Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

canimmmm inanamiyorum hadi gözün aydin canim benim rabbim herseyin hayirlisini versin oda sana bu sekilde ikinci cocougnu layik görmüs ALLAH anali babali büyütsün bade onu büyütür hic merak etme :) öpüyorum ikinizide...

asumancım çok teşekkür ederim :)) sanırım bende kucağıma aldığımda ananıcam bu mucizeye .)) yaşadıklarımı uzun uzun paylaşmayı çok istiyorum ama neyazıkki böyle bir vaktim yok. aslında oturmaya bile vaktim yok... vakit buldukça sende yaz özlüyorum ben sohbetlerimizi ((

vakit dedin ne canim ??? ben bu cümleyi coktan unutdum..
ya gercekten hic zamanim olmuyor ikisine bakmak okadar zorki,gün gitdikce huylarida degisioyr hic sorma,bizim kiz aksam 8de yatiyor 1 saat uyuduktan sonra uyanip 12 lere kadar oynamak istiyor aceba bu normalmi arkadaslar yada bi dönemmi sadece boyle oluyor tecrubeli annelerin yardimina ihtiyacim varrr..
hepinizi öpüyorum..

selam kizlar ben bu sayafanin bukadar arkalarda olmasina inanmak istemiyorum yaaa bo sayfa bizim umudumuzdu ama simdi kimsecikler kalmadi...
tabiki hepimiz okadar yogunuz ki hic zaman bulamiyoruz,bende gercekten öyleyim bebisler uyurken egerki aca biliyorsan aciyorrum yoksa yok,sükürler olsun benim kuzucuklarim cok iyi nasil zaman gecti anlamiyorum bile...
hepinizi kocaman öpüyormmm

sizinle en güzel duygularımızı en özel anlarımız paylaştığımız bu sayfalara bakınca ben de geçmişi hatırlıyorum, allah'a çok şükür neredeyse hepimiz yavrularımıza kavuştuk, Allah olmayanlara da versin. Arminas şok oldum ikinci kez ve doğal hamilesin. bu müthiş bir haber. ama biz bu hayatın hızına nasıl yetişeceğiz? ben bir de çalışıyorum. kızım 26 aylık oldu, kreşe alıştı ama şu sıra azı dişleri çıktığı için genelde uyumuyor. bunun dışında bir sıkıntımız yok.

yeni yeni konuşuyor cümleler kuruyor. kendini ifade ediyor. inanılmaz eğlenceli bir dönem. geçen koltuktan beşiğinin içine zıplayacak duvardan destek al dedim, duvardan birşey alıp yiyormuş gibi desteğimi de yedim dedi :))) o kadar güldüm ki...

Canım kızım ile artık arkadaş gibiyiz, caliu ve pepe izliyoruz, hamurla oynuyoruz, resim yapıyoruz.

bu yıl kardeş düşünüyorum ama nasıl olacak halen bilemiyorum, bir yerlerde düşüp kalacağım diye korkuyorum bazen uykusuzluktan...

sizi ve sevgili yavrularınızı çok öpüyorum...

Son düzenleme:

Arkadaşım hayırlı olsun.Sevindim senin adına.Allah kolaylığını verir inşallah.Badeyide öpüyorum.Sen benden sonra doğum yapmıştın.Sanki dün gibi.Zaman çabuk geçiyor.

Asumancığım bende Dorukla uğraşmaktan bilgisayara bakamıyorum bile.Arada sadece bakıp çokıyorum.Senin bu çaban tabiki 2 kat fazla.İkiz büyütmek zor.

Nurgül senin sayende bu sayfaya müptela olmuştuk.Güzel ve heyecanlı günlerimizi hep birlikte paylaştık.Aklımızdan hiç çıkmıyor.Çok fazla yazamasakta.Cemreyide öpüyorum.

Asumancığım bende Dorukla uğraşmaktan bilgisayara bakamıyorum bile.Arada sadece bakıp çokıyorum.Senin bu çaban tabiki 2 kat fazla.İkiz büyütmek zor.

canim gercektende öyle zamanin nasil gectini bile anlamyiorum ama cokta yoruluyorum bagzen yanimda annemin olmasi okadar istiyorumki en azindan biraz bakarda bende dnlenirim diyorum ama yok,temizlik yapmasini okadar özledimki anlatamam :)) ama ona bile firsat olmuyopr,amannn olmasin yyeterki onlar iyi olsun baska birsey istemiyorum...

selam kizlar,gene sayfamiz cok arkalarada kalmis...
kimselerden ses seda yok..
Aslinda ben arminasi cok merak ediyorum ahber alan varsa bi cevap yazsin...

benim kzucuklar sükürler olsun cok iyi hersey yollunda...

Ta ta ta tam....

yine ben...

3 yıl önce çıktığım tüp bebek yolculuğuma yarın yeniden çıkıyorum...

Kardeşler için start verilmiştir....

Bir tanecik Cemre kızımın ikizlerinden 2 tanesi bugün gün yüzüne çıkarıldı... Yani -198 dereceden uyandırıldılar. Umarım sağlıklıdırlar.

Yarın ana kucağına düşecekler...

Çok heyecanlıyım, sizlerle paylaşmak istedim...

dualarınızı esirmeyin...

Son düzenleme:

hayırlı olsun . Mutlu haberi bekliyorum...

dün gece cemre'nin yolculuğunu,sizin samimi anlatımınızla okudum.ne güzel zamanlar.
inşallah bu kez de yine güzel sonuçlar alıp,bizlere umut ışığı olacaksınız.

merhaba gülnur, inşallah sen de olumlu sonuç alacaksın ve evlat kokusunu içine çekeceksin.

ben bugün kendime tutunma iğnesi yapacağım. ayrıca sabah akşam progestoran içeren jel kullanıyorum.

dün güzel ağrılar çektim, umarım hayırlı ağrılardır. bugün kendimi dünün aksine çok enerjik hissediyorum, ağrılar hafifledi.

cemreyi ayaktayken kucağıma almamamı önermişti sevgili hemşirem dikkat ediyorum ancak zor oluyor. cemre sürekli anne neden beni kucaklamıyorsun, haydi zıp zıp tavşan oynayalım, ben köpek olayım sen sen kedi ol gibi atraksiyonlu davetiyelerde bulunuyor. nazikçe geri çeviriyorum ancak bu drumdan hiç ama hiç hoşnut değil. bilse herşey ona kardeş için :)))

umutlu bekleyişim yeniden başladı kısacası...

su10 inşallah senin de tutar eylülde. Seninle önceden tanışıyoruz değil mi?

evet yakın zamanda face dende arkadaş olduk. Alyacık varya onun annesiyim.

Alya da hep kucak ama hep kucak. Nasıl olcak bilmiyorum ama park dışında yürümeyi sevmiyor. Arabasına hiç ama

hiç binmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…