Umutlu Bekleyişim Bebeğimle Devam Ediyor...

kizlar ben dogum yaptim:))))) bugün taburcu oldum ama bebeklerim daha orda bende yanlarina gidiyorum simdi aksam yazmaya calisirim size...öpüldünüz...

Asuman canım benim, seninde umutlu bekleyişin hayırlısıyla sona erdi. Allah kuzucuklarının analı babalı sağlıklı büyümelerini nasib etsin..... bende çok merak ediyorum kaç kilo doğdular boyları kaç cm sağlık durumları nasıl ...... fırsat bulduğunda yazarsan büyük bir mutlulukla okuyacağım..... seni çok öpüyorum çok geçmiş olsun miniklerini benim için bol bol kokla....... ve darısı hayırlısıyla biz sırada bekliyenlerin başına diyorum.........

Asumancım geçmiş olsun ALLAH yavrularını analı babalı büyütsün iyi olmanıza çok sevindim rabbim bizede nasip etsin inşallah

Günaydın herkese...
Arminas, kusura bakma, senin güzel haberlerini atlamışım. Bebeğinin ve senin iyi olmanıza çok sevindim. Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla.

Hoş geldin Asuman. Tekrar geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün. Kuzucukların da iyidir inşallah. Ne zaman gelecekler evlerine? Resimlerini ne zaman göreceğiz? Sen nasılsın? Sezaryenin etkilerini atlattın mı biraz?

Sinem, senin yumurcağın de resimlerini görelim lütfen :))

kizlar ben dogum yaptim:))))) bugün taburcu oldum ama bebeklerim daha orda bende yanlarina gidiyorum simdi aksam yazmaya calisirim size...öpüldünüz...

Allah kavuşturmuş yavrularına :)) analı babalı,sağlıkla büyüsünler inşallah..Bu arada isimleri çok güzel:) ben resimlerinizi,videonuzu gördüm.Allah nazarlardan korusun

Asuman canım sende sonunda anne oldun demek:))Allah analı babalı büyütsü kuzularını........

selam kızlar,

asumancığım inşallah sen de yavruların da iyidir. iki çocuk anası oldun bizigeçtin vala. daha dün gibi tedaviye başlama isteğin. darısı diğer arkadaşların başına.

bize gelince cemreciğim diş çıkardı, hastalığı ondanmış meğer. tam toparlandık diyoruz yeni birşey çıkıyor. asumanın buralara yazması mucize artık

respiciğim de uğrayamaz oldu.

kızım 9. ayını tamamlamak üzere şiir tadında bir yazı döktüremedim ya ona yanarım... :)

arminas sırasende canım...
sevgiler hepinize.

günaydın canım, güzel duaların için teşekkürler.Aminnn injşallah hayırlısıyla tamamına erelim :))

dişleriniz hayırlı olsun Nurgül... inşallah bundan sonra daha rahat günleriniz olur...baksana cemrecik 9 aylık olmuş bile maşallah. şiir tadındaki yazınıda vakit bulduğunda yazarsın inşallah heyecanla bekliyoruz :)) valla sıra bana geldi düşündükçe heyecanlanıyorum eyvahedigeldismile inşallah zamanında sağlıkla doğar kızım :Saruboceq: cemre ye kocaman öpücükler...

kizlar biz iyiz resimlerimiz burda var bakarsiniz esim eklemis bende dün ögrendim öpüyorum sizleri bebeklerde cok iyi

Şükür kavuşturana Asuman. Buldun mis kokulu bebeleri bize bakamıyorsun artık :))
Çok geçmiş olsun tekrar. İyi bak kuzularına.

Merhaba babytwin, hoş geldin. Maşallah Cemre kızımıza da. Özledik vallahi yazılarını, hiç uyumuyor mu Cemre'cik?

Senin bıcırık ne alemde Arminas? Keyfiniz yerindedir umarım. Bana da dua etmeyi unutma :)

Ağlaya zırlaya deneyimlerinizi okuyordum 20 - 25 gün önce. Şimdi mutlu haberlerinize ortak oluyorum ne güzel. Darısı başıma inşallah. AMİİİN :))

kizlar biz iyiz resimlerimiz burda var bakarsiniz esim eklemis bende dün ögrendim öpüyorum sizleri bebeklerde cok iyi
Şimdi gördüm resimlerinizi maşallah çok güzeller. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Ağlattın beni Asuman :))
Bu arada profil bilgilerinde çocuk sayısını düzelt bir ara, kuzularına kavuştun artık.

canım seninde güzel haberlerini alıcaz buradan, hikayeni okuyup seninlede mutlu olcaz hayırlısıyla... İnşallah hepimizin hikayesi mutlu sonla biticek Rabbim hepimizin yüzünü güldürücek inşallah:Saruboceq:

kızlar ben asuman ın resimlerini göremiyorum yardım lütfeeeennnn...

Arminas canım benim merhaba , biliyorsun ben uzun zamandır yazmıyorum ama sizin tüm yazılarınızı takip ediyorum senin kuzucuğuna da maşallah sağlıkla sıhatle vaktinde dünyaya anneciğinin kucağına gelir inşallah.....

Asumanın fotoğraflarını görmek için Asumanın avatar resminin üzerine gel tıkla bilgilerin olduğu sayfa açılıyor sayfanın altına doğru inersen resimler sağda aşağı köşede ......

Seni çok öpüyorum bebeişine ve kendine çok iyibak.......

Allahım nasılda tatlılar, nasılda minikler yaaa... Asumancım sana, eşine ve yavrularına sağlıklı mutlu çok güzel bir ömür diliyorum...herşey gönlünüzce olsun. Rabbim kuzucuklarını korusun. kocaman öpücükler...

cnsn çok sağol sayende gördüm asuman ın kuzucuklarını:))) sen nasılsın nasıl gidiyor?

cnsn çok sağol sayende gördüm asuman ın kuzucuklarını:))) sen nasılsın nasıl gidiyor?

Canım benim çok şükür fena değilim..... ama o kadar sıkıntılı süreçler geçirdik ki şimdi anlatmayım kızımız hayırlısı ile gelsin o zaman fırsat bulursam uzun uzun geçirdiğimiz sıkıntılı günlerimizi yazacağım size..... bizim zamanımız az kaldı sayılır geri sayım başladı Allahım cümlemize bebeklerimizi bağışlasın hayırlısıyla kucağımıza aldığımız güzel günleri görelim ve bu yolda emek sarf eden cümle kullarının dualarını isteklerini kabul etsin kimseyi bu yolda sınamasın AMİİİN ......

Asuman cığım hayırlı olsun bebişlerin.....Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin..............resimlerini gördüm canlarım çok minikler..........mis gibi kokar şimdi onlar..........güle güle büyüt................darısı bekleyen bütün arkadaşların başına...............kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…