Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

canım ya endıse etme bence ..............bebışıde uzme...........ınş ıyı olucak ............kedıcıkde ıyı olur ınş...............sakınan goze cop batar mısalı olmuş senınıkı............bebışıne nmasallah..........buyudu artık tehlıkelı kısımları atlattı hıç ıuzme kendını

serenanes merhaba hakikaten çok canın sıkılmış haklı olarak! hiç bişey olmaz inşllh kötü düşünme. gerçekten çok sakınınca bişeyler oluyo biraz daha rahat olmaya çalış.. kedicikde inşllh çabucak atlatır.. bazen bende çok sıkılıyorum millet doğru düzgün dktra bile gitmeden doğuruyo diye.... ama napalım bizim kuzucuklar çok nazlı biraz daha idare etcez.. Allah oluşunuda senide korusun..Rabbim yardımcımız olsun hepimizin...

Seranescim çok geçmiş olsun öncelikle , biliyorsun hamileliğimin ilk haftalarında ben de böyle bir riskle karşı karşıya kalmıştım ben de senin gibi çok üzülmüştüm.Allaha şükür benim sonradan toksaplazmayı çpk önceden geçirdiğim anlaşılmıştı.Öncelikle kedinde toksoplazma olmasının sen de de olacağı anlamına gelmeyeceğini biliyorsun , toksoplazma daha çok kedinin dışkısından geçiyor ki zannedersem dışkının atılmasını daha çok eşin yapıyordur.Bununla beraber hamileliğin ilerleyen aşamalarında toksoplazmayı pek çok hamile geçirdiği gibi , ilerleyen aylarda bebeğe verceği zararın miktarı ilk aylara göre çok daha azmış... O yüzden şimdi kendini topla ve güzel şeyler düşün...Gerekirse de kedini doğuma kadar annene yada veterinere verirsin...ınşallah bebeğine bir şey olmayacak ve sağsalim kucağına alacaksın...Hamileleikte yaşananlara gelince de benim de senden aşağı yanım yok önce toksoplazma ihtimali sonra diş ağrısı ve kullanılan ilaçlar sonra 16. haftada çıkan şeker ve beraberinde diet yapmak zorunda kalmak sonra idrar yolları iltihabı , hamileleiğin başından beri sürekli ayaklarımın şişmesi ve son haftalarda gece uyuyamamalarım...Benim de senin gibi moralim bozuluyor bazen ama sonra bunlarda benim sınavıma dahil galiba diyorum...O yüzden hadi sende kendini topla , güzel şeyler düşün...Doruğunu sağ salim kucağına alacaksın inşallah...

Dünürüm, canım arkadaşım içini ferah tut öncelikle... çok çok geçmiş olsun... inşallah hiçbirşey çıkmayacak o testten... yasakkelime

umudumuzu yitirmeye hakkımız yok bizim... biz umutla bekliyoruz bebeklerimizi...

Toprağa katılıyorum, testin sonucu ne çıkarsa çıksın kedin bence bir süre tedavi için veterinerde kalsın... en azından sen psikolojik olarak rahatlayana kadar... inşallah öncelikle sende ve bebeğinde önemli bir sorun yoktur... ve kediciğin de biran önce iyileşir...

Buradan seni uzun zamandır tanıyorum, sen çok güçlü bir kadınsın bunu hissediyorum...
Herşey Allah'tan dünürüm, sakınan göze çöp batarmış...
Allah da bizi böyle sınıyor... zor bulduk, kolay kaybetmeyelim diye diken üstündeyiz.. seni en iyi buradakiler anlar, benimde çevremde denize giren, havuza giren, gönlüne göre tatile çıkan yolculuk yapan çok kişi var... günlerdir dün ilk kez ben de hava da güzeldi dışarı çıktım... ama yarım saatte bir tuvaletim geldiği için oldukça kısıtlıydı gidebileceğimiz yerler... ama buna da şükür arkadaşım...
hele senin o kadar az kaldı ki... bak bebeğin 2100 gram olmuş, ne güzel...
bu kadar şeye dayandın, güzel günler yakın canım, bebeğini doruk'uğunu kollarına aldığında bunların hepsini unutacaksın... hihoyyyt

Allah daha büyük dertle sınamasın, saydıklarının hepsi önlem amaçlı şeyler... hem daha test sonucun bile çıkmadı...
çıkarsa ne olur bende bilmiyorum ama doktorundan biran önce bilgi al ve kedinin durumu hakkında ona bilgi ver bence, en azından önemli bir sorun olmayacaksa boş yere bu kadar canını sıkmazsın...

umutlarımızı yitirmeye hakkımız yok...
Maalesef bizim öyle bir şansımız yok...

hem bebek doğunca da annelerin dertleri hiç bitmeyecek... ama bunlar hep tatlı dertler olacak...:asigim:

testinin sonucunun temiz çııkması için tüm kalbimle dua ediyorum...

lütfen bizi de haberdar et... :1hug:

selam kizlar , ya ben birsey sormak istiyorum sizlere belki sizin basinizdanda gecti.benim negativ sonucumdan sonra sürekli bi akinti var bu sizce normalmi???

tedavi sonrası ilaçlardan dolayı kist oluşabiliyor asuman, bu da akıntıya neden oluyor... normal birşey ama kistlere usg ile bir baktırman iyi olur, özellikle yeni tedavi öncesinde kist olmaması lazım...
ama akıntı varsa muhtemelen atıyorsundur... yine de doktoruna da sor mutlaka...
geçmiş olsun...

sevalzeynep selam canım, hoşgeldin sayfamıza, evet canım 25. haftaya girdim dün itibariyle... yolun üçte ikisini bitirdik çok şükür... umutsuzluğa kapılma canım... güvenebileceğin bir merkezle yola devam et derim... güzel dileklerin için teşekkür ediyorum, inşallah en kısa zamanda doğal ya da tedavi ile Allah sana da bir ya da daha fazla evlat nasip etsin... send e kendine iyi bak... gamyoncuiremsu

kızlar hepinize teşekkür ederim ,
ben de buradan çok destek aldığımı hissediyor ve çoğunlukla rahatlıyorum dertleştikçe..
bu da geçecek elbette yeter ki sonu iyi olsun, test sonucum bu akşam geç saatte veya yarın sabah çıkacakmış, hayırlı ve olumlu haberler paylaşırım umarım..hepinizi öpüyorum

ınşallah bir şey çıkmayacak seraness.Güzel şeyler düşün güzel olsun...Bu arada doğumu 40. haftada mı yapacaksın?Şimdi bir müvekkilimle konuştum , o da hamile , onda da hamilelik şekeri çıkmış ve şeker aminosentez sıvısının miktarını arttırdığı için 37. haftada bebişi alıyorlarmış...

serenanes canim cok gecmis olsun ,yeni okudum basina gelenleri,icini ferah tut okudukalrimdan dolayi güclü bi bayansin Allahin izniyle hersey yolluna gircek merak etme...

babytwin selam canim ben bundan yaklasik 2 hafta önce burdaki merkezime gitdim doktor kontoll etdi ama birsey bulamadiki bana ikinci tedaviye baslamami söyledi,aslinda birsey olsa görmesi gerekmiyormu,yoksa sadece usg lenmi gözüküyor???

toprak cım
şeker konusunda dikkat edilecekler muhtelif..
1- şeker bebek kilosunu ve amniyosentez sıvı miktarını artırıyor doğru ..
2- genelde şeker çıkanları 37. hft değil 38 bitimine dek bekletiyorlar ve sezaryenle alıyorlar sebebi sulfakan adlı bebeğin akciğer gelişimi ve kendi kendine solunum özelliği kazandığı madde bu haftanın sonunda vücutta tamamen gelişmiş oluyor..Daha öncesi için küvöz riski var

Doktorlar eğer senin amnio sıvı artıın normal ise38 sonunu bekliyor, ben şimdi 2 aydır sıkı diyet yaptığım ve her ölçmde amnio sıvısı iyi bir değerde çıktığı için böyle bir sorun yok hatta normal doğum diye konuştuk cumartesi günü doktorla..arkadaşının doktoru biraz da acele etmiş gibime geldi ama bir şey denilmez elbette.. benimki değerlerinin hepsi normal , şeker kontrol altına alındı sonuna kadar böyle giderse niye kesip biçelim ki seni dedi içim rahatladı vallahi..

saol asuman cığım moral verdiniz bana allah razı olsun içtenliğinizden hepinizden...
sonuçları bekliyoruz işte şu an...

saol asuman cığım moral verdiniz bana allah razı olsun içtenliğinizden hepinizden...
sonuçları bekliyoruz işte şu an...

canim benim moralini bozma allahin izniyle birsey olmuycaktir ve insallah sonuclarin temiz cikcak sen rahat ol üzme kendini canim,peki sonuclari nezaman alcaksin?

Ben de sevindim Seraness.Benim şekerimde kontrol altında en yüksek tokluk 112 çıkıyor.Bu sıvının ölçümleri nasıl yapılıyor peki?Benim dr. ultrasonla bakıp normal diyor ama bunun başka türlü bir ölçümü var mı acaba?Toksoplazma sonucu çıkmadı değil mi?Ben de 2. toksoplazma testimi amerikanda yaptırmıştım , genelde o kartta yazandan daha önce çıkıyor sonuçlar bir ara sor istersen...

saolun kızlar toksoplazma sonucum 6 gibi medamerikan da cikabilir arayacagim bakalim ne diyecekler..amnio ölçümü ultrasondan bakılıyor zaten cihaz ölçüyor ve ekrana rakamsl değer yanıyor manuel lmadığı için endişelenme .. ben değerini/ miktarını sormadım ama o her seferinde ölçüp gayet normal dediği için biliyorum.

kızlar bugüne kadar hiç aşermemiştim, 2 gündür rüyamda kısır görüyorum... dün saat 22.00'de yapayım dedim ince bulguru ıslattım, olmuş mu diye bir de baktım ki irmik ıslatmışım... kaydirigubbakcemile3 yemesem olmayacaktı... neyse bugün hemen yapıp 2 tabak yedim... aşere aşere bulgura aşerdim yani anlayacağınız... :hulya:

senacım sonucunu bekliyoruz canım... canım ben doktora sordum bebeğe geçtiyse bile biz bunu düşünmüyoruz... ilk aylarda zararlı olur... 33. haftada bir sorun olmaz dedi... içini rahat tut...

testim negatf çıktı.......sinirlerim bozuk ...bir posta ağladım önce sonra geldim size de haber vereyim:teytey:..allahım başka dertle sınamasın inşallah..

Seranescim çoooooooooook sevindim hadi gözün aydın , ancak kedinden bu aralar uzak dur bence...

selam kızlar bana çk acil umut tüp bebegin fiyatı lazım özelden cevap bekliyorum imdiden teekürler

senacım cok gecmiş olsun canım..neyseki güzel sonuçla attlattınız sen ve oğlun
kızlar neler yapıyosunuz nasıl gidiyor
nurgülcüm bende dün 2 tabak kısır yedim
kaydirigubbakcemile3 zaten bu aralar her şeyi iki tabak yiyorum anca doyuyorum
bana yemek yemem konusunda ısrar ederlerdi
şimdi ablam patlıcan artık yeter diyodelikafadulden
benim karnım şimdiden 8 aylık gibi oldu valla sizinkiler nasıl
ablamın 9.ayında giydiği kıyafetler bana olmuyorkaydirigubbakcemile3
bu arada ilk çatlaklarımı göğüslerimde gördüm kızlar:sinifsinif:
karnımda şimdilik bişey yokkaydirigubbakcemile2
sizde durumlar nasıl vardı çatlayan patlayannaniknanik

gfunaydın kızlar........................eselcım babıy serenase.....................ıyı bakın kendınıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…