Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

geçmil olsun Nurgül cüm gördüm, biliyorsun sevimsiz de olsa atlattı dökünce geçecek ve ömür boyu bağışıklık kazanacak ..doruk da geçirdi atlattık çok şükür
kızlar ben eskisi gibi gelem,iyorum oğlum büyüdü büyümesine ama uykusuzluğum devam bu da benim kısmetimmiş, şimdi sallamadan pışpışlamadan uyutmaya alıştırmaya çabalıyorum bir miltar ağlıyor sevimsiz zamanlar kafam kazan gibi hergün novaljin içiyorum hiç keyfim yok :KK43:

senacım sanada güç ve sabır diliyorum... eskisi gibi zaman ayıramayan sadece sen değilsin, anne olanların hepsi kayıplarda :))) sizde kuzularda iyi olun biz sizin iyi haberlerinizi alalım arada sırada gerisi mühim değil... Doruk paşa ya öpücükler...

kızlar neredesiniz??? günlerdir kimsecilerden haber yok...

Asuman kuzuların eve geldimi? pazartesi gelicekler demiştin...

diğer arkadaşlar siz nasılsınız?

senacım teşekkürler canım. faceden de yazıştık zaten.
arminas canım artık asuman buralara gelemez bir süre malesef. inşallah iyilerdir. bebek gelince büyük telaş oluyor.
sen ve kuzucuğun da iyidir inşallah.

senacım teşekkürler canım. faceden de yazıştık zaten.
arminas canım artık asuman buralara gelemez bir süre malesef. inşallah iyilerdir. bebek gelince büyük telaş oluyor.
sen ve kuzucuğun da iyidir inşallah.

evet Nurgül haklısın, şimdi Asuman ın telaşı büyüktür hemde 2 tane kuzu var onda :)) onlar iyi olsun da haftada 1 de haber alsak olur...

bizde iyiyiz çok şükür, istirahatimiz devam ediyor. yavaş yavaş hazırlıklarımızı yapıyoruz ve heyecanla kızımın geleceği günü bekliyoruz :KK55:

Kızlar nerelerdesiniz? neden kimseden ses çıkmıyor?

annelerin vakti yok onları anlıyorum da tedavide olanlar siz neler yapıyorsunuz, tedavileriniz nasıl gidiyor? arada sırada yazın kızlar...

şimdiden herkese İYİ BAYRAMLAR diliyorum. Sevgiler...

canlarim benim aslinda gelecemde ama evde kayin valdem var o dir dir etmesin diye gelemyiorum...
kuzucuklarim evde sükürler olsun vede cok iyiler teyzeleri hic bi sorunumuz yok sadece oglumda bi dönem gaz sorunu oldu oda gecti gibi birsey...
Sizler nasilsiniz hersey yollunda insallah??
Hepinizi kocaman öpüyorum...

canlarim benim aslinda gelecemde ama evde kayin valdem var o dir dir etmesin diye gelemyiorum...
kuzucuklarim evde sükürler olsun vede cok iyiler teyzeleri hic bi sorunumuz yok sadece oglumda bi dönem gaz sorunu oldu oda gecti gibi birsey...
Sizler nasilsiniz hersey yollunda insallah??
Hepinizi kocaman öpüyorum...

Asumancım çok şükür kuzularınla birlikte evindesin... sen bebeklerinle ilgilen canım, onlarla birlikte olmanın tadını çıkar... bizede arada iyi haberlerinizi ver bize yeter... kuzularıda senide kocaman öpüyorum canım...

asumann canımmmm bebekleri görünce nasıl da heyecanlandımmm ay maşallahh sizee.. allah kucağına almayı nasip etti bir ömürr mutlu oluun inşallah canımmm.. analı babalı sağlıklı günlerrr öpüyorum hepiniziiii :)

herkese selamlar;

topik en durgun zamanlarını yaşıyor sanırım... ama benim deneyimli annelere çok ihtiyacım var bu ara...

eşim ve ben yaptığımız araştırmalarda normal bebek arabasının çokta gerekli olmadığına, onun yerine 0 aydan başlayan baston puset ve port bebe alarak ihtiyacımızı karşılamış olacağımıza karar verdik...kullanan herkes baston puset in çok daha rahat olduğunu söyledi bize ... kızlar sizlerin fikri nedir bu konuda???

Canım merhaba;Alışveriş yaparken bebeklerimize herşeyin en iyiysini,en kullanışlısını almak istiyoruz.bende çok araştırdım.Babyhope un en büyük olanını aldım.Ebat olarak büyük ancak oğlum içinde çok rahat ediyor.Baston pusetler daha çok oturma pozisyonunda oluyor,alırken dikkat et.İlk zamanlar yatar pozisyonda kullanman gerekecek çünkü.Tekerlekleri takılıp çıkarılabiliyor bu modelin 4-5 kullanımdan sonra yayları bozuldu.Ancak garanti kapsamında olduğundan hemen yapıp gönderdiler,üretimde gevşek yapmışlar,hemen kabul edip ilk halinden daha sağlam yapıtılar ve yedekleri ile birlikte gönderdiler yayları.Ürünlerinin arkasında durmalarıda çok güzel.Memnunuz biz.Düşünürsen modelini yazarım ben.

Canım merhaba;Alışveriş yaparken bebeklerimize herşeyin en iyiysini,en kullanışlısını almak istiyoruz.bende çok araştırdım.Babyhope un en büyük olanını aldım.Ebat olarak büyük ancak oğlum içinde çok rahat ediyor.Baston pusetler daha çok oturma pozisyonunda oluyor,alırken dikkat et.İlk zamanlar yatar pozisyonda kullanman gerekecek çünkü.Tekerlekleri takılıp çıkarılabiliyor bu modelin 4-5 kullanımdan sonra yayları bozuldu.Ancak garanti kapsamında olduğundan hemen yapıp gönderdiler,üretimde gevşek yapmışlar,hemen kabul edip ilk halinden daha sağlam yapıtılar ve yedekleri ile birlikte gönderdiler yayları.Ürünlerinin arkasında durmalarıda çok güzel.Memnunuz biz.Düşünürsen modelini yazarım ben.

sinemcim bende chicco ve baby2go ve birkaç markaya daha baktım, bu bahsettiklerimde 0 aydan başlayan pusetler ve oturma npozisyonu 5 kademe ayarlanabilir ayrıcada tam yatış pozisyonuda var... ağırlığıda normal bebek arabalarının neredeyse yarısı kadar... ama yinede bir karar veremedik doğrusu...sizin arabanın modelinide gönderirmisin canım birde ona bakalım...

Canım biraz ağır bir araba,ama kullanışlı.Modeli Babyhope SH669A.Her türlü yolda güzel kullanıyorsun.Diğer birçok bilinen marka arabaları çinde üretiliyormuş.Pierre cardin vb.Bu araba İstanbulda üretiliyormuş.Çin dedikleri için ben bakmadım diğerlerine.Araba koltuğunu pierre cardin aldım.Tanıdık bir bebek gereçleri satan arkadaş bu bilgileri verdi.Araştır istersen.kolay gelsin.Giysi alımını sakın çok abartmayın.o kadar çabuk büyüyorlar ki aldıklarını en fazla 5-6 kez giyiyorlar.

Canım biraz ağır bir araba,ama kullanışlı.Modeli Babyhope SH669A.Her türlü yolda güzel kullanıyorsun.Diğer birçok bilinen marka arabaları çinde üretiliyormuş.Pierre cardin vb.Bu araba İstanbulda üretiliyormuş.Çin dedikleri için ben bakmadım diğerlerine.Araba koltuğunu pierre cardin aldım.Tanıdık bir bebek gereçleri satan arkadaş bu bilgileri verdi.Araştır istersen.kolay gelsin.Giysi alımını sakın çok abartmayın.o kadar çabuk büyüyorlar ki aldıklarını en fazla 5-6 kez giyiyorlar.

Sinemcim bende duydum birçok markanın Çin de üretildiğini, birde bu markaya bakalım yavaş yavaş kararımızı veririz... aslında bazen araba için acele etmesemmi diye düşünüyorum... nasılsa port bebe alınıcak, malum önümüz kış bebek arabasıyla dışarı çıkmam çok zor bir ihtimal, biryere giderken arabayla gidicem... durum böyle olunca da bebek arabasına nezaman ihtiyaç olucak bilemiyorum...
kucakta taşımam gereken durumlar için de bebek askısı alıcam, bebek hem yan yatış pozisyonunda rahat ediyor hemde anne kokusundan uzak kalmamış oluyor huysuzluk yapmıyor... giysi alımını sorucak olursan biz o konuyu biraz abarttık sanırım :KK66: eşim ve ben ilk çocuk heyecanıyla, ailemde ilk torun heyecanıyla ne beyenirsek aldık... Rabbim aldıklarımızı sağlıkla kızıma giydirmeyi kısmet etsin inşallah...

Canım inşallah sağlıklı ve mutlu günlerde giysin bebişin.Bencede arabayı daha sonra alabilirsin.Benim oğlum iri bir bebek olduğu için iyiki büyük araba almışız diyoruz mesela.Sizde ihtiyaca uygun olanı kızın doğduğundada seçebilirsiniz.Zaten 3 ay bizimki arabaya binmedi.Çığlığı bastı,yan gözle bile bakmadı.

sinemcim burdayımmmm :)) cumartesi günü kontrolümüz vardı, kızım gittikçe büyüyor çok şükür. doktorumuz henüz dönmediğini söyledi böyle giderse sezeryan olucak... tarihimiz şu anda 1 Ocak olarak belirlendi:KK55: inşallah kızım o güne kadar uslu uslu oturur kocaman kız olur teyzesi :))bizde hazırlıklarımızı tamamlamaya çalışıyorz. cicilerini yıkadık ütüledik yerleştirdik... bütün bunlar yapılırken ben halen inanamıyorum olanlara, inanılmaz heyecanlıyım:18: sen nasılsın nasıl gidiyor?

Okuduğumda bende heyecanlandım.Harika duygular bunlar.henüz yüzünü görmeden herşeyi hazır oluyor bebişlerimizin.Sağlıkla gelsin miniğin kollarına.Tadını çıkar bu günlerin ve bol bol uyu.Uykuya hasret kalacaksın.Biz hala gece en az 10 defa uyanıyoruz.bazen 15 dk da bazen 30 dk da.Ama olsun severken tekrar içine sokasın geliyor:))bizimki tam bir tosun teyzesi 10 kg dı 1 ay önce.Düzenli ek gıdaya geçmedik.Yoğurt mayalıyorum.Elma püresi,cici bebe felan veriyorum.Seni görmediğimde buralarda merak ediyorum.Dikkat et kendine ve bebişine.

Okuduğumda bende heyecanlandım.Harika duygular bunlar.henüz yüzünü görmeden herşeyi hazır oluyor bebişlerimizin.Sağlıkla gelsin miniğin kollarına.Tadını çıkar bu günlerin ve bol bol uyu.Uykuya hasret kalacaksın.Biz hala gece en az 10 defa uyanıyoruz.bazen 15 dk da bazen 30 dk da.Ama olsun severken tekrar içine sokasın geliyor:))bizimki tam bir tosun teyzesi 10 kg dı 1 ay önce.Düzenli ek gıdaya geçmedik.Yoğurt mayalıyorum.Elma püresi,cici bebe felan veriyorum.Seni görmediğimde buralarda merak ediyorum.Dikkat et kendine ve bebişine.

canım aynen dediğin gibi daha yüzünü görmeden herşeyi hazır oluyor :)) odaya baktıkça heyecanım daha da fazla artıyor... Rabbim kuzuma sağlıkla kavuşmayı ve odasında uyuıtmayı kısmet etsin inşallah... bana dinlenmemi ve uyumamı önermişsin ama şu aralar normalden daha fazla yoruluyorum malesef... kızımın odasını hazırlamak ve eksiklerini tamamlamak için biraz enerji harcadım ama beni asıl yoran bu değil, beni yoran yalnız kalmamam için yanıma gelipte bana fazladan iş çıkaranlar... yalnız olsam eminim ki daha az yorulucam. birde doğum stresindenmidir nedir bilemiyorum herşeye sinirlenmeye başladım... sorulan saçma sapan sorular ve sürekli öğüt verilmesi de beni iyice çileden çıkartıyor. herkes birer ikişer çocuk büyütmüş bıraksınlar bende 5 yıldır beklediğim kuzumu kendim büyütebiliyim... yazdıkalrıma şöyle bir baktım da ben fena sıkılmışım yahu :)))

Sinemcim Doruk gerçekten tam bir tosun olmuş maşallah :))):nazar: ek gıdaya tamamen geçtiğinizde de inşallah herşeyi yer ve iştahlı bir bebek olur canım...

canım aynen dediğin gibi daha yüzünü görmeden herşeyi hazır oluyor :)) odaya baktıkça heyecanım daha da fazla artıyor... Rabbim kuzuma sağlıkla kavuşmayı ve odasında uyuıtmayı kısmet etsin inşallah... bana dinlenmemi ve uyumamı önermişsin ama şu aralar normalden daha fazla yoruluyorum malesef... kızımın odasını hazırlamak ve eksiklerini tamamlamak için biraz enerji harcadım ama beni asıl yoran bu değil, beni yoran yalnız kalmamam için yanıma gelipte bana fazladan iş çıkaranlar... yalnız olsam eminim ki daha az yorulucam. birde doğum stresindenmidir nedir bilemiyorum herşeye sinirlenmeye başladım... sorulan saçma sapan sorular ve sürekli öğüt verilmesi de beni iyice çileden çıkartıyor. herkes birer ikişer çocuk büyütmüş bıraksınlar bende 5 yıldır beklediğim kuzumu kendim büyütebiliyim... yazdıkalrıma şöyle bir baktım da ben fena sıkılmışım yahu :)))

Sinemcim Doruk gerçekten tam bir tosun olmuş maşallah :))):nazar: ek gıdaya tamamen geçtiğinizde de inşallah herşeyi yer ve iştahlı bir bebek olur canım...

canım kafana hiçbirşeyi takma,kim ne derse desin,hatta sen dahi şöyle yaparım böyle yaparım demekle olmuyor.bizi bebeklerimiz yönlendiriyor.inan karekterleri ile doğuyorlar,onlar nasıl isterse hayatımız o şekilde yönleniyor.doğum stresini kafandan çıkart,herkes gibi sende atlatacaksın,bebeğini gördüğünde acın kalmıyor inan bana.çok çabuk geçiyor zaman bu günlerde geçecek,sonrası daha zor.iyi bak kendine.

kizlar biz cok iyiz hepinizi öpüyorum az kaldi daha fazla gire bilmeme...

X