arkadaşlar iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize çok teşekkür ediyorum...
1 hafta oldu ama ben halen yaşadığım gerçekmi rüyamı diye düşünüyorum... çok bekleyince böyle oluyor demekki :)) doğuma gitmeden önce uzun zamandır haberini beklediğim 2 arkadaşımında hamile olduğunu öğrendim ve sevincim ikiye katlandı, çünkü 9 ay boyunca o arkadaşlarım için dua etmiştim...
Rabbim gerçekten isteyen herkese yaşatsın bu olağanüstü mutluluğu...
kızım acıktı teyzeleri sonra yine yazarım... tekrar teşekkürler.
annesi bekletme sen miniği.Ama bizi de habersiz bırakma.Doğumun nasıl geçti,şimdi nasılsınız.Biz 7.ayı bitirdik.Artık Oğluşum büyüyor.
selammm bende progesteron tahlılı ıle ılgılı bılgı almak ıstıyorummm :///
mrb ben aranıza yeni katıldım we direk bu sayfa dikkatimi çekti günlerdr okuyoum başından itibaren bnde şu anda 10 haftalık hamileyim bunları okumadan önce midem bulanmadığı için hiç bi belirti göremediğim için hamile olduğumu hissedemiyoum die üzülüyordum ve hala daha çok fazla korkum war bebeğime bişi olucak die ne bilim kalbi durucak düşücek die allah göstermesin öle bişi olursa mahfolurum çünki bi düşük yaşadım ve şu anda tehlikedeyim bnde tutunma iğneleri yaptırıyoum haftada iki kez bebişimi gördüm cok şükür gecen cuma ama hala içim rahat diil en ufak bi ağrım olduğunda ona bişi olucak die cok korkuyoum ama babytwin senn hikayeni okuyunca gıbta eettim hayata pozitif bakmışsın ve kızına kavuşmuşsun bnde öle yapıcam artk karar werdim hep pozitif düşünücem senn sayende tabi belki bunları okumasam hala düşünüp düşünüp ağlıo olucaktım ama sizin desteğinize cok ihtiyacım war halimden anlicanızı düşünüyoum ve içimi dökmek istedim oh bi nebze rahatladım geçicek bu günler biliyoum ama sanki zaman duruo bazen ilerlemio ne biliyim böle işte eşimde çok rahatsız bu halimden eğer böyle dewam edersen bnde dinlemicem seni dio haklıda cok karamsarım bilmiyoum inş bebeğimi kucağıma alacağım günü bnde size müjdelerim bana dua edin nolur cok ihtiyacım war bu arada hepinizin allah yawrularını bağışlasın bebeklerini bekleyenlerede kucağına almayı nasip etsin bnmkinide inş.....
bundan tam bir sene evvel yazmışım bu mesajı...vay be gecti gitti işte...ama ne korkularım wardı bi bn bilirim...doğmicak diyodum gecmicek günler hele o kavuran yaz sıcakları..ama hepsi gecti gitti işte...hamileliğimi öğrendikten sonra bu siteye üye olmuştum ilk okuduğum sayfaydı bu...ne zaman diodum allahım ne zaman bnde kuşuma kavusucam...cook şükür kavuştum işte yatıyo şimdi beşiğinde...ne hayal etmiştim bu günleri ama cok şükür rabbime...allah isteyen herkese bu duyguyu yasatsın...saglıkla versin yawrularını inşallahh...bu arada gözlerim doldu...:2:
Pre selam, sanıyorum ki sende çok sıkıntılı bir hamilelik süreci geçirmişsin ve bebişine kavuşmuşsun ..... bende ilk bebeklerimi ikiz bebeklerimi kaybettim 6 aylık doğdu kızım ve oğlum çook sııntılı süreç geçirdim ama yaşamadılar( arkasından 6 ay kadar sonra tekrar tüp bebek denedim tedavime 28 Ocak da başlamıştım ve yine oldukça sıkıntılı bir hamilelik süreci geçirdim 39 hafta neredeyse yattım diyebilirim apendist ameliyatı oldum kanamam oldu 10 gün hastanede yattım ve sonrası heeep evde yattım sonunda 26 Ekimde kızım dünyaya geldi ve bugün tam 3. ayımızı bitirdik Allahıma binlerce şükür olsun ki meleğim benimle..... Allahım bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın bebişini güle güle büyüt çook öpüyorum........
selam kizlar,gercekten öyle oldu nurgül herkes kenara cekildi ama bence hepimizin akli buralarda kalyior...
Biz sükürler olsun cok iyiz 6 ay olcaz 3 gün sonra.
Teyzeleri dermanim dis bile cikardi 2 tane disi cikti kuzumun masallah ogluma hic bi sikinti cekmeden atlatdi darisi kizima...
Hepinizi öpyüorum..
kizlar selamlar ya cok üzüldüm kimsecikler girmiyor artik,benimde aslinda hic zamanim olmuyor bebim iki pamuk beni maff ediyorlar sükürler olsun ama cok iyiz..
bu günlerde dis derdimiz basladi dilanda patlak verdi ama tam cikmadi,kizlar agrilar icin neler yaptiniz??bana özel mesajdan yazin lütfen cünkü bazi zaman sadece bakip cikyioprum,,
hepinizi cok öpüyorum kendinize iyi bakin...