Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Canım güzel haberlerine sevindim.İnşallah en kısa zamanda evinizi şenlendirecek minikler.Tamamen mucizeleri gözlerimizin önünde yaşıyoruz.Ama çabuk büyüyorlar inan.sağlıklı günler.

Merhaba Asuman, çok sevindim güzel haberlerine. Maşallah. Doktorlar çıkış için bir tahminde bulunuyorlar mı? İnşallah kısa zamanda evinizde duyarsınız seslerini.

Asuman canım maşallah bebişlerine hayırlısıyla inşallah en kısa sürede evlerine gelirler ...Oğluşun hastanede yanlız kalmasın annesi onlar iki kardeş bu uzun yolcuklarına beraber başladılar ve birlikte evlerine girsinler...... ama en doğru kararı anneleri olarak sen verirsin elbette......
Seni çok öpüyorum bebişlerini benim için bol bol kokla sağlıkla kalııııın..........

Asumancım yine kocaman birer maşallah gönderiyorum size çok şükür herşey yolunda gitti bu zamana kadar, bundan sonrasıda öyle olucak... hayırlısıyla kuzularını alıp eve geliceksin ve bütün günün onlarla geçicek tatlım... sende herşey yolunda gittikçe banada cesaret geliyor doğrusu opuyorumnanaktan hepimizin hikayesi mutlu sonla bitsin inşallah, bu uzun ve meşakatli yolculuklarımızın yorgunluğunu kuzularımızın kokusuyla unutalım inşallah... canım benim üçünüzüde kocaman öpüyorum kendine ve miniklere çok dikkat et, fırsat buldukça bize gelişmeleri yaz canım...

Kızlar neredesiniz,ben 4 günlük bir İstanbul gezisi yaptım.Oğlum yaramazlık yapmadı maşallah.Eve geldik yine yaramazlık peşinde şuan.

Kızlar neredesiniz,ben 4 günlük bir İstanbul gezisi yaptım.Oğlum yaramazlık yapmadı maşallah.Eve geldik yine yaramazlık peşinde şuan.

selam herkese iyi haftalar...

ben burdayım ama diğerleri nerede bilmem kimseden ses çıkmıyor :))) Sinem yazını okuyunca şöyle bir düşündüm de, benimde kızımı alıp gezmeye gittiğim günler gelicek diimiiii :))) düşününce çok uzak gibi geliyor ama Rabbim sağlıkı versin de bizde o günlere gelelim inşallah... benimde cumartesi günü kontrolüm var şimdiden heyecan yapmaya başladım beneyvahedigeldismile inşallah kızım gerektiği kadar gelişmiştir, inşallah daha fazla aşağı inmemiştir, inşallah herşey yolundadırrrrrr:Saruboceq: sanırım anne olmak sürekli endişe halinde olmak demek :))) benden haberlerde böyle işte...

bu arada siz İstanbul da neredeydiniz? şansınıza hava da güzeldi hafta sonu istanbul un en güzel sonbahar havası vardı...

selam kizlar nasilsiniz??? artik kimsecikler ugramaz oldu ama insallah ben gene gelirim benim bebisler perceme cikcak galiba bi aksilik olmasa...

Canım o günler sana çok yakın merak etme.Zaman o kadar çabuk geçiyor.Benim kuzum karnıma ilk düştüğü günden beri geziyor.Hamile olduğumu gezerken öğrendim.Doğduktan sonrada 1 haftalıkken Eskişehir turu yaptı.20 günlükken alışveriş merkezine bile gitti.Kısıtlama yapmadık biz ve şimdi rahatız.Sorun yaratmıyor.Gezmeyi çok seviyor.Ama anne olmak karnındayken başlıyor ve sanırım hep devam ediyor.sürekli aklında o var.üşümesin,acıkmasın,nazar değmesin vs.Hiç bitmeyecek bu endişeler merak etme.İyi haberlerini bekliyorum.Bu arada Sarıyerde kaldık.İstanbulu gezdik.Hava Pazar günü özellikle harikaydı.

selam kizlar nasilsiniz??? artik kimsecikler ugramaz oldu ama insallah ben gene gelirim benim bebisler perceme cikcak galiba bi aksilik olmasa...

Asumancım bu güzel habere çok sevindim... kuzucuklar mutlu ve sıcak yuvalarına kavuşuyor demek zemuszemus ... vaktin olursa yine yaz bize hebarsiz bırakma öptüm canım...

canım bende kısıtlama yapmadım, hatta 3. ayımız bitince tatilede gittim ama sonra kızım biraz aşağıda olduğu için riske atmayalım dedi doktorum ve yatmaya başladım... eşimde bende çok severiz gezmeyi sehayat etmeyi, inşallah kızımızda bizde sağlıklı oluruz da doğumdan sonra bol bol gezeriz...

sinemcim istanbulun en güzel yerlerinden birisinde kalmışsınız... süper boğaz havası ve pırıl pırıl güneş valla harikaymış... birdahaki gelişinde müsait olursak görüşelim mutlaka...

günaydin kizlar,ya benim bebisler pazartesine kadar kalcaklarmis doktor hanim öyle istemis...arminascim vakit olayi okadar zor ki anlatamam sana birazdan cikcam evden gelki aksam saat 9 gibi eve gelcem,ama tabiki sizi habersiz birakmam...
Hepinizi öpüyorum..
haa unutdum esim yeni resim yükledi bakmak isterseninz profilimide:)

tabiki şimdi dinlen doktorunu dinle arkadaşım.nasılsa uzun zamanlarınız olacak gezmek için.İnşallah geldiğimde bende tanışmak isterim.Dün 4.ay aşımızı olduk.Kuzumun iki bacağınada yaptılar,çok ağladı.İnsanın içi acıyor.Altını temizlemek için açtığımda bile korktu.tekrar yapacaklar diye.Anne olmak zormuş.

Asumancım baktım resimlere çok tatlı olmuşlar maşallah :))) ama Dilan fena bir kız olucak bence o nasıl bir bakış öyle :))) birde o sarılıp uyudukları fotoğrafı görünce içim bir tuhaf oldu... Rabbim dördünüzüde birbirinizden ayrı bırakmasın:Saruboceq: öpüyorum sizi...

sinemcim hastaneye gittiğimizde bende görüyorum o aşı yapılan yada kan alınan bebekleri... inan abartmıyorum benim nefesim kesiliyor onların ağladığını görünce, eşim desen benden daha beter hemen dışarı kaçıyor:))) bizim kuzuya aşı falan yapılırken ne yapıcaz bilemiyorum... sizede geçmiş olsun canım ...

selam kızlar, kızım 6. hastalığa yakalndı. çok feciydi son 4 günümüz. atteş 39.5 dereceydi ve bir türlü düşüremedik. neyseki son evresine girdik. bunu da atlattık çok şükür.

selam kızlar, kızım 6. hastalığa yakalndı. çok feciydi son 4 günümüz. atteş 39.5 dereceydi ve bir türlü düşüremedik. neyseki son evresine girdik. bunu da atlattık çok şükür.

Çok geçmiş olsun canım ya.İnşallah Cemrecik bir an önce iyileşir.Kıyamam ben ona ya.Keşke onlar yerine biz hasta olsak değil mi?

evet canım ya, evde yok gibiydi canım. bir daha hiç gülmeyecek sandık, sürekli uyudu, ateş de bir türlü düşmedi. allaha çok şükür şimdi en azından gülüp oynuyor. bir şey de yemedi 4 gün sadece emdi, emzirmek ne kadar önemliymiş çok daha iyi anladım. eceyi allah korusun bu ara salgınmış, mevsimiymiş yani.

geçmil olsun Nurgül cüm gördüm, biliyorsun sevimsiz de olsa atlattı dökünce geçecek ve ömür boyu bağışıklık kazanacak ..doruk da geçirdi atlattık çok şükür
kızlar ben eskisi gibi gelem,iyorum oğlum büyüdü büyümesine ama uykusuzluğum devam bu da benim kısmetimmiş, şimdi sallamadan pışpışlamadan uyutmaya alıştırmaya çabalıyorum bir miltar ağlıyor sevimsiz zamanlar kafam kazan gibi hergün novaljin içiyorum hiç keyfim yok

çok geçmiş olsun baby... inşallah son evreyide çabucak atlatır ve toparlanır Cemrecik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…