geçmil olsun Nurgül cüm gördüm, biliyorsun sevimsiz de olsa atlattı dökünce geçecek ve ömür boyu bağışıklık kazanacak ..doruk da geçirdi atlattık çok şükür
kızlar ben eskisi gibi gelem,iyorum oğlum büyüdü büyümesine ama uykusuzluğum devam bu da benim kısmetimmiş, şimdi sallamadan pışpışlamadan uyutmaya alıştırmaya çabalıyorum bir miltar ağlıyor sevimsiz zamanlar kafam kazan gibi hergün novaljin içiyorum hiç keyfim yok
senacım teşekkürler canım. faceden de yazıştık zaten.
arminas canım artık asuman buralara gelemez bir süre malesef. inşallah iyilerdir. bebek gelince büyük telaş oluyor.
sen ve kuzucuğun da iyidir inşallah.
canlarim benim aslinda gelecemde ama evde kayin valdem var o dir dir etmesin diye gelemyiorum...
kuzucuklarim evde sükürler olsun vede cok iyiler teyzeleri hic bi sorunumuz yok sadece oglumda bi dönem gaz sorunu oldu oda gecti gibi birsey...
Sizler nasilsiniz hersey yollunda insallah??
Hepinizi kocaman öpüyorum...
Canım merhaba;Alışveriş yaparken bebeklerimize herşeyin en iyiysini,en kullanışlısını almak istiyoruz.bende çok araştırdım.Babyhope un en büyük olanını aldım.Ebat olarak büyük ancak oğlum içinde çok rahat ediyor.Baston pusetler daha çok oturma pozisyonunda oluyor,alırken dikkat et.İlk zamanlar yatar pozisyonda kullanman gerekecek çünkü.Tekerlekleri takılıp çıkarılabiliyor bu modelin 4-5 kullanımdan sonra yayları bozuldu.Ancak garanti kapsamında olduğundan hemen yapıp gönderdiler,üretimde gevşek yapmışlar,hemen kabul edip ilk halinden daha sağlam yapıtılar ve yedekleri ile birlikte gönderdiler yayları.Ürünlerinin arkasında durmalarıda çok güzel.Memnunuz biz.Düşünürsen modelini yazarım ben.
Canım biraz ağır bir araba,ama kullanışlı.Modeli Babyhope SH669A.Her türlü yolda güzel kullanıyorsun.Diğer birçok bilinen marka arabaları çinde üretiliyormuş.Pierre cardin vb.Bu araba İstanbulda üretiliyormuş.Çin dedikleri için ben bakmadım diğerlerine.Araba koltuğunu pierre cardin aldım.Tanıdık bir bebek gereçleri satan arkadaş bu bilgileri verdi.Araştır istersen.kolay gelsin.Giysi alımını sakın çok abartmayın.o kadar çabuk büyüyorlar ki aldıklarını en fazla 5-6 kez giyiyorlar.
Okuduğumda bende heyecanlandım.Harika duygular bunlar.henüz yüzünü görmeden herşeyi hazır oluyor bebişlerimizin.Sağlıkla gelsin miniğin kollarına.Tadını çıkar bu günlerin ve bol bol uyu.Uykuya hasret kalacaksın.Biz hala gece en az 10 defa uyanıyoruz.bazen 15 dk da bazen 30 dk da.Ama olsun severken tekrar içine sokasın geliyor:))bizimki tam bir tosun teyzesi 10 kg dı 1 ay önce.Düzenli ek gıdaya geçmedik.Yoğurt mayalıyorum.Elma püresi,cici bebe felan veriyorum.Seni görmediğimde buralarda merak ediyorum.Dikkat et kendine ve bebişine.
canım aynen dediğin gibi daha yüzünü görmeden herşeyi hazır oluyor :)) odaya baktıkça heyecanım daha da fazla artıyor... Rabbim kuzuma sağlıkla kavuşmayı ve odasında uyuıtmayı kısmet etsin inşallah... bana dinlenmemi ve uyumamı önermişsin ama şu aralar normalden daha fazla yoruluyorum malesef... kızımın odasını hazırlamak ve eksiklerini tamamlamak için biraz enerji harcadım ama beni asıl yoran bu değil, beni yoran yalnız kalmamam için yanıma gelipte bana fazladan iş çıkaranlar... yalnız olsam eminim ki daha az yorulucam. birde doğum stresindenmidir nedir bilemiyorum herşeye sinirlenmeye başladım... sorulan saçma sapan sorular ve sürekli öğüt verilmesi de beni iyice çileden çıkartıyor. herkes birer ikişer çocuk büyütmüş bıraksınlar bende 5 yıldır beklediğim kuzumu kendim büyütebiliyim... yazdıkalrıma şöyle bir baktım da ben fena sıkılmışım yahu :)))
Sinemcim Doruk gerçekten tam bir tosun olmuş maşallah :)))ek gıdaya tamamen geçtiğinizde de inşallah herşeyi yer ve iştahlı bir bebek olur canım...