canım kafana hiçbirşeyi takma,kim ne derse desin,hatta sen dahi şöyle yaparım böyle yaparım demekle olmuyor.bizi bebeklerimiz yönlendiriyor.inan karekterleri ile doğuyorlar,onlar nasıl isterse hayatımız o şekilde yönleniyor.doğum stresini kafandan çıkart,herkes gibi sende atlatacaksın,bebeğini gördüğünde acın kalmıyor inan bana.çok çabuk geçiyor zaman bu günlerde geçecek,sonrası daha zor.iyi bak kendine.
kizlar biz cok iyiz hepinizi öpüyorum az kaldi daha fazla gire bilmeme...
Kızını kucakladığın an tüm bu sıkıntıları unutacaksın canım.Sonra yeni yorgunluklar başlayacak.Kilosuna fazla takma benim oğlum son 15 günde 1 kilo aldı ve usg kiloso ile aynı doğdu.3.700 doğdu.Sağlıklı olsun,hayırlısı ile gelsin minik,bekliyoruz onu bizlerde.Benim sıpa yerlerde yuvarlanıyor,ilk dişimizi çıkarttık.Onun sıkıntısı var şu an ,geceleri hiç uyku yokkkkkkkkkkkkkk.kimse yokmuuuu??? kızlar yine kayıplardasınız, birtek ben yazıyorum... bende doğurunca yazamam artık topik iyice sessiz kalıcak...
pazartesi kontrolümüz vardı kuzumuz 36. haftanın sonunda 2650 gr olmuş bana az geldi açıkçası... doktorumuz kız bebek için normal bu ölçü dedi ama nebiliyim ben biraz takıldım bu duruma...ilk defa NST yapıldı çok heyecanlandımmmm :)) önümüzdeki pazartesi tekrar kontrolümüz var bakalım neler diycek doktor amcamız...
son haftalarda vücudumdaki ödemin artamasıyla başlayan ellerimin ve kollarımın ağrısını... gecede en az 50 defa sağdan sola soldan sağa dönüşümü... yaklaşık 5-6 defa tuvalet için uyanmamı ve bir odadan diğer odaya yürüdüğümde bile nefes nefese kalışımı hesaba katmazsak bende gayet iyiyim çok şükür :)))
Kızını kucakladığın an tüm bu sıkıntıları unutacaksın canım.Sonra yeni yorgunluklar başlayacak.Kilosuna fazla takma benim oğlum son 15 günde 1 kilo aldı ve usg kiloso ile aynı doğdu.3.700 doğdu.Sağlıklı olsun,hayırlısı ile gelsin minik,bekliyoruz onu bizlerde.Benim sıpa yerlerde yuvarlanıyor,ilk dişimizi çıkarttık.Onun sıkıntısı var şu an ,geceleri hiç uyku yokkkkkkkkkkkkkk.
selam kizlar nasilsiniz??biz sükürler olsun cok iyiz...
ya arminas benim dogmum cok kötü gecti anlatsam belki korkarsin en iyisi senin dogumdan sonra anlatayim canim endiselenme bosuna...
Biz kizimla 1 haftaya yakin hastanede kaldik,yavrum cok fena gripp olmusdu ve atesini düremedim sabah hastaneye götürünce burda kalmasi gerekiyor dediler ama sükürler olsun cok iyi atlatdi...
Simdi ikiside cok iyi yaklasik 5 kg geldi ikiside...
Hepinizi cok öpüyorum canlarim...
selam kizlar nasilsiniz??biz sükürler olsun cok iyiz...
ya arminas benim dogmum cok kötü gecti anlatsam belki korkarsin en iyisi senin dogumdan sonra anlatayim canim endiselenme bosuna...
Biz kizimla 1 haftaya yakin hastanede kaldik,yavrum cok fena gripp olmusdu ve atesini düremedim sabah hastaneye götürünce burda kalmasi gerekiyor dediler ama sükürler olsun cok iyi atlatdi...
Simdi ikiside cok iyi yaklasik 5 kg geldi ikiside...
Hepinizi cok öpüyorum canlarim...
herkese selamlar;
aslında kimsecikler yok ama olsun ben yinede yazıyorum işte...
cumartesi günü kontrolümüz vardı, tekrar herşeyi gözden geçirdik ve sezeryan tarihine 1 ocak olarak karar verdik... tabii o güne kadar kızım sabredebilirse :)))
çok heyecanlıyımmm:18: bukadar çok duyguyu aynı anda nasıl hissedebiliyorum bende bilmiyorum doğrusu.... mutluyum,heyecanlıyım,endişeliyim,şaşkınım... bunlar sadece bir kısmı...
bu akşam annemlere gidiyoruz hastane oraya çok yakın olduğu için bu haftayı orada geçirmeyi düşünüyoruz, hemde olası acil durumlarda hastaneye ulaşmamız daha kolay olucaktır...
aslında aklımda yazıcak çok şey var ama inanın cümle kurmakta zorlanıyorum...
inşallah kızım Cumartesi gününe kadar sabreder ve sağlıkla zamanında dünyaya gelir teyzeleri...
annemlerde bol bol vaktim olucağı için tekrar yazarım:))) zaten benden başkada yazan yok artık :)))
görüşmek üzereeeee...
canım seni çok iyi anlıyorum.Hiç korkma.İnan hayatının en tatlı acısı bu.Hemen geçiyor.Çünkü en çok istediğin,beklediğin geliyor,unutma çooook uzak yollardan geliyor.Annesi onu çok çok kokla.Çok çabuk büyüyorlar.Dualarım sizinle.Allah yardımcın olsun.İyi haberlerini bekliyoruz.En azından iyi olduğunu bize bildir.Sinemcim bugün kontrole gittik... kısmetse cumartesi sabahı kızım geliceeekkk
heyecanım dahada arttı, sürekli dua ediyorum... Rabim hayırlısıyla sağlıkla kızımıza kavuştursun bizi inşallah... ya heyecandan cümle kurma sıkıntısı çekiyorum sen tahmin edersin ne durumda olduğumu :)))
öpüyorum canım dualarını eksik etme olurmu...
canım seni çok iyi anlıyorum.Hiç korkma.İnan hayatının en tatlı acısı bu.Hemen geçiyor.Çünkü en çok istediğin,beklediğin geliyor,unutma çooook uzak yollardan geliyor.Annesi onu çok çok kokla.Çok çabuk büyüyorlar.Dualarım sizinle.Allah yardımcın olsun.İyi haberlerini bekliyoruz.En azından iyi olduğunu bize bildir.
arkadaşlar kızımızla birlikte evimizdeyiz çok şükür...Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah...
arkadaşlar kızımızla birlikte evimizdeyiz çok şükür...Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah...
Mutlu Son !
Canim bebeginizle birlikte saglikli , mutlu ve upuzun ömür diliyorum sana ve esine ...
Bebeginin gelisiyle hersey daha , daha güzel olsun ...
Yüzünüz hep gülücüklerle dolsun ...
Darisi biz bekleyenlere olsun ...
Benim icin minik yavrunu öp oldu mu ?
Arkadaşım Allah en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah.Hiç düşünmediğin anda oluyor inan bana,herşeyin bir zamanı var demekki,en kısa zamanda bebeğine kavuşmanı dilerim.