- 18 Haziran 2008
- 13.668
- 30
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kizlar , ya ben birsey sormak istiyorum sizlere belki sizin basinizdanda gecti.benim negativ sonucumdan sonra sürekli bi akinti var bu sizce normalmi???
bebytwin canım bugün senin tedaviya başlama sürecini tedavi zamnını vee en sonunda hamile kalmanı okudum tahminimce 5aylık felan oldun inanırmısın ağlayasım geldi hatta ağladım ama içimden inşaalah allah tamamına erdirir ben 3 kez yaptırdım olmadı şanslıymişsın dr ve hemşiren iiimiş ben şuan dinlenmedeym mani biriktirnce gene başlıycam neyse canmkendine ve bebişlerine iii bakopuyorumnanaktan
saol asuman cığım moral verdiniz bana allah razı olsun içtenliğinizden hepinizden...
sonuçları bekliyoruz işte şu an...
toprak cım
şeker konusunda dikkat edilecekler muhtelif..
1- şeker bebek kilosunu ve amniyosentez sıvı miktarını artırıyor doğru ..
2- genelde şeker çıkanları 37. hft değil 38 bitimine dek bekletiyorlar ve sezaryenle alıyorlar sebebi sulfakan adlı bebeğin akciğer gelişimi ve kendi kendine solunum özelliği kazandığı madde bu haftanın sonunda vücutta tamamen gelişmiş oluyor..Daha öncesi için küvöz riski var
Doktorlar eğer senin amnio sıvı artıın normal ise38 sonunu bekliyor, ben şimdi 2 aydır sıkı diyet yaptığım ve her ölçmde amnio sıvısı iyi bir değerde çıktığı için böyle bir sorun yok hatta normal doğum diye konuştuk cumartesi günü doktorla..arkadaşının doktoru biraz da acele etmiş gibime geldi ama bir şey denilmez elbette.. benimki değerlerinin hepsi normal , şeker kontrol altına alındı sonuna kadar böyle giderse niye kesip biçelim ki seni dedi içim rahatladı vallahi..