arkadaşlar merhaba,yaklaşık 10 gün önce tüp bebek tedavisi için bulunduğum şehirden maya tüp bebek merkezine ankaraya gittim.uzun protokol olduğundan lucrine başlamıştım zaten.babytwinin yazılarından etkilenerek seçmiş olduğum merkeze gittim.gerçekten anlattıklarında hiçbir abartı yok orası mükemmel bir merkez.osman hoca beni muayene etmek istedi.usg baktı,ekrana tekrar baktı ve hemşire hanıma bir hcg tahlili isteyelim dedi,ben içimden yok canım diyordum.tüp bebek tedavisi için gitmiştik neticede ve doğal yoldan hamile kalmak aklıma bile gelmemişti.akşam üzeri 5 gibi hemşire hanım bana alıştırarak sonucun pozitif olduğunu hemde değerin 1925 olduğunu söyledi.aynı anda oradaki sekreter arkadaşlar eşimin telefonundan onu tebrik ediyorlardı.kendileri inanın bizler kadar mutluydular.çıkarsızca ve severek işini yapan merkezi tanıdığıma ben çok memnun oldum.tedavi için gittiğim ankaraya zaten bebeğimle gitmişim.allah isteğen herkese nasip etsin.olmaz diye bir şey yok sizlerle paylaşmak istedim.