testim negatf çıktı.......sinirlerim bozuk ...bir posta ağladım önce sonra geldim size de haber vereyim:teytey:..allahım başka dertle sınamasın inşallah..
testim negatf çıktı.......sinirlerim bozuk ...bir posta ağladım önce sonra geldim size de haber vereyim:teytey:..allahım başka dertle sınamasın inşallah..
senacım cok gecmiş olsun canım..neyseki güzel sonuçla attlattınız sen ve oğlun
kızlar neler yapıyosunuz nasıl gidiyor
nurgülcüm bende dün 2 tabak kısır yedim
kaydirigubbakcemile3 zaten bu aralar her şeyi iki tabak yiyorum anca doyuyorum
bana yemek yemem konusunda ısrar ederlerdi
şimdi ablam patlıcan artık yeter diyodelikafadulden
benim karnım şimdiden 8 aylık gibi oldu valla sizinkiler nasıl
ablamın 9.ayında giydiği kıyafetler bana olmuyorkaydirigubbakcemile3
bu arada ilk çatlaklarımı göğüslerimde gördüm kızlar:sinifsinif:
karnımda şimdilik bişey yokkaydirigubbakcemile2
sizde durumlar nasıl vardı çatlayan patlayannaniknanik
gfunaydın kızlar........................eselcım babıy serenase.....................ıyı bakın kendınıze
hafsa baby.................ıyıyım canlarım ınşşş 30 ları sabırla beklıyorum.............ınş............babycım kızlarım ıyı ınşşşşşşşşşş kucagımıza nasıp olurlar hepimızın...............serenaseye sevındım ınş hersey guzel olur sıkıntısız.....................hafsa senın serkaj varmıydı
hafsa baby.................ıyıyım canlarım ınşşş 30 ları sabırla beklıyorum.............ınş............babycım kızlarım ıyı ınşşşşşşşşşş kucagımıza nasıp olurlar hepimızın...............serenaseye sevındım ınş hersey guzel olur sıkıntısız.....................hafsa senın serkaj varmıydı
nurgülcüm sen beni bi görsen ne cirozluğum kaldı ne zayıflığımkaydirigubbakcemile3
ne senii ben baya baya tombiş oldummkaydirigubbakcemile2
ama hep diyodum bebğim olsunda şişko olmaya razıyım diye öylede oldu
valla hiç takmıyorum kiloyu zemuszemus
gayet rahatım hoşuma bile gidiyor
muallim sen ne durumdasın 3kızlaaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
serenanes kilon çok güzelmiş maşallah doğumdan sonrada hemen eski haline dönersin... ben 28+1 deyim 6 kilo aldım benimkide fena sayılmaz heralde hihoyyyt ama heralde artık bayağı alırım evde yat yat canım sıkılıyo bişeyler yemek istiyorum:bbo: dediğiniz gibi benimde göğüsler fena büyüdü resmen evrim geçiriyoruzsırnaşık şey çatlak içinde bitkisel bir yağ kullanıyorum ara sıra göğüslerimede sürüyorum umarım çatlayıp çirkin olmazlarzemuszemuskızlar hepinize teşekkürler, evet rahatladım, kaslarım bile gevşedi allah inandırsın ...
bana kiloyu hiç sormayın , sıkı şeker diyeti yüzünden ne kilo alması geri verdim.
33. haftam bitiyor 7,5 kilodayım ( ebru şallı ya rakibim fit doğurucam :sm_cool:)
ama gögüslerim büyüdü, sonra üstlerinde gayet koyu renk belirgin damarlar çıktı,
çatlağım yok fazla kilo almadığım içinmiş bir de hergün Mustela çatlak kremi sürüyorum düzenli.
doktorum normal doğum dedi ayrıca sevindim, 36. haftaya kadar konuşmaya bile gerek yok,
o haftadan sonra bakalm duruma dedi, bebek çok iri değilse ve anatomim uygunsa normal yaparız dedi..
ee hani tüp bebek - riske atmayalım lafları falan dedim.. herkese uygun olacak diye bir şey yok,
durumun müsaitse niye kesip biçelim seni durduk yerde dedi, 1 kere daha sevdim adamı :teytey:
evet canım haklısın 33 bitiyor 34 e geldik,inan bu haftalarda değişik bir psikoloji de yaşıyor Nurgül, habire şöyle düşünüyorsun yok bilmem kaç kg oldu allah korusun çıksa aniden küvöz var yaşar,, yaşam sınırını geçtik falan diye...allah mecbur bırakmasın ama rahatlıyorsun ne yalan söyleyeyim...
bebiş de 2170 gram olmuş iyi mi.. ben burda eriyip iğne iğliğe talim ederken küçük sıpa göbek büyütüyor...maşallah diorum kendisine zaten...
doğumunda inşllh hayırlısıyla sağlıkla olur :Saruboceq: sen o haftaları atlattın darısı başımıza şimdi bende bir gün bitince şükrediyorum bugünde doğmadı diyeAllah yardımcımız olsun!
canım hafza senin kaçıncı hafta oldu? bu arada takvimin bozuk mu? 3 gün gözüküyor??? sefgiler... kaydirigubbakcemile2
serenanes kilon çok güzelmiş maşallah doğumdan sonrada hemen eski haline dönersin... ben 28+1 deyim 6 kilo aldım benimkide fena sayılmaz heralde hihoyyyt ama heralde artık bayağı alırım evde yat yat canım sıkılıyo bişeyler yemek istiyorum:bbo: dediğiniz gibi benimde göğüsler fena büyüdü resmen evrim geçiriyoruzsırnaşık şey çatlak içinde bitkisel bir yağ kullanıyorum ara sıra göğüslerimede sürüyorum umarım çatlayıp çirkin olmazlarzemuszemus
doğumunda inşllh hayırlısıyla sağlıkla olur :Saruboceq: sen o haftaları atlattın darısı başımıza şimdi bende bir gün bitince şükrediyorum bugünde doğmadı diyeAllah yardımcımız olsun!
Senacığım, senin bu kadar az kilo alman bebeğin bu kadar sağlıklı ve iyi kiloda olması gerçekten süper... :lepi: maşallah diyelim...hele normal doğum da düşünüyor doktorunuz... daha ne istersin... bak güzel şeyler de oluyor... şükredelim... :Saruboceq:
kızlar ben çatlaklar için bebe yağı sürüyorum, başta ben de mustelanın kremi ile kulandım ama artık sadece bebe yağı sürüyorum, hele badem yağlı bebe yağı bulabilirseniz daha iyi.. ben şuan papatya özlü kullanıyorum... çok memnunum herhangi bir çatlak yok... duştan sonra ıslak vücuda uygulanıyor... pahalı kremlere gerek yok dediler sorduklarım en iyisi bebe yağıymış... tavsiye ederim...:icecream:
günaydın baby ya ben takvimimi ayarlayamadım öyle kaldı...bir daha deneyeceğim... 28+2 şu an..... 30 lara yaklaşıyoruz hayırlısı bakalım:CüvCüv: