Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Alya çok tatlı maşallah. inşallah o da cemre de yakında abla olurlar.

dün akşam tutunma iğnem,i yaptım kendime. normalde soğukkanlıyımdır ama içerde bebekler var diye düşününce biraz tereddütlü yaptım.

dün ablam aradı, ben ikiz fikrine alıştım diyor. çok güldüm. dedim senin değil benim alışmam gerekiyor buna, ama henüz alışmak için de erken...

bugün transferimin 10. günü. ilk tedavimde sonrasında kahverengi lekelenmeler ve hafif bazlı kanamam olmuştu. bu defa ses seda yok. ağrılarımda azaldı günden güne. bu durum neye işaret ediyor acaba bilemedim. bugün danışayım sevgili şerifeme...

kızlar yarın test günüm. çok heyecanlıyım. kızıma bir kardeş verebilecek miyim bakalım. belki iki veririm. hayırlısı olsun da. sağlıklı olmalarından başka bir dileğim yok. bu defa çok şiştim gerçekten. bunu da hayra yoruyorum. çok pozitifim ya... çok şükür. yarın size de bilgi veririm. saatler nasıl geçecekse artık...

aaaaaaa ben bu okuduklarima inanmiyorum cok sevindim yaaa nurgüllll
insallah rabbim ilk yasadin heycani bidaha yasarsin,rabbim cemreye bi kardes veriri ve seni sevindirir iyi haberini bekliyorum canimmm

Yarin guzel haberlerini bekliyoruz canim sana sormak istedigim bu tutunma ignesi ne ben 4 defa tedavi bana boyle bir igneden hic bahsedilmedi bana bu konuda bilgi verirsen sevinirim yarin senin icin mujdelerle dolu bir gun olsun.....

Asumaannn, sonunda eski dostlardan birisi geldi ve yazdıkalarımı okudu. teşekkür ederim canım güzel dilekelrin için. bak sen ne güzel bir defada ikiz doğurdun şimdi uğraşmıyorsun kardeş için.

kızlar bu sabah kan verdim. 17.00'de belli olacak. Daha çok var.

Haskız tutunma iğnesini ben geçen defa da olmuştum. Ama senin gibi bir çok kez tedavi olup da hiç duymayan var. nedenini bilemiyorum, her merkezin tedavisi farklı olabiliyor. bence doktoruna ya da merkezine danışmalısın. bebek tutunsun diye transferden 3 gün sonra yapılan bir iğne. merkezden verdiler.

akşama yazarım size inşallah.

canimmm benim insallahhhh yaaa gercekten cok sevinirim ama genede rabbim hayirlisini versin,evet benim kardes derdim yok simdilik ama esime kalsa hemen istioyor,hata tatile geldimizde osman hocanin yanina gitdik ve oda bi espiri yapmisdi hadi asumancim yapisdiralim gene bi ikiz diye :)))
rabbim herkesin gönlüne göre versin haber dar et bizleri

Bu defa negatif sonuç aldım kızlar.

Ama Allaha şükürler olsun ki Cemre kızımı bana verdi, 2 dondurulmuşum daha var, tekrar denerim bir süre sonra. Tedavide olanlara dua ediyorum.

Canim negatif sonuc almana uzuldum ama bir yandanda dusununce dunya tatlisi Rabbim sana bagislasin Cemren var Rabbim hayirli zamanda Cemre kizina kardes verecektir lutfen uzulme

nurgülll canim benim ya gercekten cok üzüldüm ama bundada vardir bi hayir,ALLAH en kisa zamanda cemreye bi kardes nasip eder insallah,sende lütfen moralini bozma...
Cemreyi kocaman öpüyorum...
benim msn olmasi lazim sende yollasana bana bi kac resmini,benim face yok,ordan bakamiyorum...

Üzülmedim kızlar merak etmeyin. Yani ilkinde olsa üzülürdüm kesin ama bu defa ben kızım için ona bir kardeş vermek için uğraşıyorum. sadece uğraşıyorsun ağrı çekiyorsun o tarafı zor yoksa bu defa psikolojik olarak rahatım. ekimde tekrar deneyeceğim. asuman msn adresin yok cnaım bnede gönderirsen resim yollarım.

Hisli Böcük | Facebook ama burayı tıklayınca da görebilirsin diye düşünüyorum.

sevgiler.

ayyy ben yerim onu baktim resimleri masallah nekadar tatli olmus ALLAH nazarlardan esirgesin...
bende yeni resim yükledim profilime bi bak istersen....

Teşekkür ederim canım, evet kızım maşallah çok güler yüzlü. Maşallah senin iki kardeş deçok tatlı. Allah sağlıklı uzun ömürler versin.

amin canim cümlesinin evladina..
Serifecik nasil uzun zamandir görüsemedim onla..
Canim kendine cok iyi bak öpüldünüz

Son düzenleme:
nurgülcüm hikayeni hemen hemen hepsini okudum
minik cemreninde maşallahı var kardeşleri son denemende tutar inşallah
bende ogluma kardeş için ugraşıyorum benimde 3. denemem olucak iki tuttu
fakat 20 haftalıkken karnımda öldü donmuşum tutmadı bu sefer iki tane koyucaklar
rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah tutunma ignesinin adını yazarmısın doktoruma sormk istiyorum
benim ilkinde prignil igne vermişlerdi gün aşırı 3 defa vurulmuştum donmuşta vermemşti

selam kizlar aklima hep eski günler geliyor bu sayfayi actim zaman ama malesef kimsecikler kalmadi...
Bizde tatil hazirliklarina basliycaz eylülün 12de tr ye gelcem kuzularimla,gecen sene kabus dolu gecti tatilim insallah bu sene hersey güzel gecer..
kardes icin deneyimde olan arkadaslarimiza rabbim yardimci olur insallah...

selam kizlar gene kimsecikler yok
bendebi kizlara haber vereyim dedim...
Teyzeleri benim oglum bu ayin sonunda erkek olcak :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…