaten...
çok yorucu oluyor ve her yerim acıyor...
geceden beri sürekli kendime hasta olmicam diye telkinde bulunuyorum... ama hala tıkalıyım...
dua edin kızlar... normalde bile zor atlatıyorum, nasıl dayanırım bilmiyorum...
sabah sabah iç karartıcı bir mesaj oldu kusuruma bakmayın...:sinifsinif:
Hafza selam, üzüldüm cennet kuşun için... yaralarını deşmek istemem ama merak ettim kaç aylıkken kaybettin? İsra değişik bir isimmiş... Allah size bağışlasın... bence 28. hafta güzel bir hafta, korkmana gerek yok...
karındaki setleşme geçen gün bende de oldu, yediklerinden oluyor olabilir, özellikle gaz yapan şeylerden uzak dur... gittikçe yer daralıyor midede...
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar...
asumancığım sana da teşekkürler... sen nasılsın?[/QUO ilk bebişimi kaybedeli 2 yıl oldu.. artık alıştım şimdi Allah kısmet ederse kardeşi olcak inşllh...31 haftada doğdu yani kocaman bebekti...1 hafta yoğun bakımda yaşadı...doğduğu gün doğduğu saatlerdede kaybettim...tek sorun erken olması değildi biraz sağlık sorunları oluştu miniğim daha fazla tutunamadı doktorlarda hiç şans vermedi...o zamanlar dünya durdu sanmıştım...bi daha asla bebek istemem onu unutamam diyodum...ama dert veren Rabbim dermanınıda veriyo şimdi kardeşini bekliyorum....Allah İsra kızımı sağlıkla verir inşllh....:Saruboceq:
Hafza selam, üzüldüm cennet kuşun için... yaralarını deşmek istemem ama merak ettim kaç aylıkken kaybettin? İsra değişik bir isimmiş... Allah size bağışlasın... bence 28. hafta güzel bir hafta, korkmana gerek yok...
karındaki setleşme geçen gün bende de oldu, yediklerinden oluyor olabilir, özellikle gaz yapan şeylerden uzak dur... gittikçe yer daralıyor midede...
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler kızlar...
asumancığım sana da teşekkürler... sen nasılsın?
doğal yolla mı hamile kaldın tüp bebekle mi hafza?
ilk bebişimi kaybedeli iki yıl oldu...31 haftada doğdu...1 hafta yoğun bakımda yaşadı...doğduğu gün doğduğu saatlerde kaybettim ... 1 hafta tutunabildi miniğim... o zamanlar dünya durmuştu sanki benim için...bi daha asla bebek istemem diyodum....ama derdi veren Rabbim sabrınıda veriyo...şimdi kardeşini bekliyorum...Allahım İsra mı sağlıkla verir inşllh...:Saruboceq:
kızlarr ne güzel herkes doğumdan konuşmaya başladı
muallimle ikimiz senaya yetişiriz inşallah nurgulüm sen biraz daha sabredeceksinkaydirigubbakcemile2
ben tombik bebekleri çok severim ama malesef benimkilerin tombik olma şansları biraz az
22.haftada 414gr 467gr olmuşlardı
şimdi çok merak ediyorum ne kadar oldular
3 kasımda randevu aldım inşallah.
bu arada benim karnım da çok sert kızlar
doktor şaşırdı hatta çok gergin diye
ama bebeklerin ve suyun durumu iyi olunca önemsemedi
nstye alayım dedi onada gitmek nasip olmadı
ama görseniz 1 aydır annemdeyim ilk görenler şimdiki halime şaşırıyor
1 ayda böyle olurmu insan diyekaydirigubbakcemile
ama bacaklarımda ve vucudumda cok şişlik yok sadece kardım büyük:dance:
geçmiş bir acının üstünden ne desek boş..
allah karnındaki evladını sana bağışlasın,
düşünmeyelim de konuşmayalım da geçmişi,
malesef herşey insan için ve zaman akıp gidiyor...
ben ikisindede doğal yolla kaldım...bende rahim ağzı kısalığı çıktı netten araştırırken bu kulübü buldum tesadüfen baktım burda hamişler var hemen üye oldum...sizlerle yazışmaya başladım....burda sanırım herkes birbirini çok iyi anladığı için çok güzel bir iletişim var...hihoyyyt