Dünürüm, canım arkadaşım içini ferah tut öncelikle... çok çok geçmiş olsun... inşallah hiçbirşey çıkmayacak o testten... yasakkelime
umudumuzu yitirmeye hakkımız yok bizim... biz umutla bekliyoruz bebeklerimizi...
Toprağa katılıyorum, testin sonucu ne çıkarsa çıksın kedin bence bir süre tedavi için veterinerde kalsın... en azından sen psikolojik olarak rahatlayana kadar... inşallah öncelikle sende ve bebeğinde önemli bir sorun yoktur... ve kediciğin de biran önce iyileşir...
Buradan seni uzun zamandır tanıyorum, sen çok güçlü bir kadınsın bunu hissediyorum...
Herşey Allah'tan dünürüm, sakınan göze çöp batarmış...
Allah da bizi böyle sınıyor... zor bulduk, kolay kaybetmeyelim diye diken üstündeyiz.. seni en iyi buradakiler anlar, benimde çevremde denize giren, havuza giren, gönlüne göre tatile çıkan yolculuk yapan çok kişi var... günlerdir dün ilk kez ben de hava da güzeldi dışarı çıktım... ama yarım saatte bir tuvaletim geldiği için oldukça kısıtlıydı gidebileceğimiz yerler... ama buna da şükür arkadaşım...
hele senin o kadar az kaldı ki... bak bebeğin 2100 gram olmuş, ne güzel...
bu kadar şeye dayandın, güzel günler yakın canım, bebeğini doruk'uğunu kollarına aldığında bunların hepsini unutacaksın... hihoyyyt
Allah daha büyük dertle sınamasın, saydıklarının hepsi önlem amaçlı şeyler... hem daha test sonucun bile çıkmadı...
çıkarsa ne olur bende bilmiyorum ama doktorundan biran önce bilgi al ve kedinin durumu hakkında ona bilgi ver bence, en azından önemli bir sorun olmayacaksa boş yere bu kadar canını sıkmazsın...
umutlarımızı yitirmeye hakkımız yok...
Maalesef bizim öyle bir şansımız yok...
hem bebek doğunca da annelerin dertleri hiç bitmeyecek... ama bunlar hep tatlı dertler olacak...:asigim:
testinin sonucunun temiz çııkması için tüm kalbimle dua ediyorum...
lütfen bizi de haberdar et... :1hug: