Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Senecığım sana bir şey soracağım bayadır hep unutuyorum... senden gelen listede "bebek yorgani 1 yasindan sonra kullaniliyor, yastik ise 6 aydan sonra kullanilabilir" yazıyor. bu doğru mu canım... yastığı anladım da bizimkiler kış çocuğu yorgansız üşümezler mi? biliyorsan bi aydınlatıver kardeş... çok öpüyorum... opuyorumnanaktan

tatlım, yorgan kavramını sormuştum.. bebekler 6 alıkken falan iyice hareketlenip yatak içinde dönmeye yuvarlanmaya emekleme başlayabiliyormuş.. bu esnada içine yorgan geçirilmiş nevresimlere dolanma ihtimalleri var, uyku esnasında nefessiz kalmasınlar veya yrganın ağırlığı altında kalmasınlar diye böyle bir uyarı yaptılar.. naapıcaz dersen tüm arkadaşlarımdan da gördüğüm mothercare ve vb bir sürü yerde var olan polar battaniyeler, zaten oda ısısını 22-24 derecede sabit tutabilirsen kışın , o polar battaniyeler yetiyor, gerekirse 2 adet üst üste örterz..

tamamdır canım mantıklı tabii, bana da ağır gelir organlarını mı zedeler gibi bir his oluşmuştu... ısıtırız artık bir şekilde bebişi... :lepi: :hulya:

babycım ınşş ıyıyım............sımdılık bı sıkayetım yok tedırgınlık var tabı ınş bı ay daha dayanırsam ben zaten 32 33 gıbı doguma gıderım .............daha hazırlık yapmadım........ınş bıkac hafta sonra...........bebekler ıçın mınık hazır yorganlar var onlar cok rahat nevresımn gecırmeye gerek yok......gecırılsede ucu ıyıce dıkılır ıçıne gırmesı ımkansız yanı..........sız neler aldınız

ayy ne güzel benden neredeyse 2 ay önce doğacak kızların... benim kızın ablası olacaklar... dün kafam karıştı benim: 5 tane de dondurma bebek var... onlar kızımın ikizleri aslında... biyolojik olarak yaşları aynı.. ama hayatları bir süreliğine dondurulmuş... çok ilginç geldi böyle düşününce... aslında aynı gün aynı saatte çıktılar yola... kaydirigubbakcemile2

doğar doğmaz birini görevlendir bize foto gönder muallim tamam mı? inşallah sağlıklı doğsunlar, hastanede kalmaya gerek kalmasın... :Saruboceq:

Sanırım sen sena ile aynı zamanlarda doğuracaksın, sonra da esel doğurur... en son da ben... :lepi:

daha biz de birşey almadık canım, ama hediyeler gelmeye başladı kızıma... ben araştırdım baya, artık almak kaldı... ben de acele etmiyorum... ama ilk beşiğini alacağız sanırım, en önemlisi o... gerisi kolay nasılsa... :icecream:

kendinize iyi bakın... sen okula gidiyor musun bu arada? ya da gidebiliyor musun? ben çalışmaya devam... -tatlicadiarzu-

canım sen 24. haftanda isen 1 ay daha degil de 2 ay dayanman lazım değil mi 32- 33 e ??? kafam karıştı ..o zaman benden sonra yok takvimin yanlış ise benle aynı anda gidicen demektir :)))))) aman dkkat et bebişlere orda kalsınlar kalabildikleri kadar ...

kızlar ya bende heyecanlanmaya başladım:sinifsinif:
ben biraz fazla alışveriş yaptım sanırım
anane teyze birde kendim derken 4er takım hastane çıkışı olmuşakannehir
eşim yurtdışına cıkmıştı ordan almış elbise mont falan
battaniyeler takımlar bir sürü oldu abartıyomuyum bilmiyorum:hulya:
annemin komşuları bile yeleklere başlamışlar şimdidenzemuszemus
almaya başlayınca arkası gelmiyor muallimcim allah yardımcın olsun hersey 3 tane
sena ve nurgülcüm bi yandan şanlısınız tek tek almak daha kolaykaydirigubbakcemile3
ben herşeyden 2 tane 2tane alınca herşey çokmuş gibi oluyo...kaydirigubbakcemile2

olsun canım, çok olsun bin bereketle geri gelsinler harcadıkların inşallah... kızlara feda olsun... sen onları keyifle sağlıkla neşeyle giydireceksin onu düşün kaydirigubbakcemile2

canım bır ay derken 30 u bulayım demek ıstedım ınşşş ıkı ay tabı var..................yanı tehlıke bı ay sonra baya gececek benım ıcın..................ınş once senı gorucez serenase ...................

Haa ok anladım anacım.. Hayırlısı ıle bakalım bır gelsın de o gÜnler allahımın ıznıyle...

herkese merhaba, özge ben. kasım ayında tüp bebek yaptıracağım. hersey hazır bir tek hangi klinikte yaptıracagıma karar veremedim ve kafayı yedim. anatolia, hş ve maya arasında gidip gidip geliyorum. sonra aklıma kk geldi. bir bakayım kimi öneriyorlar diye dedim. bakmasamıydım acaba diyorum şuanda. ... klinik araştırması yapayım derken kendimi bu başlıkta buldum. babytwin bunun sorumlusu sensin :) şuan saat sabahın 5:25'i. ee kolay olmadı 130 sayfayı okumak. babytwini takip edeyim derken hepinizle tanıştım sanki. çok sıcak çok içten ve cok olumlu insanlarsınız. sizlerle tanışmayı cok isterdim. hamile kalan herkesi toplu olarak tebrik ediyorum. allah analı babalı büyütsün, sağlıklı hayırlı evlatlar versin insallah. sizler adına cok sevindim. benim gibi henüz cocugu olmayanlara da tez zamanda versin allah. kendi adıma bu tez zamanın da kasım ayı olmasını diliyorum. beni tanımıyorsunuz biliyorum ama tüp bebek yaptırmış anneler olarak enazından neler çektiğimi, duygularımı tahmin edersiniz. buyüzden beni anlayacak yanımda olacak, destek verecek sizler gibi insanlara cok ihtiyac duyuyorum. hep olumsuzluklardan bıktım belki sizden güç alırım. işte beni yanımasanız da yanımda olmanızı rica edeceğim. ayrıca size de danışayım, ankarada hangi tüp bebek merkezine gideyim şimdi? muhtemelen maya diyeceksiniz ama hş klinik nasıl acaba. cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum. sabahın bes bucugu oldu ayrıca ben ne yapacagım şimdi :))?

hoşgeldin ve de günaydın,
Sabahın 5 inde tanışamadık ama açığı kapatırız, elbette seni anlamak ve senin geçtiğin - geçecegin yollardan dolayı sana destek olmak için elimizden geleni yaparız. Dediğin gibi bunu yaşamayan tam olarak bilemez... Tedavin şimdiden hayırlı olsun inşallah ilk denemende sonuca ulaşırsın, ben Ist da yaptırdım bu yüzden tedavi önerisi veremem sana ama çoğunluk Maya diyecektr burda :))) Ben Kasım sonu- Aralık başı gibi doğuma gidiyorum , o tarihten sonra belki eskisi kadar sık olamayabilirim , ama şimdiden herşeyin gönlüne göre ve de hayırlı olmasını diyorum canım.Allah yolunu açık etsin , üzmesin bundan sonra seni...

günaydın hafza cım, biz iyiyiz sen n alemdesin bakiiim ???
29. haftadasın riskli dönemleri geride bırakıyorsun sen de ne güzel...
ne kadar oldu bebişşş ağırlaştı mı :)))

merhaba, günaydın Allah yardımcın olsun inşllh herşey istediğin gibi olur.... sende en kısa zamanda bebişine kavuşursun:Saruboceq:

bende iyiyim çok şükür...dediğin gibi tehlikeli zamanlarım geçiyo inşllh..artık ağırlaşmaya başladım yavaş yavaş.. sabırla bekliyorum bebişimi sağlıkla gelir inşllh hepside:Saruboceq: sen kasım gibi yazmışşın doğumu bir aksilik olmassa senden sonrada benim galiba aralık ortası olur dedi doktr hayırlısı bakalım... senin oğlan bizim kızların abisi olcak inşllh hihoyyyt

ah canım sen bebişin kilosunu sordun heralde bende kendimi anladımkaydirigubbakcemile3 bebiş en son gittiğimde 1 30 du dktr çok iyi dedi kasım başı yine gidicem bakalım kaç olmuş..benim kız heralde biraz tontiş olcaka.s

leftere, hoşgeldin aramıza...

sabırla okumuşsun gerçekten... kutlarım seni...

inşallah çıktığın bu yolculukda mutlu sona erişirsin... güzel dileklerin için de teşekkür ediyoruz...

ben maya ile ilgili izlenimlerimi ve ne yaşadıysam onu yazdım...

bence sen öncelikle bir klinikten ne beklediğini iyi belirle ve bu gözle her üç klinik ile de görüş...

sonra da kararını yine kendin ver...

ben herhangi bir tüp bebek merkezi ile tedavimle ilgili görüşmedim... ilk Maya'yı tanıdım ve orada yaptırdım ve memnun kaldım... aradığım şeyi bulmuştum...

umarım sen de bulursun.... ama merkezlere eşinle birlikte git mutlaka yalnız gitme...

her zaman her konuda bize danışabilirsin...

sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…