Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

arkadaşlar merhaba,yaklaşık 10 gün önce tüp bebek tedavisi için bulunduğum şehirden maya tüp bebek merkezine ankaraya gittim.uzun protokol olduğundan lucrine başlamıştım zaten.babytwinin yazılarından etkilenerek seçmiş olduğum merkeze gittim.gerçekten anlattıklarında hiçbir abartı yok orası mükemmel bir merkez.osman hoca beni muayene etmek istedi.usg baktı,ekrana tekrar baktı ve hemşire hanıma bir hcg tahlili isteyelim dedi,ben içimden yok canım diyordum.tüp bebek tedavisi için gitmiştik neticede ve doğal yoldan hamile kalmak aklıma bile gelmemişti.akşam üzeri 5 gibi hemşire hanım bana alıştırarak sonucun pozitif olduğunu hemde değerin 1925 olduğunu söyledi.aynı anda oradaki sekreter arkadaşlar eşimin telefonundan onu tebrik ediyorlardı.kendileri inanın bizler kadar mutluydular.çıkarsızca ve severek işini yapan merkezi tanıdığıma ben çok memnun oldum.tedavi için gittiğim ankaraya zaten bebeğimle gitmişim.allah isteğen herkese nasip etsin.olmaz diye bir şey yok sizlerle paylaşmak istedim.

idilciğim hoşgeldin canım, ben iyiyim kızım da iyi... hızla büyüyor... maşallah, sen nasılsın canım daha iyisin umarım... zaman herşeye çare...

sinem ne diyorsun??? bu ne güzel bir haber canım ya??? inan bana çok sevindim... tüp bebekle de olacaktı ama elbette doğal olanı en güzeli... allah sana bağışlasın, değerin de oldukça yüksek... böyle birkaç olay daha duymuştum, tedaviye gidip hamile olduğunu öğrenen, mucize bu bence... gerçekten çok duygulandım ve çok sevindim... allah tamamına erdirsin... seni de eşini de tebrik ediyorum... kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar merhaba,yaklaşık 10 gün önce tüp bebek tedavisi için bulunduğum şehirden maya tüp bebek merkezine ankaraya gittim.uzun protokol olduğundan lucrine başlamıştım zaten.babytwinin yazılarından etkilenerek seçmiş olduğum merkeze gittim.gerçekten anlattıklarında hiçbir abartı yok orası mükemmel bir merkez.osman hoca beni muayene etmek istedi.usg baktı,ekrana tekrar baktı ve hemşire hanıma bir hcg tahlili isteyelim dedi,ben içimden yok canım diyordum.tüp bebek tedavisi için gitmiştik neticede ve doğal yoldan hamile kalmak aklıma bile gelmemişti.akşam üzeri 5 gibi hemşire hanım bana alıştırarak sonucun pozitif olduğunu hemde değerin 1925 olduğunu söyledi.aynı anda oradaki sekreter arkadaşlar eşimin telefonundan onu tebrik ediyorlardı.kendileri inanın bizler kadar mutluydular.çıkarsızca ve severek işini yapan merkezi tanıdığıma ben çok memnun oldum.tedavi için gittiğim ankaraya zaten bebeğimle gitmişim.allah isteğen herkese nasip etsin.olmaz diye bir şey yok sizlerle paylaşmak istedim.

merhaba arkadaşım okuyunca inan çok sevindim sırnaşık şey Allah tamamına erdirsin..... gerçekten büyük mucize tebrik ederim :nazar: umarım herşey yolunda gidrer:Saruboceq:

teşekkür ederim arkadaşlar.allah hepimizin bebeğini korusun ve bizlere bağışlasın.gerçekten bir mucize allah izin verince oluyor.

sinem cim hakikaten takdire tebriğe şayan bir durum, allah tamına erdirsin... bekleyen bir sürü arkadaşa da moral olmuşsundur eminim..

Sınemcım gercekten bende cok sevındım nekadar gÜzel bı olay ınsallah hayırlısıyla evladını alırsın kucagna darısı bızlerın basına

Kızlar umut tüp bebek fiyatını bilen varmı saglık güvencesinden yararlanamıyoruz mümkünse paket fiyatını söyleyin acil lütfen

Sınemcım gercekten bende cok sevındım nekadar gÜzel bı olay ınsallah hayırlısıyla evladını alırsın kucagna darısı bızlerın basına

arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim.buradaki herkes birbirinin mutluluğunu çıkarsızca paylaşıyor ve mutlu oluyor,üzüntüsündende etkilenip üzülüyor biliyorum.allah hiçbirirmizin emeğini boşa çıkarmasın ve hep dua ederken allah isteğen herkese nasip etsin diyordum.yine devam edeceğim.inşallah tüm arkadaşların buradan pozitif haberlerini alacağız.biz acele ediyoruz ama herşeyin bir vakti var.stres yapmayalım dua edelim oluyor gerçekten.ben henüz 1 yıldır istiyordum ve uğraşıyordum.günlere dikkat edip her ay acaba diyordum.bu ay hiç ihtimal bile vermemiştim.ramazanın bereketi geldi galiba:)))

herkese günaydın!!! inşllh bütün bebişler ve güzel anneleri iyidir.....

günaydın canım,
iyilik sağlık.. demin arkadaş çevreme mail attık artık kimse ile öpüşüp tokalaşmıyorum kimse bozulmasın domuz gribi kol gezmeye başladı memlekette kendimi ve bebişi riske atamam diye... sizlere de öneririm kızlaaarrr

arkadaşlar çok heyecanlıyım.dün gece çatlama iğnem vuruldu.yarında yumurtalarım toplanacak.şimdilik herşey yolunda gitti.dualarınızı eksik etmeyin.MAYA gerçekten çok güzel bir merkez.iyiki yolum buraya düşmüş.sizlerin sayesinde tabi.burada misafir olduğum için fazla katılamıyorum.evime döndüğüm zaman anlatıcam sizlere inşallah.ne olur dua edin.güzel haberlerle evime döneyim.

günaydın kızlar nasılsınız dün giremedim internet sorunluydu.... Nayi süper bir andasın... yumoşlar çatlayacak döllenmeye hazırlanacak... haydi bakalım dualarımız ve kalbimiz seninle... hayırlısı olsun. kaydirigubbakcemile2

bendende herkeslere hayırlı cumalar...inşallah bir gün benimde umutlu bekleyişim bebeğimle devam edecek kızlar....bende 5 yıllık evliyim uzun zmandır kk ne üyeyim sizlerin mutluluklarını hüzünlerini hep beraber paylaşıyoruz...bizimki sebepsiz infertilite 1 tüp negatif 2. iptal oldu.nedeni bilinmeden..arkadaşlar eminimki sizlerde bu zorlu yollardan geçtiniz..inşallah rabbim birdaha tedaviye gerek kalmadan bebeğimi bana enkısa zamanda hayırlı sağlıklı bir şekilde gönderecek....

X