Canım benim çok şükür fena değilim..... ama o kadar sıkıntılı süreçler geçirdik ki şimdi anlatmayım kızımız hayırlısı ile gelsin o zaman fırsat bulursam uzun uzun geçirdiğimiz sıkıntılı günlerimizi yazacağım size..... bizim zamanımız az kaldı sayılır geri sayım başladı Allahım cümlemize bebeklerimizi bağışlasın hayırlısıyla kucağımıza aldığımız güzel günleri görelim ve bu yolda emek sarf eden cümle kullarının dualarını isteklerini kabul etsin kimseyi bu yolda sınamasın AMİİİN ......
selam kizlar simdiye kadar yazamadim kusura bakmayin,heoinize cok tsk ederim ALLAH razi olsun canlarim....
Bebekeklerim cok iyi ALLAHA sükür hic bi derdtler yok sadece kilosunu ve haftasini tamamlamasi icin hastanede kalmak zorundalar ama dedim gibi sükürler olsun cok iyiler....
Dogumda kisa bahsedeyim size,aslinda son kontrollüme gitmisdim ama idrarde protein cikti ve tansyonum yüksek cikti icin hastanede tutdular beni ve sezeryan imzasini aldilar,ama ben istemedim icin o gece amelyat edemediler bir gün sonraya kaldi hersey cok güzel gecti aksam 18.03de kizim 18.05 dede oglum dünyaya geldi......
Benim durumum iyi olmadi icin sadece yüzüme koydular ve babasiyla birlikte alip cocuk bälümüne götürdüler ....
Nurgül ve Sena dünürler siz nerelerdesiniz? nezamandır yazmıyorsunuz... Nurgül ün şiir tadında hikayelerini, Sena nın da yoğun bilgi içerikli yazılarını özledim ben ama :)))
zanork ve sıradaki arkadaşlar sizlerinde güzel haberlerini bekliyoruz.Umarım Allah fazla bekletmeden miniklerinizi kucağınıza verir.Arminas gülücüklerimiz kahkahaya döndü artık ne büyük bir keyif bir görsen.
Nurgül ve Senadan haberleri bende merak ediyorum.Takip ettikçe bizi neler beklediğini öğreniyorum onlardan.
kizlar ben dogum yaptim:))))) bugün taburcu oldum ama bebeklerim daha orda bende yanlarina gidiyorum simdi aksam yazmaya calisirim size...öpüldünüz...
selam kizlar simdiye kadar yazamadim kusura bakmayin,heoinize cok tsk ederim ALLAH razi olsun canlarim....
Bebekeklerim cok iyi ALLAHA sükür hic bi derdtler yok sadece kilosunu ve haftasini tamamlamasi icin hastanede kalmak zorundalar ama dedim gibi sükürler olsun cok iyiler....
Dogumda kisa bahsedeyim size,aslinda son kontrollüme gitmisdim ama idrarde protein cikti ve tansyonum yüksek cikti icin hastanede tutdular beni ve sezeryan imzasini aldilar,ama ben istemedim icin o gece amelyat edemediler bir gün sonraya kaldi hersey cok güzel gecti aksam 18.03de kizim 18.05 dede oglum dünyaya geldi......
Benim durumum iyi olmadi icin sadece yüzüme koydular ve babasiyla birlikte alip cocuk bälümüne götürdüler ....
Canım sıra sana geldi :))
Biz başımızı kaldıramıyoruz büyüyyen emekleyen sıralayan bebek daha da ir zormuş :)))
Allah size de yaerdım etsin, iyi hazırlanın, bol uyuyurun ben hala uykusuzum 10 ay bitti, Doruk adını koymadan evvel bir daha düşünün adı gibi zor bebek :))))
sinem cim Doruk adı konusunda beni desteklersin gibime geliyor, bu oğlanlar uyumuyorrr beeeeee
Canım hoşgeldiler aramız, hayırlı uğurlu ana babasına layık , sağlıklı evlatlar olsunlar. mis kokar onlarrr missss süt kzuuzlarını benim yerime de öp..
Ahhh eski yazdıklarını anımsadım, yok Almanya dan gelicem şu aşının kaçıncı gününde gelmeliyim, yok adetimin bitmesine başlamasına denk gelir mi gelmez mi, kaçıncı dozu hangi saatte vurucam... Sen de anımsadın mı sorularını ??
Bak meleklerin koynunda..ağlayasım var cidden..
Allah olmayan bu uğurda dişini sıkan umut eden dua eden herkese versin..
Canım sıra sana geldi :))
Biz başımızı kaldıramıyoruz büyüyyen emekleyen sıralayan bebek daha da ir zormuş :)))
Allah size de yaerdım etsin, iyi hazırlanın, bol uyuyurun ben hala uykusuzum 10 ay bitti, Doruk adını koymadan evvel bir daha düşünün adı gibi zor bebek :))))
sinem cim Doruk adı konusunda beni desteklersin gibime geliyor, bu oğlanlar uyumuyorrr beeeeee
Canım hoşgeldiler aramız, hayırlı uğurlu ana babasına layık , sağlıklı evlatlar olsunlar. mis kokar onlarrr missss süt kzuuzlarını benim yerime de öp..
Ahhh eski yazdıklarını anımsadım, yok Almanya dan gelicem şu aşının kaçıncı gününde gelmeliyim, yok adetimin bitmesine başlamasına denk gelir mi gelmez mi, kaçıncı dozu hangi saatte vurucam... Sen de anımsadın mı sorularını ??
Bak meleklerin koynunda..ağlayasım var cidden..
Allah olmayan bu uğurda dişini sıkan umut eden dua eden herkese versin..
selam kizlar nasilsiniz???
Biz sükürler olsun iyiz bugünden itibaren kizimin yemesi serbes yani gramma göre yemiycek nezaman acikirsa ozaman emzircem simdilik sükürler olsun sütüm ikisinide yetiyor,oglumada 45 gramm yedirmem gerekiyor ama masallah o 50 den önce gögsümü birakmiyor:)) kilo almalarida cok iyi sükürler olsun oglanin kilosu 2130 oldu kizinda 2500 oldu hepiniz öpüldünüz...
Konuyu düzenle/Sil
selammm gençlikkk ben geldimmm olumunekankayizsmile
nihayet 5. ayımız bitti,gelişimi iyiymiş yalnız bu ay sonu için kilosu biraz düşük 6,350gr.
hala sadece anne sütü veriyorum.kızımın süt alerjisi oldugu için 1 yasına kadar anne sütüne devam etmeliyiz dedi doktorumuz.
kesılecek diye korkumdan girtlagımın ayarını bozdum, hamilelik kiloma geri döndüm.bu nasıl bir iştahtır,nasıl bir sanki kıtlık vakti telaşıdır!
sofraya oturuyorum, en son ben kalkıyorum.abartısız 2 tabak yemegi mideye yolluyorum.yavruya süt olsun dimi yaaaa
tabagın biri sol diğeri sağ göğüs hatrına sempatiksalakcinni.
her sey kızım için; artık ikinci derim bildiğim pijamalarım,uykusuzluktan dolayı iğne gibi batan göz kapaklarım,sürekli tepede lastik tokayla toplamaktan uzunlugunu unuttugum saçlarım,kızımı incitmemesi için derisinin dibinden kestiğim sıfır beden boyasız tamamen organik tırnaklarım ve
3 aydır süt ve süt ürünlerini yiyememekten dolayı geceleri gördüğüm dondurma,pasta ve tatlılarla bezenmiş rüyalarımla değişik biişi oldum işte :1shok:
şaka bir yana artık gülüşlerle birlikte iletişime de gectık,maşallah ona.1 ay içinde de dişlerimiz çıkacakmıs sabırsızlıkla bekliyorum
Rabbim bebegıne kavusmayı bekleyenlere ve bebek isteyip bu yolda emek veren herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.
hepinizi teker teker opüyorum kızlar,şimdilik hoşçakalın[/QUOTE
hoşgeldin respi opuyorumnanaktan
yazını okudum da genel olarak herşey yolunda gibi görünüyor maşallah
yalnız süt alerjisi olayı gerçekten zor bir durum Allah yardımcın olsun canım... kim olsa çok zorlanır böyle bir durumda... onuda atlatırsınız inşallah hayırlısıyla... inşallah hayırlısıyla bizlerde kuzularımızın güzel haberlerini yazarız burdan size, tecrübeli anneler olarak size danışırız bilmediklerimizi... bende artık heyecanlanmaya başladım yahueyvahedigeldismile daha 2 ay var ama içim kıpır kıpır. Rabbim zamanında ve sağlıkla kuzumla kucaklaşmayı kısmet etsin inşallah banada:Saruboceq: senide yavrunuda öpüyorum iyi bak kendine...
Amin Respi, Allah dualarını kabul etsin inşallah.
Epeydir kimse gelmemiş. Huhuuuu, sesimi duyan var mı? :))
Aminnn canım,cümlemizinkini inşallahAmin Respi, Allah dualarını kabul etsin inşallah.
Epeydir kimse gelmemiş. Huhuuuu, sesimi duyan var mı? :))
çok şükür alerjimiz dısında hersey yolunda.günden gune bizi şaşırtıyor yavrucak.artık anneyi çok iyi ayırt ediyor; baskasında ağlayan cocuk, kucagıma gelınce susuyor,pek bi keyif alıyorum bu durumdan :)[/QUOTE
hoşgeldin respi opuyorumnanaktan
yazını okudum da genel olarak herşey yolunda gibi görünüyor maşallah
yalnız süt alerjisi olayı gerçekten zor bir durum Allah yardımcın olsun canım... kim olsa çok zorlanır böyle bir durumda... onuda atlatırsınız inşallah hayırlısıyla... inşallah hayırlısıyla bizlerde kuzularımızın güzel haberlerini yazarız burdan size, tecrübeli anneler olarak size danışırız bilmediklerimizi... bende artık heyecanlanmaya başladım yahueyvahedigeldismile daha 2 ay var ama içim kıpır kıpır. Rabbim zamanında ve sağlıkla kuzumla kucaklaşmayı kısmet etsin inşallah banada:Saruboceq: senide yavrunuda öpüyorum iyi bak kendine...
canım dogru teshisi koymussun valla.doguran kayıplara karısıyo mecburen :)selam kızlar, doğuranlar arttıkça yazanlar azalıyor :) nasıl herkes? cemrenin ikinci dişi de çıktı. bugün tam olarak 9. ayımızı doldurduk. yeme içme savaşımız devam ediyor. bazen ne versem yiyor, bazen de hiçbirşey yemiyor. ama anne memme çığlıkları hiç dinmiyor. emmeye, memede uyumaya devam. anne, memme, mama ve baba kelimelerini söyledi sıra ile. bugün yavru köpekleri görüne hav hav dedi :) kişiliği gelişiyor yavaş yavaş. çok tatlı oldu. her sarılışımda allaha şükrediyorum. allah herkese versin. sevgiler.
saolasın canım a.srespicim yazdıklarınd süt alerjisi dışında kendimi gördüm canım, allah kolaylık versin...