Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

testim negatf çıktı.......sinirlerim bozuk ...bir posta ağladım önce sonra geldim size de haber vereyim:teytey:..allahım başka dertle sınamasın inşallah..

çok geçmiş olsun bunuda atlattın Allah beterinden korusun :Saruboceq:

testim negatf çıktı.......sinirlerim bozuk ...bir posta ağladım önce sonra geldim size de haber vereyim:teytey:..allahım başka dertle sınamasın inşallah..

süpersin dünürüm... haydi geçmiş olsun... artık bir rahatla.. :lepi:

esel, nereye kadar bu göbekler böyle beni 2 gün görmeyen sonra gören şok oluyor... çok hızlı bir büyüme içine girdim... senin ikiz tabi daha da büyüktür.. toplam kaç kilo aldınız kızlar?
bende henüz çatlak yok kzılar ama göğsümdeki damarlar çok belirginleşti... :dance:

gfunaydın kızlar........................eselcım babıy serenase.....................ıyı bakın kendınıze

günaydın muallim herkes günaydın... bugün güzel bir gün olsun... hepimizin sıkıntıları bitsin inşallah, neşeli bir gün diliyoruz kızımla herkese... :CüvCüv:

hafsa baby.................ıyıyım canlarım ınşşş 30 ları sabırla beklıyorum.............ınş............babycım kızlarım ıyı ınşşşşşşşşşş kucagımıza nasıp olurlar hepimızın...............serenaseye sevındım ınş hersey guzel olur sıkıntısız.....................hafsa senın serkaj varmıydı

kızlar ben 6 ayda 14 kilo aldım
önceden 1 kilo alıyodum ama şimdi ayda 4 kilo alıyorum
51le hamile kaldım su an 65 kilodayım sizlerrrkaydirigubbakcemile2

maşallah maşallah esel... kaydirigubbakcemile3 sen 30'la kapatacaksın herhalde bu kilo işini... allah sağlık sıhhat versin... neredeyse bana yaklaşmışsın kız çiroz... -tatlicadiarzu-

nurgülcüm sen beni bi görsen ne cirozluğum kaldı ne zayıflığımkaydirigubbakcemile3
ne senii ben baya baya tombiş oldummkaydirigubbakcemile2
ama hep diyodum bebğim olsunda şişko olmaya razıyım diye öylede oldu
valla hiç takmıyorum kiloyu zemuszemus
gayet rahatım hoşuma bile gidiyor
muallim sen ne durumdasın 3kızlaaaakaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bende serkaj yok muallimcim bol bol istirahat var:CüvCüv:

en son gittiğimde 31 mm fazla hareket etmemeye çalışıyorum bakalım ne olcak çok merak ediyorum kaçıncı haftada doğum yapıcam normalde ocak 5 ti böyle çıkınca dktr aralığın ortasını bulmaz dedi ben 9 ayı hiç göremiycem heralde neyse sağlıklı gelsinde erken gelsin hayırlısı inşllh hepimiz içina.s

maşallah tabii canımi hiç önemli değil... sen zayıf olduğun için bir de ikiz olduğu için bu kadar alman çok normal.. ben de sanırım toplamda 4-5 kilo almışımdır. tartılmaya korkuyorum... kaydirigubbakcemile2

kızlar hepinize teşekkürler, evet rahatladım, kaslarım bile gevşedi allah inandırsın ...
bana kiloyu hiç sormayın , sıkı şeker diyeti yüzünden ne kilo alması geri verdim.
33. haftam bitiyor 7,5 kilodayım ( ebru şallı ya rakibim fit doğurucam :sm_cool:)
ama gögüslerim büyüdü, sonra üstlerinde gayet koyu renk belirgin damarlar çıktı,
çatlağım yok fazla kilo almadığım içinmiş bir de hergün Mustela çatlak kremi sürüyorum düzenli.
doktorum normal doğum dedi ayrıca sevindim, 36. haftaya kadar konuşmaya bile gerek yok,
o haftadan sonra bakalm duruma dedi, bebek çok iri değilse ve anatomim uygunsa normal yaparız dedi..
ee hani tüp bebek - riske atmayalım lafları falan dedim.. herkese uygun olacak diye bir şey yok,
durumun müsaitse niye kesip biçelim seni durduk yerde dedi, 1 kere daha sevdim adamı :teytey:

oo 7.5 kilo haaa... maşallah senacığım.. bak iyi tarafı da varmış şeker yükselmesinin...

canım geçenlerde giyinirken eşim de dedi... göğsündeki damarlar nasıl olmuş öyle dedi hayretler içinde... bir dahaki sefere damarını bulamazlarsa söyle şerifeye kanı ordan alsınlar dedi... çok güldüm... ilahi dedim onlar süt kanalı... kaydirigubbakcemile3

senaaa doğuracaksın şurda birşey kalmadı ya....

Son düzenleme:
evet canım haklısın 33 bitiyor 34 e geldik,inan bu haftalarda değişik bir psikoloji de yaşıyor Nurgül, habire şöyle düşünüyorsun yok bilmem kaç kg oldu allah korusun çıksa aniden küvöz var yaşar,, yaşam sınırını geçtik falan diye...allah mecbur bırakmasın ama rahatlıyorsun ne yalan söyleyeyim...

bebiş de 2170 gram olmuş iyi mi.. ben burda eriyip iğne iğliğe talim ederken küçük sıpa göbek büyütüyor ...maşallah diorum kendisine zaten...

serenanes kilon çok güzelmiş maşallah doğumdan sonrada hemen eski haline dönersin... ben 28+1 deyim 6 kilo aldım benimkide fena sayılmaz heralde hihoyyyt ama heralde artık bayağı alırım evde yat yat canım sıkılıyo bişeyler yemek istiyorum:bbo: dediğiniz gibi benimde göğüsler fena büyüdü resmen evrim geçiriyoruzsırnaşık şey çatlak içinde bitkisel bir yağ kullanıyorum ara sıra göğüslerimede sürüyorum umarım çatlayıp çirkin olmazlarzemuszemus

doğumunda inşllh hayırlısıyla sağlıkla olur :Saruboceq: sen o haftaları atlattın darısı başımıza şimdi bende bir gün bitince şükrediyorum bugünde doğmadı diye Allah yardımcımız olsun!

Senacığım, senin bu kadar az kilo alman bebeğin bu kadar sağlıklı ve iyi kiloda olması gerçekten süper... :lepi: maşallah diyelim... hele normal doğum da düşünüyor doktorunuz... daha ne istersin... bak güzel şeyler de oluyor... şükredelim... :Saruboceq:

kızlar ben çatlaklar için bebe yağı sürüyorum, başta ben de mustelanın kremi ile kulandım ama artık sadece bebe yağı sürüyorum, hele badem yağlı bebe yağı bulabilirseniz daha iyi.. ben şuan papatya özlü kullanıyorum... çok memnunum herhangi bir çatlak yok... duştan sonra ıslak vücuda uygulanıyor... pahalı kremlere gerek yok dediler sorduklarım en iyisi bebe yağıymış... tavsiye ederim...:icecream:

canım hafza senin kaçıncı hafta oldu? bu arada takvimin bozuk mu? 3 gün gözüküyor??? sefgiler... kaydirigubbakcemile2

canım hafza senin kaçıncı hafta oldu? bu arada takvimin bozuk mu? 3 gün gözüküyor??? sefgiler... kaydirigubbakcemile2

günaydın baby ya ben takvimimi ayarlayamadım öyle kaldı...bir daha deneyeceğim... 28+2 şu an..... 30 lara yaklaşıyoruz hayırlısı bakalım:CüvCüv:

evet hafza cım senin kilonda gayet iyi bence , 32 yi 8-9 kilo ile kapatırsan gerisinde aldığın kilolar en fazla 4-5 kilo olsa max 13-14 kg yapar bu da normal bir gelişim. bana dktorum 12-13 kilonn ideal olduğunu söyledi..

28 bitince ve bebiş 1000 gramı geçmişse korkma dedi doktorum bugünün küvöz teknolojisi % 80 kurtarıyor bebekleri dedi, alah mecur bırakmasın da hiçbirimizi...

şükür ki ne şükür ..artık korkmuyorum , en son bu toxoplazma işinde çuvalladım biraz ama toparlanıp pozitif halime dönücem hatta döndüm bile

evet bebe yağı daha da faydalı ama ben o yağlı hissi hiçbir zaman sevemedim, yazın güneşlenirken bile hoşuma gitmez o yüzden mustela ya devam malesef...

günaydın baby ya ben takvimimi ayarlayamadım öyle kaldı...bir daha deneyeceğim... 28+2 şu an..... 30 lara yaklaşıyoruz hayırlısı bakalım:CüvCüv:

takviminin doğum tarihi kısmı yanlış canım muhtemelen , yeniden güncellersen normale dönecektir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…