diğer topikte arkadaşlar benim için meryem ve fetih surelerini okumaya başladılar onlarında 41 tamamlanması gerekiyormuş...şuan her ikisindende 26 tane kaldı allah rızası için okumak isteyenler bana özelden sayılarıyla beraber yazsınlar..sizler hamilesiniz sizlerin duası daha çabuk kabul olurmuş ...bizler için çok çok dua edin arkadaşlar....
arkadaşlar merhaba.yarın transferim gerçekleşiyor.4 tane embiriyo oluşmuş.şu an labaratuvarda beni bekliyorlar.şu ana kadar herşey çok güzel gitti.bundan sonrada iyi gider inşallah.güzel haberlerle karşınıza gelmek nasib olur inşallah.çok heyecanlıyım.dualarınızı eksik etmeyin lütfen.allahım isteyen herkese anne olmayı nasib etsin inşallah.
idilciğim hoşgeldin canım, ben iyiyim kızım da iyi... hızla büyüyor... maşallah, sen nasılsın canım daha iyisin umarım... zaman herşeye çare...
evet şimdilik normal eidural diye ilerliyorum ama 2-3 hafta sonra netleşecek gibi, 36-37. haftalada yani...çok ilginç ya, neden etki etmemiş acaba? doktoru bir açıklama yapmış mı canım? yapış , çok küçük bir yüzdeyle bazı bünyelerde bu şekilde ret durumu olurmuş, bu da bizim kıza denk geldi anlayacağın....
sen düşünme böyle şeyler, herşey kısmet demek ki, o günü ne kadar planlasak da başa geleni çekeceğiz... sen normal epidural mi düşünüyorsun şimdi?
selam kizlar,nasilsiniz ?bebislerimiz nasil? allah hepinizin yardimcisi olsun insallah sorunsuz ,agrisiz güzel bi sekilde bebislerinizi alirsiniz kucaklariniza,biz olmayanlarada , allah en kisa zamanda versin bebislerimizi...
selam kizlar,nasilsiniz ?bebislerimiz nasil? allah hepinizin yardimcisi olsun insallah sorunsuz ,agrisiz güzel bi sekilde bebislerinizi alirsiniz kucaklariniza,biz olmayanlarada , allah en kisa zamanda versin bebislerimizi...
maşallaaahh :)iyiyim canım daha iyiyim artık atlattım sayılır ama henüz yeni bi denemeyi göze alamıyorum hayırlısı kısmet ne zamana bakalım..öpüyorum çook