Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

arkadaşlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum...

1 hafta oldu ama ben halen yaşadığım gerçekmi rüyamı diye düşünüyorum... çok bekleyince böyle oluyor demekki :)) doğuma gitmeden önce uzun zamandır haberini beklediğim 2 arkadaşımında hamile olduğunu öğrendim ve sevincim ikiye katlandı, çünkü 9 ay boyunca o arkadaşlarım için dua etmiştim...

Rabbim gerçekten isteyen herkese yaşatsın bu olağanüstü mutluluğu...

kızım acıktı teyzeleri sonra yine yazarım... tekrar teşekkürler.

annesi bekletme sen miniği.Ama bizi de habersiz bırakma.Doğumun nasıl geçti,şimdi nasılsınız.Biz 7.ayı bitirdik.Artık Oğluşum büyüyor.

Son düzenleme:
selammm bende progesteron tahlılı ıle ılgılı bılgı almak ıstıyorummm :///

canım düşük olmaması için hamileliğin ilk 3 ayında doktorlar veriyor.Ben kullandım.Biraz mide bulantısı yapıyor ama katlanılıyor.Düşük riski olmadığı için bende sonra almadım ben.Sen hamilemisin?

bundan tam bir sene evvel yazmışım bu mesajı...vay be gecti gitti işte...ama ne korkularım wardı bi bn bilirim...doğmicak diyodum gecmicek günler hele o kavuran yaz sıcakları..ama hepsi gecti gitti işte...hamileliğimi öğrendikten sonra bu siteye üye olmuştum ilk okuduğum sayfaydı bu...ne zaman diodum allahım ne zaman bnde kuşuma kavusucam...cook şükür kavuştum işte yatıyo şimdi beşiğinde...ne hayal etmiştim bu günleri ama cok şükür rabbime...allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsın...saglıkla versin yawrularını inşallahh...bu arada gözlerim doldu...:2:

Pre selam, sanıyorum ki sende çok sıkıntılı bir hamilelik süreci geçirmişsin ve bebişine kavuşmuşsun ..... bende ilk bebeklerimi ikiz bebeklerimi kaybettim 6 aylık doğdu kızım ve oğlum çook sııntılı süreç geçirdim ama yaşamadılar( arkasından 6 ay kadar sonra tekrar tüp bebek denedim tedavime 28 Ocak da başlamıştım ve yine oldukça sıkıntılı bir hamilelik süreci geçirdim 39 hafta neredeyse yattım diyebilirim apendist ameliyatı oldum kanamam oldu 10 gün hastanede yattım ve sonrası heeep evde yattım sonunda 26 Ekimde kızım dünyaya geldi ve bugün tam 3. ayımızı bitirdik Allahıma binlerce şükür olsun ki meleğim benimle..... Allahım bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın bebişini güle güle büyüt çook öpüyorum........

allah senn yawrunuda bagışlasın sana cnm...kolay kawuşmuyouz mleklerimize
eet zor bş hamilelikti bnmkide cok korkularım wardı şükür kawusturdu allah meleğime...
bu korkuyu yasayan yasayanın halinden anlar işte...şimdi her gördüğüm umutsuz anne adayına moral wermeye calışıyoum...her duyduğum gzl haber bni mutlu edio..allah böle gzl mutluluklar yasatsın...

kızlar allah uzun ve sağlıklı ömür versin yavrularımıza ve anne,babalarına. isteyen herkesede nasip etsin bu güzel duyguyu.benim oğluşumda 7.ayı bitirmek üzere.

selam kızlar aylar sonra ben de girebildim sayfama. :) herkes doğurdu bir kenara çekildi gerçekten. cemre de 14 aylık oldu. zaman su gibi akıp gidiyor. kızım yürüyor. hatta koşuyor ben de arkasından. yorucu ama güzel günler. allah hepinizin çocuklarını bağışlasın. hemen hepimizkavuştuk tatlı bebeklerimize. allah olmayanlara da versin. sevgiler hepinize.

selam kizlar,gercekten öyle oldu nurgül herkes kenara cekildi ama bence hepimizin akli buralarda kalyior...
Biz sükürler olsun cok iyiz 6 ay olcaz 3 gün sonra.
Teyzeleri dermanim dis bile cikardi 2 tane disi cikti kuzumun masallah ogluma hic bi sikinti cekmeden atlatdi darisi kizima...
Hepinizi öpyüorum..

asumancığım maşallah.zaman ne kadar çabuk geçiyor.doğum haberini beklediğimiz yavrularımız bizi şaşırtıyor şimdilerde.
Nurgül'cüğüm siz artık biraz rahatlamışsınızdır.Biz hala uykusuz geceler geçiriyoruz.Emekliyor oğlum ve artık tutamıyorum.Çok korkusuz aya kalkıyor nereyi tutarsa.Hep peşindeyim.Ama çok tatlı.

kizlar selamlar ya cok üzüldüm kimsecikler girmiyor artik,benimde aslinda hic zamanim olmuyor bebim iki pamuk beni maff ediyorlar sükürler olsun ama cok iyiz..
bu günlerde dis derdimiz basladi dilanda patlak verdi ama tam cikmadi,kizlar agrilar icin neler yaptiniz??bana özel mesajdan yazin lütfen cünkü bazi zaman sadece bakip cikyioprum,,
hepinizi cok öpüyorum kendinize iyi bakin...

Asucum canim ... Okuyunca inanamadim .. Demek minik Derman dislerini cikarmaya basladi bile ...

Rabbim o dislerle ne lezzetli mamalar , yemekler yemeyi nasip edecek ona ...

Masallahh ....

Insallah Dilan da ona bir an evvel yetisir .

Bu dis cikarma dönemini en kolay sekilde atlatmanizi diliyorum .. Öpüldünüzzz...

Arkadaşlar
1 saattir okuyorum, tek tek yazacaktım ama kafamı toparlayamadım çok özür dileirm topluca yazacağım...

Hepiniz artık uğramıyor demekle haklısınız, yetişemiyorum ..Hatta hayata yetişemiyorum galiba..
Uykusuzlukla düzen oturtmakla ev ile Doruk la o kadar sarmaş dolaşım ki kendime vakit ayırmaktan çok uzağım..İnternette kafa dağıtmakla biraz uzaklaştığımı hissediyorum ama ona da her zaman fırsatım olmuyor..

Naaptın ne ettin kadın oğlan ne alemde diyenler için günlük gibi tuttuğum bloğumun adresi burda..Burdan aklına geldikçe , merak ettikçe bizi okuyabilirsiniz...

Hepinizi öpüyorum, sağlıcakla kalın..

Son düzenleyen: Moderatör:
selam kizlar,senacim cok hakliisn benimde hic zamanim olmuyor ama genede bakmadan duramiyorum buraya sonucta hepimizin derdi ayni baslamisdi EVLAT HASRETIYDI....
SILACIM canikm benim dilaninda ikitane disi cikti teyzesi sükürler olsun yavas yavas cikiyor artik insallah daha zorluk cekmeden cikar..
hepiniz öpüldünüz..

kızlaarrr!!! herkese selamlar;

vakit sıkıntısı yaşayanlardan biriside benim... kızımla ilgilenirken gün nasıl geçiyor anlamıyorum... tabii kızımla ilgilenmekle birlikte birde bitmeyen ev işleri var... çook uzun zamandır okumadım sayfada yazılanları ve şu anda okumak için zamanım yok ne yazıkki, umarım bundan sonra yazılanları takip debilirim...

doğumdan sonra yaşadıklarım beni biraz sarstı dana yeni toparlanabiliyorum...

sezeryan ile doğum yaptım, suyum çok fazla olduğu için ameliyattan sonra feci şekilde ödem yaptı vücudum... sütüm gelmedi halen de gelmiyor, ne yazıkki kızımı mamayla büyütmek zorunda kaldım...buda beni son derece üzüyor.
makinayla hergün sağdım ama çıkan süt bebeğimim bir öğününü bile karşılamadı... kızım aşırı gazlı ve kolik olduğu için ilk 3 ay son derece zor geçti... birde eşim kızımız 16 günlükken seyahate gitti ve 2.5 ay sonra geldi... 3 ay boyunca sevgili kayınvalidem başımda cır cır konuştu. kızım neredeyse günün 10 saatini ağlayarak geçiriyordu... inanırmısınız 3 ay boyunca değil gece uykusu uymak, pijama giymeye bile niyetlenmedim... bebeği kolik olan anneler iyi bilir bu durumu... ama yinede şükrediyorum Allah başka dert vermesin... Bade şimdi 5. ayın içinde, emmediği için ek gıdaya başladık... meyvesuyu,yoğurt,çorba derken bir bakıyorum akşam olmuş... kızımla vakit geçirmek çok keyifli, onu koklamak herşeyin ilacı... biraz uzun uyuduğu zaman bile özlüyorum kuzumu... o benim en iyi arkadaşım... iyiki onu doğurmak için bukadar uğraşmışım, iyiki vazgeçmemişim... içimdeki mutluluğu tarif edebilmem imkansız.

hepinizi kocaman öpüyorum... ilk fırsatta tekrar gelicem topiğe, vakit buldukça sizde yazın kopmayalım birbirimizden ... herbirinizin sohbetini çok özledim... iyi geceler...

kızlar ben işe başladım 2 ay olacak, cemreciğim de kreşe gidiyor. bale yapıyor, resim çiziyor, ingilizce öğreniyor. şaka gibi... yavrum büyümeden mecburen büyümek zorunda kaldı. kardeş planları var mı? hayat nasıl gidiyor herkes iyi mi?
bize uğramıyorsun diyenler tek tek kayboldu bebişler doğunca...

hepinizi kocaman öpüyorum....

herkese mutlu bayramlar...

kızlar sayfa çok sessiz kalmış ya üzüldüm doğrusu (

hepimiz okadar yoğunuz ki pc yi açabilmek bile çok zor şu durumda...

bende çok uzun zamandır sayfaya hiç bakamadım... sürprizlerle dolu olan hayatımın hızına yetişmek oldukça yorucu oluyor... kızım 1 yaşında oldu bile:))) kuzum zor bir çocuk ama maşallah çok akıllı... sanırım zor olmasıda akıllı olmasından kaynaklanıyor... günler Bade hanımla çabucak geçiveriyor... birde yemek yeme sıkıntımız olmasa hayat bal tadında...

bu arada 28 haftalık olmasına rağmen halen inanamadığım bir gerçek var ki, bir kızım daha oluyor.... :)))

evet evet hamileyim ve 28 haftalık... bir prensesim daha oluyor... beni çoookkk zor günler bekliyor kızlar...

sen senelerce tedavi ol, sonunda tüp bebek tedavisiyle hamile kal, 9 ay yat, sonunda kuzuna kavuş...

ve sonra bütüngün koştur, evde ağır ne varsa kaldır, tatile git bütün aktivitelere katıl ( DIVING dahil ) hopla zıpla koş.... birde bakmışsın 7 haftalık hamilesin... küçücük bir kesenin içinde pıtır pıtır atan kocaman bir can... buna mucize değilde ne denir kızlar...

Allah küçük prensesimede zamanı geldiğinde sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah ... Banada iki minik kızıma yetebilecek kadar sağlık, enerji ve sabır versin...

hepinizi kocaman öpüyorum. sevgiler...

kizlar hepinize selam
yaaa sizlerin yazdiklarini okuyounca eski günler geldi aklima,gercekten benimde hic zamanim yok cocuklardan dollayi.
benim kiz cok fena beni maff ediyor okadar bilmis ki anlatamam bi büyük adamgi sanki büyümüs kücülmüs masallahhh,oglum cok nazlim sadece aksamlari yatarken biraz sorun yasiyoruz kucakta uyumak istedi icin aramiz acilyior aksamlari onlada.kizim yasini doldurmadan yürüdü ama oglum okadar tembelki poposunu kaldirmaya hic niyeti birsey istedi zaman anned iye bagiriyor büyük adam gibi :)) ama yoksa hersey cok güzel harika zaman geciriyoruz.
hepipnizi kocaman öpüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…