Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

Aminnn canım Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün, emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah...ben çok sabırsız birisiyimdir genelde fakat tedaviye başladığım günden bu yana yaşadıklarımla sabrın ne olduğunu öğrendim... biz doğal yolla hamile kalanlara göre çok daha fazla endişe yaşıyoruz, çok daha fazla yıpranıyoruz... Rabbim bu yolda olan herkesin sabrını ve gücünü arttırsın inşallah:Saruboceq:

selam kizlar simdiye kadar yazamadim kusura bakmayin,heoinize cok tsk ederim ALLAH razi olsun canlarim....
Bebekeklerim cok iyi ALLAHA sükür hic bi derdtler yok sadece kilosunu ve haftasini tamamlamasi icin hastanede kalmak zorundalar ama dedim gibi sükürler olsun cok iyiler....
Dogumda kisa bahsedeyim size,aslinda son kontrollüme gitmisdim ama idrarde protein cikti ve tansyonum yüksek cikti icin hastanede tutdular beni ve sezeryan imzasini aldilar,ama ben istemedim icin o gece amelyat edemediler bir gün sonraya kaldi hersey cok güzel gecti aksam 18.03de kizim 18.05 dede oglum dünyaya geldi......
Benim durumum iyi olmadi icin sadece yüzüme koydular ve babasiyla birlikte alip cocuk bälümüne götürdüler ....

tatlımmm kuzularınında seninde iyi olmanıza çookk çookk sevindim... inşallah güzelce haftalarınıda tamamlayı annelerinin yanına gelicekler... çok şükür buraya kadar sorunsuz sıkıntısız geldiniz inşallah bundan sonrası dahada rahat olsun...Rabbim yavrularınıda senide korusun:Saruboceq: hepinizi kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

Nurgül ve Sena dünürler siz nerelerdesiniz? nezamandır yazmıyorsunuz... Nurgül ün şiir tadında hikayelerini, Sena nın da yoğun bilgi içerikli yazılarını özledim ben ama :)))

Canım sıra sana geldi :))
Biz başımızı kaldıramıyoruz büyüyyen emekleyen sıralayan bebek daha da ir zormuş :)))
Allah size de yaerdım etsin, iyi hazırlanın, bol uyuyurun ben hala uykusuzum 10 ay bitti, Doruk adını koymadan evvel bir daha düşünün adı gibi zor bebek :))))

sinem cim Doruk adı konusunda beni desteklersin gibime geliyor, bu oğlanlar uyumuyorrr beeeeee

kizlar ben dogum yaptim:))))) bugün taburcu oldum ama bebeklerim daha orda bende yanlarina gidiyorum simdi aksam yazmaya calisirim size...öpüldünüz...

Canım hoşgeldiler aramız, hayırlı uğurlu ana babasına layık , sağlıklı evlatlar olsunlar. mis kokar onlarrr missss süt kzuuzlarını benim yerime de öp..

Ahhh eski yazdıklarını anımsadım, yok Almanya dan gelicem şu aşının kaçıncı gününde gelmeliyim, yok adetimin bitmesine başlamasına denk gelir mi gelmez mi, kaçıncı dozu hangi saatte vurucam... Sen de anımsadın mı sorularını ??
Bak meleklerin koynunda..ağlayasım var cidden..
Allah olmayan bu uğurda dişini sıkan umut eden dua eden herkese versin..

Haklısın sena.Bizimkinin kilosuda yerinde maşallah.Şimdiden 9 kilo.Uyku yok,kucakta taşı yanımdan ayrılma modunda Doruk efendi.Kollarım akşam olduğunda tutmuyor sanki ,eşimin kucağına atıyorum.Ama tatlı yinede gülücükleri herşeye bedel.Dönmeye başladı bizimkide şimdi.Artık emekleme ,yürüme zamanları bizede yaklaşıyor.Sağlıklı olsunlarda özleyeceğiz bugünleri eminim.Uykudayken bile özlüyorum ben.Ama Doruk paşalar herşeyi evet üst seviyede yaşıyorlar.

Canim onlari her kucama aldimda yada kokladimda nasil uzun bi yoldan gitdimi hatirliyorum,her defasinda aklima geliyor esimde diyor rabbim neleri nasil veriyor diuye gercekten bi mucize ALLAH bu yolda giden diger arkadaslarimizada yardimci olsun ve hemen bebislerini versin..

senacım sizinle aynı dönemde doğum yapan arkadaşlarım var onları görüyorum da gerçekten bebekleri bütün zamanlarını alıyor... işiniz zor Allah yardımcınız olsun... ama bütün bunların yanı sıra en önemlisi şu ki sağlıklı olmaları... sağlıklı olunca herşey daha kolay oluyor bence... işin içine üzüntü girince insan on katı daha fazla yıpranıyor... rabbim hep0imizin yavrusuna sağlık versin inşallah...

bende sıra bana geldiği için son derece heyecanlıyım... bir taraftan da üzerimden atamadığım bişr tedirginlik var... kızım biraz aşağıda olduğu için ister istemez bu durum mkafama takılıyor... inşallah zamanında sağlıkla gelsin kızım bunun için bol bol dua ediyorum:Saruboceq:

kızlaarrr!!!! nerelerdesiniz yahu???

kimsenin sesi çıkmıyor, anlatın bakalım neler yapıyorsunuz...

selam kizlar nasilsiniz???
Biz sükürler olsun iyiz bugünden itibaren kizimin yemesi serbes yani gramma göre yemiycek nezaman acikirsa ozaman emzircem simdilik sükürler olsun sütüm ikisinide yetiyor,oglumada 45 gramm yedirmem gerekiyor ama masallah o 50 den önce gögsümü birakmiyor:)) kilo almalarida cok iyi sükürler olsun oglanin kilosu 2130 oldu kizinda 2500 oldu hepiniz öpüldünüz...
Konuyu düzenle/Sil

selam canımmm
maşallah sizlere ne guzel haberler bunlar,tebrik ederim canım opuyorumnanaktan
mis kokan yavrularını benım için de öp lütfen

selammm gençlikkk ben geldimmm olumunekankayizsmile

nihayet 5. ayımız bitti,gelişimi iyiymiş yalnız bu ay sonu için kilosu biraz düşük 6,350gr.
hala sadece anne sütü veriyorum.kızımın süt alerjisi oldugu için 1 yasına kadar anne sütüne devam etmeliyiz dedi doktorumuz.
kesılecek diye korkumdan girtlagımın ayarını bozdum, hamilelik kiloma geri döndüm.bu nasıl bir iştahtır,nasıl bir sanki kıtlık vakti telaşıdır!
sofraya oturuyorum, en son ben kalkıyorum.abartısız 2 tabak yemegi mideye yolluyorum.yavruya süt olsun dimi yaaaa
tabagın biri sol diğeri sağ göğüs hatrına sempatiksalakcinni.
her sey kızım için; artık ikinci derim bildiğim pijamalarım,uykusuzluktan dolayı iğne gibi batan göz kapaklarım,sürekli tepede lastik tokayla toplamaktan uzunlugunu unuttugum saçlarım,kızımı incitmemesi için derisinin dibinden kestiğim sıfır beden boyasız tamamen organik tırnaklarım ve
3 aydır süt ve süt ürünlerini yiyememekten dolayı geceleri gördüğüm dondurma,pasta ve tatlılarla bezenmiş rüyalarımla değişik biişi oldum işte :1shok:

şaka bir yana artık gülüşlerle birlikte iletişime de gectık,maşallah ona.1 ay içinde de dişlerimiz çıkacakmıs sabırsızlıkla bekliyorum
Rabbim bebegıne kavusmayı bekleyenlere ve bebek isteyip bu yolda emek veren herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah.

hepinizi teker teker opüyorum kızlar,şimdilik hoşçakalın

Son düzenleme:
Amin Respi, Allah dualarını kabul etsin inşallah.

Epeydir kimse gelmemiş. Huhuuuu, sesimi duyan var mı? :))

selam kızlar, doğuranlar arttıkça yazanlar azalıyor :) nasıl herkes? cemrenin ikinci dişi de çıktı. bugün tam olarak 9. ayımızı doldurduk. yeme içme savaşımız devam ediyor. bazen ne versem yiyor, bazen de hiçbirşey yemiyor. ama anne memme çığlıkları hiç dinmiyor. emmeye, memede uyumaya devam. anne, memme, mama ve baba kelimelerini söyledi sıra ile. bugün yavru köpekleri görüne hav hav dedi :) kişiliği gelişiyor yavaş yavaş. çok tatlı oldu. her sarılışımda allaha şükrediyorum. allah herkese versin. sevgiler.

respicim yazdıklarınd süt alerjisi dışında kendimi gördüm canım, allah kolaylık versin...

Amin Respi, Allah dualarını kabul etsin inşallah.

Epeydir kimse gelmemiş. Huhuuuu, sesimi duyan var mı? :))
Aminnn canım,cümlemizinkini inşallah
çok şükür alerjimiz dısında hersey yolunda.günden gune bizi şaşırtıyor yavrucak.artık anneyi çok iyi ayırt ediyor; baskasında ağlayan cocuk, kucagıma gelınce susuyor,pek bi keyif alıyorum bu durumdan :)
arminascım maşallah senın 2 ayın kalmıs zaten hayırlısıyla güzel haberlerını alıcaz buradan
aklına takılan ne varsa sor,ben yetişemezsem diğer arkadaslarım mutlaka yardımcı olacaklardır sana
guzel dualarına ben de katılıyorum canım
canım dogru teshisi koymussun valla.doguran kayıplara karısıyo mecburen :)
maşallah Cemreye dişleriniz de cıkıyor.bebişlerin en guzel dönemleri sımdı, hiçbir anını kacırmamak gerek
aklıma gelmişken diş çıkarırken bi krem sürülüyordu sanırım.bu konuda bana tavsiyen var mı?

respicim yazdıklarınd süt alerjisi dışında kendimi gördüm canım, allah kolaylık versin...
saolasın canım a.s

Merhaba hanımlar, herkese kocaman günaydın :))

Maşallah bebekler büyüyor, annelerini daha çok meşgul ediyor. Bayılıyorum yazılarınızı okumaya...
Eşimden öğrendiğim bir şeyi paylaşmak istiyorum, bebeklere anne sütü yetmiyorsa inek ya da koyun sütü yerine keçi sütü verilmeliymiş. Yapısal olarak anne sütüne en yakın süt oymuş. Doğal ortamlarında inekler beslenirken yerdeki her şeyi mideye gönderiyor. Buna çivi taş gibi şeyler de dahil. Bu yüzden içeriğinde alerjen bulunması doğal. Koyun da yerden beslenen hayvanlardan. Fakat keçiler seçerek ve dalından yiyor. Hazır yemlerde de keçi yemleri diğerlerine göre daha zengin içerikli. Ayrıca bağışıklık olarak keçi daha güçlü bir sisteme sahip. Dolayısıyla sık hastalanmıyor, ilaç almıyor. Bunun dışında başka özellikleri de var. Ama o kadar detayı aklımda tutamıyorum Çok uzun oldu yine :) Doktorunuza da danışarak keçi sütünü deneyebilirsiniz.

teşekkürler zanork.

respicim bizim doktor dentinox diye bir jel önerdi. ben bir kaç kez sürdüm. çok ihtiyaç duymadık bir de pek sevmedi sanırım.. sonuna kadar keyfini çıkarıyoruz canım. ama bu ara işe dönme planları yapıyorum hemen olmasa da bir süre sonra. bakalım nasıl olacak...

kizlar hepinize günaydin,nasilsiniz??
biz sükürler olsun cok iyiz,bebisler daha hastanede ama durumlari cok iyi doktor en fazla 15 güne kadar eve cikar dedi tabiki bi aksilik olmazsa,günden güne degisiyorlar ya bu nasil bi mucize???
ben sürekli gidip geiyorum emzirmek icin ama gitmedim zaman oda sadece öglen yemeginde oluyor benim pompaladim sütümü veriyorlar,allaha sükürler olsunki sütüm ikisiniede yetiyor simdilik ikiside 90 gramm civari iciyor günde 6 defa:))tosuncuklar)..Gelismeleride cok iyi sadece arada bi dermancim nefes almayi unutuyor ve onun icin hastanede kalyiorlar asil kizi eve götüre bilirsin dedi doktor ama kardesi yalniz kalmasin diye ikisini birlikte cikarcam,siz ne derseniz böylesi daha nmantikli demmi???
Hepinizi öpüyorum ben bebislere gidiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…